Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
onaj sto iskace?Ja hocu da kupim plocu koja ima aspirator sa strane. Jel ima neko mozda to?
super izgleda
ne znam kako radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onaj sto iskace?Ja hocu da kupim plocu koja ima aspirator sa strane. Jel ima neko mozda to?
Ima sa opcijom da iskace, pozadi ili u sredini A ima i ovako nestoonaj sto iskace?
super izgleda
ne znam kako radi
Nemam pojma, gledala sam neki youtube kanal gde pokazuju kuhinje i jedna je imala plocu na ovaj fazon. Nisam ni znala da postoji. I sad me zanima bas sve to, gde ide odvod vazduha itdmeni se svidja velicina same ploce
to je onaj vas britanski fazon dzinovskih sporeta
moja sestra uzela takav
a ovo u sredini djeluje ok
nego kako to izgleda ispod? gdje odvodi?
jel recirkulira? jel spojeno na odvod?
ja sam znala, al je cijena bila da se rasplacesNemam pojma, gledala sam neki youtube kanal gde pokazuju kuhinje i jedna je imala plocu na ovaj fazon. Nisam ni znala da postoji. I sad me zanima bas sve to, gde ide odvod vazduha itd

Jelja sam znala, al je cijena bila da se rasplaces![]()
ja se mislim vazi sestro, vaziVidela sam cenue, trojo ako je ovaj video upola korektan
onda je odlicna stvar
moze i prozor da se otvori, sta falipa ima ih sad vec za recimo 16-800 evricaVidela sam cenumoze i prozor da se otvori, sta fali
Jel
E a kad si rekla ti veliki sporeti, isli mi da gledamo jednu kucu i imaju cuveni Aga sporet u kuhinji, tipa 3000 funti sporet
I gazdarica na finjaka, pa znate mogu ja da uzmem sporet da ponesem ako vam se ne svidjaja se mislim vazi sestro, vazi
Kod nas ni jesan posao u kući nije muški a ne bi morao da bude ni ženski nego to ja izmišljam i peglam i čistim a niko to od mene ne traži- citiram.ma nema sanse da dam pare za mielle
electrolux je skroz ok
a cisti je zmu
on je covjek dev...pedantan, sistematican
ja sam kucni anarhista
ne ostavim nered kad skuvam i generalno
al da operem prozore da se kroz njih vidi
shanse nema
tako i tu plocu i tus kabinu
to su muski poslovi![]()
Koliko evrića?pa ima ih sad vec za recimo 16-800 evrica
Sto bi delovala kao nova?Kod mene je eleitrolux ploca i rerna. Ploca je neperiva. Nije ribana zicom i slicnim ali kao da ima mikro ostecenja koja se zaprljaju i nije moguce ocistiti je da djeluje novo.
Isto se iskljucuje ali joj se ne pregrijavaju dugmici.
To je izaslo kad smo se uselili, jbg... a uzela bih da je bilo kad mi je trebalo.Ja hocu da kupim plocu koja ima aspirator sa strane. Jel ima neko mozda to?
Ja ne znam ni da to postoji. Ali znam da sam više platila aspirator od ploče i rerne zajedno i da je meni to jako bitno jer mi je kuhinja usred stana.onaj sto iskace?
super izgleda
ne znam kako radi
sve novije ravne poloce se automatski gase kad se postigne radna temperatura i onda se naizmenicno ukljucuju da odrzavaju temepraturu..to je zadnjih godina postao standard zbog ustede u struji.meni nije
glupavo su rasporedjene povrsine + ta touch dugmad se isto zagrije
a ako npr pohujes duze samo se lijepo izgasi jerbo je njoj vruce...ko tetka u klimaksu
I ako nesto iskipi ugase se same.sve novije ravne poloce se automatski gase kad se postigne radna temperatura i onda se naizmenicno ukljucuju da odrzavaju temepraturu..to je zadnjih godina postao standard zbog ustede u struji.

Ma super ja mislim sad će voda da provri a ono trt, ugasilo se.sve novije ravne poloce se automatski gase kad se postigne radna temperatura i onda se naizmenicno ukljucuju da odrzavaju temepraturu..to je zadnjih godina postao standard zbog ustede u struji.

E i ja to radim često ali kada kuvam špagete onda mi treba puno vode ... bla bla... a ketler inače je jezivi potrošač. Kažem ja to muzu skoro jel znaš ti koliko on povuče kad se uključi, bas je ozbiljan potrošač. A on meni na to: ko mu kažezato ja i za vodu za kuvanje koristim ketler
ja i kad za lonac trebam vrelu vodu, u ketleru je prokuvam i ondaj e prebacim u lonac i za minut opet kljuca
ketler je sjajan kucni aparat![]()
Ma to ja da se napravim pametna, inace sam potpuno nezainteresovana za potrosnju struje, okreni obrni racun je isti.na njega gledaj kao i na proticni bojler
povuce puno ali brzo i zavrsi potrosnju tako da dodje na isto
Kod nas ni jesan posao u kući nije muški a ne bi morao da bude ni ženski nego to ja izmišljam i peglam i čistim a niko to od mene ne traži- citiram.
E sad sto kad bi stvarno sve ostavila bilo nema čistih šolja ili iz čega ću ja sada da jedem to je drugi par rukava..
sve novije ravne poloce se automatski gase kad se postigne radna temperatura i onda se naizmenicno ukljucuju da odrzavaju temepraturu..to je zadnjih godina postao standard zbog ustede u struji.