Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijem kafu, i gledam suplemente, vitamine kako sam ih poredjala pa sad ne znam da li da ih frknem u djubre ili u sebe.
O novom patrijarhu se ne bih posebno izjasanjavala. Dovoljno mi je to sto sam čula da je u porti crkve Svetog Save venčao premijerku i njenu partnerku, i da je rodjak vrhovnog bića...
Ako je tačno da je vlast sve uradila da u šeširu budu tri podobna kandidata šta mi tu možemo a ako nije tačno šta ćemo onda? Kako beše ona o magarčevoj senci... Ako si vernik primiš odluku sa mirom. Ja godinama ne idem u svoju crkvu jer protonamesnik je antivakser i teoretičara zavera svih mogućih da ne želim da ga sretnem.
Lice novog patrijarha mi se ne dopada. Sto bi rekli ima nešto mutno u tom pogledu..
Neka bude dostojan a Bog ima vremena..
Kad je vjencao premijerku i njenu partnerku?🙄
Ne vjerujem da se mediji ne bi dokopali te informacije.
Ako je istina,to nije nebitna stvar nikako.

Pa tu sam, mackala sam se nekim puterom od kokosa, krenula da kupim weledin al se vratila s lilijevim, trenutnih deset evra razlike mi nešto nije malo :lol:
И није. Тако ја узимала неки гел против целулита и сконтала да има неки домаћи скоро 10х јефтинији :lol:
Куујмо домаће:heart:

Jasno ti je da sad treba da napišeš koji si kupovala i da li si bila zadovoljna :lol:
Thiomucase сам пре користила. Ја то мацкам па мацкам, више превентиве ради, да не буде горе него што јесте. Не верујем нешто да од мазалица може бити боље. А сада бршљан гел MeiLab, има у Лилију, у апотекама, око 300 динара туба. Бар мислим да је домаће.

mozete ali sa stiklama i nizim partnerom :)))
missim mogu ja da se spustim malo, imam jake noge, ali nekidan sam bas istegnuo butni misic jedva sam hodao, jos se klizao tepih, strasne su to stvari! :sad2:
А када ми после једва ходамо, то вам је у реду.
Господе, када се сетим једног викенда... Не можеш ноге скупити. Била сам убеђена да сам неку болештину добила. :rotf: А само ми је требао одмор:rumenko:

Thiomucase сам пре користила. Ја то мацкам па мацкам, више превентиве ради, да не буде горе него што јесте. Не верујем нешто да од мазалица може бити боље. А сада бршљан гел MeiLab, има у Лилију, у апотекама, око 300 динара туба. Бар мислим да је домаће.
Jeste domaće. MeiLab ima proizvodnju u mom selu. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back