- Poruka
- 98.702
ko rece djoka?rece neki ... djoka..sta je to uopste?
..krokodil..ajkula?
sa kapicom.

daj link

delfin, pobogu, delfin...zaba ''jase'' delfina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko rece djoka?rece neki ... djoka..sta je to uopste?
..krokodil..ajkula?
sa kapicom.

noge, kakve te antene spopalea kakve to antene ima zaba?

Pa to se podrazumevasamo ako je zavrsnica u istu
probaj pa javi rezultat![]()
i posle toga masaza skalpa 

Pa sacekamo da upijeali to onda nije suva masaza![]()
ako mora suvaAhaa...e onda mi to ne treba.Jeсте, спреј или раствор се користи за масажу косматог дела главе.
Mom detetu ništa od toga nije radilo, ali nam sve po kući bilo gorko i grozozo.I da znate nista ne valja.
Moram danas ici po lak
Nemoj da cutisJa opet bolje da ćutim, pa stvarno nije fer! Pogledajte prilog 862919
I kako je prestalo? (Ako je prestalo)Mom detetu ništa od toga nije radilo, ali nam sve po kući bilo gorko i grozozo.
ma izlani se..znamo da ti nije teskoJa opet bolje da ćutim, pa stvarno nije fer! Pogledajte prilog 862919
Ne smem, posle svi hoće da me biju.Nemoj da cutis
Otvori dusu

Nije prestao.I kako je prestalo? (Ako je prestalo)

vidis kako nas dvoje lajemoNemoj da cutis
Otvori dusu
ima jos vremena da dostignes rekordNe smem, posle svi hoće da me biju.
Nije lako biti ja, evo ni podne, a već mi tri puta rekli da sam budala. Dobro, tačnije, dva puta budala i jednom ludača.![]()
Ne znam koji mi je rekord.ima jos vremena da dostignes rekord

E jbg.@Mali čičak , stvarno nije prestao. Počeo je sa oko 5 godina otprilike i do danas nije prestao, a ima 13. Ne radi kad mu nešto fali ili je nervozan, ne zna ni da objasni zašto, niti radi svesno. A čim smo primetili, počeli smo sa svim što smo našli, mazali, kažnjavali, puštali mu klipove šta se desi kad to radi, koliko je prljavo i grozno, pričali, opominjali, na kraju smo odustali.
to mi je ideja