електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ispod tog cvijeta su kosti
iz njih je izrastao
Кости су морале бити пребројане. Једна по једна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispod tog cvijeta su kosti
iz njih je izrastao
Моја рођака из Новог Сада није могла да се запосли на РТВ НС јер није знала мађарски. Седамдесетих.
sve su te nase drzave smijesne, realnoBosna postoji dovoljno dugo da nije tzv drzava.
kosti i jesu prebrojeneКости су морале бити пребројане. Једна по једна.
Pa kad nemamo Vucica da budemo prvi u EvropiЈесте, да није страних сила, распала би се очас.
Kao ni moji roditelji što nisu mogli doći na iole plaćena mesta jer nisu bili ni bosanci ni crnogorci.
Kao i moja sestra što je mogla da se zaposli u Bajmoku ali ne i u NS, iz istog razloga.
Sad je sve sns, bar nas je ujedinio, više se ne raslojavamo po poreklu.
Ti si jedina pametna,mi nemamo mozga.Ko jos prica o popovima i pedofiliji.pa ne
al ne brini
ima ko se brinuo da se sve ponovi
nego ste sad dovedeni u stanje kolektivnog ludila
kad je prakticno bogohuljenje rec da pop treba na robiju zbog pedofilije
Pa vidis da i ovo pola nekom bode oci.Nisi u pravu,ti znas ono sto vidis na Tv a ja tu zivim.Bosna nije tzv drzava nego je drzava .Srbi su krivi sto su se odrekli pola svoje drzave .
kosti i jesu prebrojene
imas citave spiskove imena o kojima do premijere na rtsu nisi ni razmisljala
al imate isto par preljepotanaPa kad nemamo Vucica da budemo prvi u Evropi![]()
Ti si jedina pametna,mi nemamo mozga.Ko jos prica o popovima i pedofiliji.
Pa vidis da i ovo pola nekom bode oci.
Nas ljepotan je najvecial imate isto par preljepotana
jos kad se sastave kobajagi ko rogovi u vreci, a vamo podijelili rejone bez problema
ajde lijep je danNas ljepotan je najveciMalo je ovo krenulo kud ne treba. Odoh da setam da ne dobijem prvi ban za 16 godina forumasenja.
Zato sto smo se odrekli one druge polovine.Pa vidis da i ovo pola nekom bode oci.
Kod mene samo hodza ,ja sam u onom drugom dijelu Sarajeva. I niko me ne bijeajde lijep je dan
mozda budes imala srece i prozuji neki vladika u mercedesu i sve vas izduvnim gasovima blagosovi
Kod mene samo hodza ,ja sam u onom drugom dijelu Sarajeva. I niko me ne bije![]()
cuvaju vas za ukrasKod mene samo hodza ,ja sam u onom drugom dijelu Sarajeva. I niko me ne bije![]()
Ima dosta Srba u Mađarskoj, Sentandreja i ostala manja naselja, država finansira obrazovanje na jezicima manjina podjednako kao i obrazovanje na mađarskom. Maturski ispiti mogu da se polažu na maternjem jeziku.Opstali su i sačuvali jezik i kulturu, a doselili su se još u 16. vekuЈа мислим да пролазе глатко тамо где се ми помучимо. И немам ништа против њих, не сметају ми уопште. Али мало више пристојности очекујем, око тог језика. Где ми то можемо да живимо а да причамо само матерњи?
А јел могу да раде, рецимо у пошти, и да се праве луди када неко прича мађарски? Да они причају само српски?Ima dosta Srba u Mađarskoj, Sentandreja i ostala manja naselja, država finansira obrazovanje na jezicima manjina podjednako kao i obrazovanje na mađarskom. Maturski ispiti mogu da se polažu na maternjem jeziku.Opstali su i sačuvali jezik i kulturu, a doselili su se još u 16. veku

А јел могу да раде, рецимо у пошти, и да се праве луди када неко прича мађарски? Да они причају само српски?
Имамо и ми мађарска одељења.
Ta netrpeljivost je obostrana, a u Slovačkoj je podržava čak i država. Nisu im dozvoljavali da uzmu mađarsko državljanstvo, odmah bi im oduzeli slovačko. To pitanje još uvek nije regulisano.Znam kako se ponasaju a najgore odnose imaju sa Slovacima. I ne znam ko mrzi prava nacionalnih manjina, pricam onako kako jeste.