Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени се одмах отвори сећање на ћеркину учитељицу и мозак ми моментално прокључа.

i ja sam imala zlu uciteljicu. ta sto se nakacila tarinom sinu na vrat je frustrirana gloopaca, moja uciteljica je bila takva. odmah prepoznam ponasanje.

Тако је и ова насела на ћерку и не само на њу него и на нас.

moja keva htela ovu da bije. :rotf:

al pazi tacno je birala zrtve. moja keva razvedena, pa je mislila da nema ko da me odbrani, onda jednu devojcicu iz totalno nesredjene porodice u smislu toga da joj je otac bio loodak koji ju je stalno tukao (dolazila sa modricama u skolu), onda jos neke ne secam se tacno koje su sve probleme imali u porodici...sve je nalazila nas za koje je mislila da nema ko da nas brani.

i onda dosla moja keva i rekla joj nesto u fazonu da ce obrisati celu skolu sa njom. :lol:

Što šta je radila?
Ni moja starija nije baš imala sreće sa učiteljicom, mlađa je puno bolje prošla.

Увек само критике, стављала је у магарећу клупу, увек под лупом, увек оцена мање из физичког а дете једино у разреду знало све што треба, итд итд, неверовање да је сама радила цртеже, потцењивање итд итд. Дођем на отворена врата под седативима, само да не побесним.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back