електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ali mene glava vec boli![]()
Сад ћемо да решавамо туђе проблеме па ће ти проћи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali mene glava vec boli![]()
samo da ne smaramoСад ћемо да решавамо туђе проблеме па ће ти проћи.

samo da ne smaramo![]()
Видиш да су насели на њега, то није добро.
Како мене сад нервира та Тарина ситуација.,..
I mene posebno što je tako napisala da mi svašts prolazi kroz glavu...
Cari skrolovanjaZnas kad ne mogu vise one eseje.
Cas nikakva, cas prezadovoljna.
Brate, odluci se

Što šta je radila?Мени се одмах отвори сећање на ћеркину учитељицу и мозак ми моментално прокључа.
Мени се одмах отвори сећање на ћеркину учитељицу и мозак ми моментално прокључа.
Gde naniza tolikeUz 15 osoba na ignoru nema smaranja![]()

gde si ti?Cari skrolovanja![]()

i ja sam imala zlu uciteljicu. ta sto se nakacila tarinom sinu na vrat je frustrirana gloopaca, moja uciteljica je bila takva. odmah prepoznam ponasanje.
sta mnogo, pa ja bih vas danas i juce sve turila na ignore..ok, ne bas sve ali vecinuUh, 15? Pa mnogo to, taro...

Сад ћемо да решавамо туђе проблеме па ће ти проћи.

Čuj gde je u švaleravijigde si ti?![]()

Ma kakviUh, 15? Pa mnogo to, taro...

tako je u srednjoj razredna nasela na mene dok mi tata nije otisao u skolu i bukvalno joj ebao mater...tek onda me se okanulaТако је и ова насела на ћерку и не само на њу него и на нас.
Ja se suzdrzavam da ostanem na 15sta mnogo, pa ja bih vas danas i juce sve turila na ignore..ok, ne bas sve ali vecinu![]()

Šta bi? Neoprezno ste skakaliEvo možete i moj, upravo nam je pukla ugaona garnitura na pola
Sad bi trebalo po nekom hitnom postupku nabaviti novi ležaj, ali je svugde rok isporuke 40dana, spavaćemo na podu![]()
gde problem? taman imate dve polovine, za svakog po jednaEvo možete i moj, upravo nam je pukla ugaona garnitura na pola
Sad bi trebalo po nekom hitnom postupku nabaviti novi ležaj, ali je svugde rok isporuke 40dana, spavaćemo na podu![]()

Тако је и ова насела на ћерку и не само на њу него и на нас.

Što šta je radila?
Ni moja starija nije baš imala sreće sa učiteljicom, mlađa je puno bolje prošla.