Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је ова:
Резултат слика за lunnom led ikea
Čekaj jel kupuješ kao celu lampu ili se sijalica kupuje posebno

Ma izazovi,sta te briga,hocu ja da gledam
Nemam više inspiraciju :(
Saznala sam večeras da je za onaj posao za koji sam konkurisala urgirano za nekoga iz jednog bitnog miniatarstva :(
Sad smo kao naa dve u najužem izboru, glavna šefica uzela naše fajlove i ona će direktno da odluči.
Više sreće u sledećem izvlačenju :(

Nemam više inspiraciju :(
Saznala sam večeras da je za onaj posao za koji sam konkurisala urgirano za nekoga iz jednog bitnog miniatarstva :(
Sad smo kao naa dve u najužem izboru, glavna šefica uzela naše fajlove i ona će direktno da odluči.
Više sreće u sledećem izvlačenju :(
ako glavna sefica nije nasha
mozda i prodjes

Sad će opet da me kritikuju ali ja stvarno ne razumem na selu ko živi da toliko jako želi da radi u prodavnici kod izrabljivača koji ti skrnavi i telo i pamet i dušu.
Evo domaćica pravi torte. Znaci nasla je način da zaradi i ne zavisi ni od koga.
gledam džempere pletene npr neke gradske ribe uzeše pare onolike na strikane džempere ono klot frket Al hand made a ni jedna žena sa sela nije to uzela da radi. Sad svi znaju na Instagram i školovani i manje, pa ako ne znaš imaš u kući ko zna pa počneš....
Neki prave zimnicu pa nam prodaju u gradu papreno ( i neka) a mi se lozimo kao sve je domaće. I znam da zarade lepo.
sela su nam propala iz više razloga a jedan od njih je sto su nekih godina svi pohitali da rade u fabrikama umesto da rade i obradjuju svoja imanja. Posle re fabrike propale ( konkretno znam za Keramiku Mladenovac) i šta je bilo? Ništa. Beda i jad.
@Zadovoljna domacica ispravi me molim te ako grešim.
Mačko, ne znam šta da ti kažem. Mora i u seoskoj prodavnici neko da radi. Sada, zašto to nisam ja, nego neko drugi, duga je priča...U selu ko nema zemlju, mora da bude negde zaposlen. Jer od nečeg mora da živi. A izabrao je da bude zaposlen, da bi sutra imao neku penzijicu, od koje bi opet mogao da živi.
Ja imam sreće da ne moram da budem zaposlena. Da ne moram da imam ni šefa ni direktora, i da radim koliko hoću i kada hoću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back