Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.725
Ja moju rernu "Gorenje" ne bih dala ni za šta. Možda zato što nisam isprobala drugu, ali ova mi je stvarno savršena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znam, rerna stvarno nije losaJa moju rernu "Gorenje" ne bih dala ni za šta. Možda zato što nisam isprobala drugu, ali ova mi je stvarno savršena.
znas kako, obicno su najprostija rjesenja i najboljaMa znam da je takva, zezam se. Imala sam ograničen budžet kada sam radila kuhinju, i onda sam kupila najjeftiniju ploču, da bih mogla da uzmem skuplju rernu. Jer tada nisam planirala na toj ploči, u toj kuhinji, uopšte da kuvam. Međutim, kada sam počela na njoj da kuvam, pokazala se kao dobar izbor.

ma zasui nasa ploca se iskljuci kad misli da treba st je gadno upravo kod pohovanja
i vreli budu dugmici jedva iskljucim, smanjim,pojacam, stagod

Moja se gasi čim pomerim šerpu malo u stranu. Mene čišćenje te ploče izludjuje a OCD kaže da mrlje nikako nisu poželjne. Moja je Electrolux a i rerna isto i to se sećam da sam bila u fazonu šta je na akciji, muž hteo sve Miele, rekoh to ćemo u sledećem životu.meni nije
glupavo su rasporedjene povrsine + ta touch dugmad se isto zagrije
a ako npr pohujes duze samo se lijepo izgasi jerbo je njoj vruce...ko tetka u klimaksu
Ja se uzasavam plina.Ja se užasavam ringli koje se gase po sopstvenom nahođenju. Zato kuvam na plin, a pečem na struju. Kad mi nestane plin, dođe mi da se ubijem, imam jednu ringlu na struju, ali ne umem da je koristim. Plin u trenutku smanjiš ili pojačaš i obožavam to. Samo što hoće da iskrivi šerpe i tiganje ako su tanji i/ili lošijeg kvaliteta, pa posle samo na plin i mogu da se koriste, ali mi to ne smeta...
I meni.I zacas je ocistis.Nema nikakve prednosti obicni el.sporet sa ringlama.Ja imam šporet na plin, šporet sa klasičnim ringlama na struju i staklokeramičku ploču. Imam i dva smederevca. Od svega navedenog, jedino ploču ne bih menjala. Najviše volim na njoj da kuvam, ona mi je najbolja.
Moja se gasi čim pomerim šerpu malo u stranu. Mene čišćenje te ploče izludjuje a OCD kaže da mrlje nikako nisu poželjne. Moja je Electrolux a i rerna isto i to se sećam da sam bila u fazonu šta je na akciji, muž hteo sve Miele, rekoh to ćemo u sledećem životu.
Kuva, prži, sve radi.Pu, pu..
ma imam vec svo sudje i za indukcijuJa se uzasavam plina.
Jednom umalo nismo imali havariju i od tad je letio iz kuce.
Ravne ploce su meni zakon.A za indukcionu valjda onda moras nagadjati koja serpa ide,koja ne.
zmu to sredi arfomKod mene je eleitrolux ploca i rerna. Ploca je neperiva. Nije ribana zicom i slicnim ali kao da ima mikro ostecenja koja se zaprljaju i nije moguce ocistiti je da djeluje novi.
Isto se iskljucuje ali joj se ne pregrijavaju dugmici.

Divno! Rastu nam decaVratili se s puta. Mnogo sam umorna, veliki sin je vozio skoro ceo put, morao je neko da koči sve vreme i gleda u retrovizore![]()
Baš takoDivno! Rastu nam deca