Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moju rernu "Gorenje" ne bih dala ni za šta. Možda zato što nisam isprobala drugu, ali ova mi je stvarno savršena.
sta znam, rerna stvarno nije losa
al je zato ploca katastrofa
a uzela sam u kompletu jer je bila smijesna cijena tipa nesto oko 50-60 zajedno ili cak manje, ne sjecam se vise
al ploca ima da ode prvom prilikom
i mijenjacemo je za indukcionu

Ma znam da je takva, zezam se. Imala sam ograničen budžet kada sam radila kuhinju, i onda sam kupila najjeftiniju ploču, da bih mogla da uzmem skuplju rernu. Jer tada nisam planirala na toj ploči, u toj kuhinji, uopšte da kuvam. Međutim, kada sam počela na njoj da kuvam, pokazala se kao dobar izbor.
znas kako, obicno su najprostija rjesenja i najbolja
tako i s tim plocama

meni nije
glupavo su rasporedjene povrsine + ta touch dugmad se isto zagrije
a ako npr pohujes duze samo se lijepo izgasi jerbo je njoj vruce...ko tetka u klimaksu
Moja se gasi čim pomerim šerpu malo u stranu. Mene čišćenje te ploče izludjuje a OCD kaže da mrlje nikako nisu poželjne. Moja je Electrolux a i rerna isto i to se sećam da sam bila u fazonu šta je na akciji, muž hteo sve Miele, rekoh to ćemo u sledećem životu.
Kuva, prži, sve radi.Pu, pu..

Ја сам имала Горење. Био је феноменалан. Имао је једну ону ринглу да се прошири на овалну. А дугмићи у равни са предњом страном изнад рерне, не виде се. Тек када их притиснеш они изађу напоље. Не волим ни ја те на плочи.

Ja se užasavam ringli koje se gase po sopstvenom nahođenju. Zato kuvam na plin, a pečem na struju. Kad mi nestane plin, dođe mi da se ubijem, imam jednu ringlu na struju, ali ne umem da je koristim. Plin u trenutku smanjiš ili pojačaš i obožavam to. Samo što hoće da iskrivi šerpe i tiganje ako su tanji i/ili lošijeg kvaliteta, pa posle samo na plin i mogu da se koriste, ali mi to ne smeta...

Ja se užasavam ringli koje se gase po sopstvenom nahođenju. Zato kuvam na plin, a pečem na struju. Kad mi nestane plin, dođe mi da se ubijem, imam jednu ringlu na struju, ali ne umem da je koristim. Plin u trenutku smanjiš ili pojačaš i obožavam to. Samo što hoće da iskrivi šerpe i tiganje ako su tanji i/ili lošijeg kvaliteta, pa posle samo na plin i mogu da se koriste, ali mi to ne smeta...
Ja se uzasavam plina.🙂
Jednom umalo nismo imali havariju i od tad je letio iz kuce.
Ravne ploce su meni zakon.A za indukcionu valjda onda moras nagadjati koja serpa ide,koja ne.

• Podržavam
Reactions: Red
Moja se gasi čim pomerim šerpu malo u stranu. Mene čišćenje te ploče izludjuje a OCD kaže da mrlje nikako nisu poželjne. Moja je Electrolux a i rerna isto i to se sećam da sam bila u fazonu šta je na akciji, muž hteo sve Miele, rekoh to ćemo u sledećem životu.
Kuva, prži, sve radi.Pu, pu..

ma nema sanse da dam pare za mielle
electrolux je skroz ok
a cisti je zmu
on je covjek dev...pedantan, sistematican
ja sam kucni anarhista
ne ostavim nered kad skuvam i generalno
al da operem prozore da se kroz njih vidi
shanse nema
tako i tu plocu i tus kabinu
to su muski poslovi 😆

stanje