електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Шта је то, први пут чујем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulje za magicne lampeШта је то, први пут чујем.
Pa ja sam navela primere koje znam a da nemaju veze da zemljom a mogle bi žene da rade.Mačko, ne znam šta da ti kažem. Mora i u seoskoj prodavnici neko da radi. Sada, zašto to nisam ja, nego neko drugi, duga je priča...U selu ko nema zemlju, mora da bude negde zaposlen. Jer od nečeg mora da živi. A izabrao je da bude zaposlen, da bi sutra imao neku penzijicu, od koje bi opet mogao da živi.
Ja imam sreće da ne moram da budem zaposlena. Da ne moram da imam ni šefa ni direktora, i da radim koliko hoću i kada hoću.
Dobro lozi me još evo spremna sam..ne da valja nego raskiva
imaju i kapsule i provereno su dobre za nerve
nusefekat koji ni ne spominju je da nestaje celulit
Posto je poznato da žene ulazu mnogo više u dupe nego u lice . Čast onim drugim.pa de smiju spomenuti to
odma bi im se sve rasprodalo
svakako su bacene pare na krajuPosto je poznato da žene ulazu mnogo više u dupe nego u lice . Čast onim drugim.
Ako je to nesto indijsko,bolje odmah baci u smece.Nije. A jel valja to ulje? Čuh da deluje i na nerve, to bi bila dobitna kombinacija![]()
Zvuci tako. Sad ću da guglam.Ako je to nesto indijsko,bolje odmah baci u smece.![]()
leleПосле кинеских капсула против мигрене које су ми узроковале акутни хепатитис, ништа непроверено не убацујем у себе.
lele
stvarno?
a nomigren ti ne radi?Стварно.
uzasСтварно.

a nomigren ti ne radi?
a sto nisi uzela led?Pogledajte prilog 862416
Кућиште је једноставно, сијалица је та која је битна. Сад, не види се добро каква је.

ti ako se patis s tim opadanjem nakon covidaZvuci tako. Sad ću da guglam.

a sto nisi uzela led?![]()

ahahahahhaaaaa koja mošaТо и јесте LED сијалица.
Moglo bi svašta da se radi, ali nije baš jednostavno. Treba pronaći tržište, treba pratiti trendove, treba imati smisla za biznis...Pa ja sam navela primere koje znam a da nemaju veze da zemljom a mogle bi žene da rade.
Skoro ja pitam za neki pleteni džemper na Instagramu.. lep. Kaže ona 400€. Doobrooo... pitam ja jednu moju tetu sto strika da mi da odokativno koliko vune i koliko dana rada. Pomnozismo i sabrasmo. 200 čistih ostaje i još malo preko. Alal vera.
onda ne ukljucuj grejanje![]()