Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
a i ne kapiram sta tebi tabe smeta
ne psujemo se, cak su i neki vrlo teatralni komplimenti popadali
ne psujemo se, cak su i neki vrlo teatralni komplimenti popadali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam drugarica
Zanimljivo,kako meni pripisujes upravo ono sto ti radis.To se valjda zove projekcija.ne smeta meni on licno
mislim, zakljucili smo vec da se ne poznajemo on i ja
al mi smeta ispreplitanje mita i cinjenica na takav nacin pa jos u sluzbi propagande
koja najdrskije insistira na polaganju prava da idenitet svih nas i to po principu ili si s nama ili si protiv nas, a ako i nisi s nama, nista ti ne vrijedi jer mi znamo ko si ti
i strpljivo sjedimo i cekamo da se predomisl...prosvetlis
Ima na Ytzbog cega film ne moze da se vrati?
pomislicu da smo ti i ja jedno, pisemo identicne poruke na vise temaIma na Yt

a sta fali gospodjama, molicu lepo?molim Vas
budite dame iako ste gospodje![]()

Mnogima fali ponašanje, oslovljavanje je veliko ništa, forma.a sta fali gospodjama, molicu lepo?![]()
Još ako imaju papuče u špic pa sa perjem i papilotne.a sta fali gospodjama, molicu lepo?![]()

ja sam bas finaMnogima fali ponašanje, oslovljavanje je veliko ništa, forma.

ooo gospodjo, nisam vas prepoznalaJoš ako imaju papuče u špic pa sa perjem i papilotne.![]()

pa sad, ima gospodja i od 20 godinagodine im ne fale![]()
Po novim gramatičkim pravilima gospođice više ''ne postoje''. Danas su sve žene gospođe kad ih oslovljavaš u Srbiji.pa sad, ima gospodja i od 20 godina
Jel zbog papilotni?ooo gospodjo, nisam vas prepoznala![]()

Mora i zaba da ima klonapomislicu da smo ti i ja jedno, pisemo identicne poruke na vise tema![]()
kako letis od ponasanja do gramatike...ova gospodja ima malo usporen mozgic, sto me podseti da nisam popila popodnevnu kafuPo novim gramatičkim pravilima gospođice više ''ne postoje''. Danas su sve žene gospođe kad ih oslovljavaš u Srbiji.
https://zelenaucionica.com/nema-vise-gospodjica-ne-da-brisel/
Idioti kažu da je to diskriminacija.

pa ne basZanimljivo,kako meni pripisujes upravo ono sto ti radis.To se valjda zove projekcija.
Ti mene prosvjetljujes,otvaras mi oci ko je bio Sveti Sava,pokusavas od njega da napravis deda mraza ,dok ja tebi nijednom nisam rekla da ti moras vjerovati u te "mitove",ako ih takvim smatras,niti zelim da te ubjedjujem...ali moras dopustiti da Srbi u sopstvenoj drzavi imaju pravo da vjeruju u sta god hoce i da slave onog kog smatraju prosvetiteljem,a to nikog ne ugrozava.
jok, zbog kucne haljineJel zbog papilotni?![]()

to su gospodjicepa sad, ima gospodja i od 20 godina

nemas ti pojmato su gospodjice![]()

zbog oklagijeJel zbog papilotni?![]()
Jeste, takav sam. Često sam zadatke iz matematike radio napamet, bez pisanja postupka. Misli mi često lete i odlete scojim putem a ljudi koji nisu ''uhvatili voz'' sa mojim mislima ostanu često bez onog po šta su došli.kako letis od ponasanja do gramatike...ova gospodja ima malo usporen mozgic, sto me podseti da nisam popila popodnevnu kafu![]()
ne cackaj je, oklagijace te, ali stvarnozbog oklagije

A pa da, kako sam to zaboravila.jok, zbog kucne haljine![]()