86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Па немам шта. Мени треба неко да ме забавља 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja veceras obavezno, kupila sam tonik i otvaram dzinМожда је боље да пређемо на ракију. Петак је!
ok, skidaj gace!Па немам шта. Мени треба неко да ме забавља![]()
Kad je vjencao premijerku i njenu partnerku?Pijem kafu, i gledam suplemente, vitamine kako sam ih poredjala pa sad ne znam da li da ih frknem u djubre ili u sebe.
O novom patrijarhu se ne bih posebno izjasanjavala. Dovoljno mi je to sto sam čula da je u porti crkve Svetog Save venčao premijerku i njenu partnerku, i da je rodjak vrhovnog bića...
Ako je tačno da je vlast sve uradila da u šeširu budu tri podobna kandidata šta mi tu možemo a ako nije tačno šta ćemo onda? Kako beše ona o magarčevoj senci... Ako si vernik primiš odluku sa mirom. Ja godinama ne idem u svoju crkvu jer protonamesnik je antivakser i teoretičara zavera svih mogućih da ne želim da ga sretnem.
Lice novog patrijarha mi se ne dopada. Sto bi rekli ima nešto mutno u tom pogledu..
Neka bude dostojan a Bog ima vremena..
И није. Тако ја узимала неки гел против целулита и сконтала да има неки домаћи скоро 10х јефтинијиPa tu sam, mackala sam se nekim puterom od kokosa, krenula da kupim weledin al se vratila s lilijevim, trenutnih deset evra razlike mi nešto nije malo![]()
И није. Тако ја узимала неки гел против целулита и сконтала да има неки домаћи скоро 10х јефтинији
Куујмо домаће![]()
pijemo kafuПа где сте сви сада када ја пијем кафу![]()
ja nisam jos pila kafu, cekam da muz ustane iz nocne i skuva nam kafupijemo kafu![]()
Zene su prezadovoljne obicnim brsljan gelom pomijesanim sa crvenom konjskom mascu.Jasno ti je da sad treba da napišeš koji si kupovala i da li si bila zadovoljna![]()
pa lako je vama kojima su muzevi tuja nisam jos pila kafu, cekam da muz ustane iz nocne i skuva nam kafu![]()
idi tamo kod njega i probudi ga, ju nou vot aj minja nisam jos pila kafu, cekam da muz ustane iz nocne i skuva nam kafu![]()
suti i uzivajpa lako je vama kojima su muzevi tu
ohh wait, pa ja ni nemam muza![]()
aj nou, al neki drugi put, danas je neizvodljivoidi tamo kod njega i probudi ga, ju nou vot aj min![]()
Thiomucase сам пре користила. Ја то мацкам па мацкам, више превентиве ради, да не буде горе него што јесте. Не верујем нешто да од мазалица може бити боље. А сада бршљан гел MeiLab, има у Лилију, у апотекама, око 300 динара туба. Бар мислим да је домаће.Jasno ti je da sad treba da napišeš koji si kupovala i da li si bila zadovoljna![]()
mozete ali sa stiklama i nizim partneromИспало да сада ми, мале плавуше не можемо стојећи![]()
ali mi sarene polubrinete mozemoИспало да сада ми, мале плавуше не можемо стојећи![]()
А када ми после једва ходамо, то вам је у реду.mozete ali sa stiklama i nizim partnerom))
missim mogu ja da se spustim malo, imam jake noge, ali nekidan sam bas istegnuo butni misic jedva sam hodao, jos se klizao tepih, strasne su to stvari!![]()
Jeste domaće. MeiLab ima proizvodnju u mom selu.Thiomucase сам пре користила. Ја то мацкам па мацкам, више превентиве ради, да не буде горе него што јесте. Не верујем нешто да од мазалица може бити боље. А сада бршљан гел MeiLab, има у Лилију, у апотекама, око 300 динара туба. Бар мислим да је домаће.