Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neverovatno kako ljudi mogu biti teske spodobe, ali niko ne ocekuje da takav bude prosvetni radnik...ko zna koliko ima dece koja su kinjena do krajnjih granica a nije imao ko da ih zastiti, roditelji im nisu verovali itd...tuga me uhvati
Meni je zato zlata vredno sto j meni prica sve jos uvek
U sitna crevca dan pretresemo i svaku svoju emociju mi preprica
Pljuc pljuc
Zato mi je i bitno da sada, kada orvi put ima neki veci problem, odreagujemo dobro
Utoliko mi je sve teze

Ili moja bivsa glavna sestra, kad me zvala na jedan razgovor.
Msm ona je nesto bila sjebala i ja joj odgovorila i ona se tu uvredi a imala je sasvim neprimeran komentar....
Tipa jel daje bivsi muz dzeparac za bivsu zenu. Tako nesto.
I pozove me na razgovor.
Gde sam ja ocekivala izvinjenje a ona krenula na mene nesto....
I meni mrak.
Ja sam se cula do pola klinickog, posle me je 3 meseca izbegavala.
Znaci ne diraj me. Ja sam vesele prirode, al nemoj me zajebavati.
Znate nas bikove 😁

Моја ћерка је ћутала, од других сам неке ствари сазнавала. То за магарећу клупу, рецимо.
Moju mlađu je razredni iz matematike u 7 razredu u BD slao u magareću klupu zato što se svetio za očeve nestašluke koje za tolike godine nije zaboravio, kreten. Onda sam ga opet poslala fa se razjasne i da mu objasni da ne može svoju nemoć da leči na mom detetu. Onda mi se izvinjavao kad me sreo na ulici. Ona mu se dan danas ne javlja kad ga sretne. Drtina matora.

Moju mlađu je razredni iz matematike u 7 razredu u BD slao u magareću klupu zato što se svetio za očeve nestašluke koje za tolike godine nije zaboravio, kreten. Onda sam ga opet poslala fa se razjasne i da mu objasni da ne može svoju nemoć da leči na mom detetu. Onda mi se izvinjavao kad me sreo na ulici. Ona mu se dan danas ne javlja kad ga sretne. Drtina matora.

Веруј ми да ми се сад плаче кад помислим на све то. Када су завршили основну, ја том улицом више нисам хтела да прођем од трауме.
А то је и моја основна, згадила ми се за цео живот.

Моја ћерка је ћутала, од других сам неке ствари сазнавала. То за магарећу клупу, рецимо.

Moje dete ništa ne priča, niš-ta.
Ni da je bilo dobro, ni da je bilo grozno, ma kakvi.
Ne znam da li je toliko u svom svetu, pa mu to ništa nije od značaja, ili mora on to nekako sve sam da procesuira..
Jedino sam saznala da ih je vaspitačica kaznila jer nisu spavali i pričali su i dirali su 'nešto što se ne dira' :lol:
Mi sve izokola, al premazan je on, neće da kaže a ja neću da ga pitam za pišu, da mu ne dam još dosatno ideju :lol:

Moje dete ništa ne priča, niš-ta.
Ni da je bilo dobro, ni da je bilo grozno, ma kakvi.
Ne znam da li je toliko u svom svetu, pa mu to ništa nije od značaja, ili mora on to nekako sve sam da procesuira..
Jedino sam saznala da ih je vaspitačica kaznila jer nisu spavali i pričali su i dirali su 'nešto što se ne dira' :lol:
Mi sve izokola, al premazan je on, neće da kaže a ja neću da ga pitam za pišu, da mu ne dam još dosatno ideju :lol:

Не питај ме ништа. Дође кући а ја видим да нешто није у реду и онда два сата чупам из ње шта се десило.

Ja nemam zivaca da ista cekam da se resi i obiicno na prvu odreagujem hahha
Pricala sam vam mozda o Vladetinim vaspitacicama...
Krenulo predskolsko... Ja dodjem po njega, svima radovi na panou, njegovog nema.
Pitam, kaze ona, nije hteo da crta ok.....
Proslo mesec i po....
Dve nedelje im tema bila prevozna sredstva...
Vise radovi. Njegovog nema.
Pitam ja opet....
A ona kao neka mišica od zene... Sve mi uz osmeh prica....
Pa znate nije hteo... Ja kazem 2 nedelje ste crtali i on nije hteo?
Kakva je to priprema za skolu? Kad krene u prvi razred sta ce biti?
Kaze ona meni, pa znate, mozda ce dobiti personalnog asistenta....
I meni roletna padne.
Isla na razgovor i kod glavne u vrticu.
Da vidis posle kako Vladeta crta i radi kao i svi ostali.
Nego njima lencugama lakse da ih puste da rade sta zele....
Dolaxila im je ta glavna pisle jedno 2 meseca u kontrole i licno me obavestavala o Vladetinom napretku 😁
Moj sin je crtao toliko ruzno da mi nije smetalo sto ne kace na pano...
Svi neke duge i cvetove, on crnu skrabotinu :fdlan:
Svi cvece prolece on crne tacke i sve tako :roll:
Rekoh mu Zavrsicemo kod psihologa ako ne promenis boju :lol:

I nikad se nisam mesala. Vaspitacica je bila grublja ali meni je bitno da izraste u muskarca, mora se malo i okaliti usput.
I moj sin cuti.
Nikad od njega ne bi rec dobila kako je bilo u skoli ili vrticu

Ja nemam zivaca da ista cekam da se resi i obiicno na prvu odreagujem hahha
Pricala sam vam mozda o Vladetinim vaspitacicama...
Krenulo predskolsko... Ja dodjem po njega, svima radovi na panou, njegovog nema.
Pitam, kaze ona, nije hteo da crta ok.....
Proslo mesec i po....
Dve nedelje im tema bila prevozna sredstva...
Vise radovi. Njegovog nema.
Pitam ja opet....
A ona kao neka mišica od zene... Sve mi uz osmeh prica....
Pa znate nije hteo... Ja kazem 2 nedelje ste crtali i on nije hteo?
Kakva je to priprema za skolu? Kad krene u prvi razred sta ce biti?
Kaze ona meni, pa znate, mozda ce dobiti personalnog asistenta....
I meni roletna padne.
Isla na razgovor i kod glavne u vrticu.
Da vidis posle kako Vladeta crta i radi kao i svi ostali.
Nego njima lencugama lakse da ih puste da rade sta zele....
Dolaxila im je ta glavna pisle jedno 2 meseca u kontrole i licno me obavestavala o Vladetinom napretku 😁
:eek: da li je moguće da je tako lupila i nastsvila da radi?!

opasne te bikčice... to samo oce da bude po njihovoj volji...tirani..znam po detetu...

kad je bilo najgore sranje u skoli nije dala niko da ide...sve ce ona sama, ne mozes da izvuces iz nje ni slova kakva je pizidarija... a ja ovan/blizanac ko dileja na sve poznate i nepoznate nacine pokusavao da doznam sta ju je smorilo... na kraju sam posto ko bogijev tatko..zaboravljen od svih :(

:eek: da li je moguće da je tako lupila i nastsvila da radi?!
Mene su kod nas fascinirali roditelji koji svoju decu uzdizu. Nevezano za meduzu ili bilo koga...
Uvek se setim par mama koje su i sada gledaju svoju decu kao da su Bozanska stvorenja. I one jesu slatke kad su sa mamom a mami iza ledja :eek:

Nedavno na jednoj drustvenoj mrezi izbacuje ta jedna mama snimak svoje princeze i pita je tablicu mnozenja, a mala nema blage veze, ne zna ni koliko sati provodi u skoli, ni da pomnozi dva broja... i hihihi samo cujes mamu kroz smeh:”Jao dete pa KAKVI SU DRUGI u razredu kad ti ne znas da pomnozis dva broja.”

Zamislite vi to!
Ja sam se vratila da cujem jel to mene moje usi varaju. :lol:

Moj sin je crtao toliko ruzno da mi nije smetalo sto ne kace na pano...
Svi neke duge i cvetove, on crnu skrabotinu :fdlan:
Svi cvece prolece on crne tacke i sve tako :roll:
Rekoh mu Zavrsicemo kod psihologa ako ne promenis boju :lol:

I nikad se nisam mesala. Vaspitacica je bila grublja ali meni je bitno da izraste u muskarca, mora se malo i okaliti usput.

I moj sin cuti.
Nikad od njega ne bi rec dobila kako je bilo u skoli ili vrticu
Nije bila uoostr poenta da crta lepo ili ne.
Nego o tome da je njih dve bolelo dupe da rades sa decom koja nisu kao vecina i oko koje moras i da se potrudis

mene ova moja mucila u vezi muzickog, jer zaboga ne znam lepo da pevam..msm, kao da sam ja birala dal cu lepo da pevam ili ne i kao da je muzicko samo pevanje.

naravno nije samo to.
Ja sam isla u istu skolu u koju I moja sestra
I na zalost imala iste nastavnike nepedagoge, koji nisu znali da dve sestre mogu sa imaju razlicita interesovanja
Zato sam prosla pakao sa fizikom, matematikom I istorijom sa kojima sam I danas posvadjana
I sa nastavnicima koji su mi te predmete ogadili sa komentarima -e a tvoja sestra..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back