електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
a ti propustila..
e to ti je karma![]()
Не бих се ни укључила у једну тако неукусну дискусију, срамота ме било читати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti propustila..
e to ti je karma![]()
Buahaha..LImune, mašiš opet i loptu, gol, teren, jedino državu možda ne mašiš (:Ali mogu ukratko da prepricam.
Neko je pomenuo,ne znam ko,posto mi je bilo mrsko da se vracam unazad da citam,smokvinu kucu na moru,koju ona fotka iz nostalgije,jer je tu provela mladost,a morala je da je proda.Do kuce se dolazilo nekakvim camcem i bila je valjda u nekoj nedodjiji,koja je sad postala aktuelna.Tu se umijesao munja,koji je negdje u nekim novinama procitao da se kuca prodaje,i pomislio na smokvinu kucu koja je ista takva.Cicak je nesto skocila na munju,valjda ima neki nerijesen konflikt s njim od prije,a zadovoljna domacica je ostavila pripremu rucka i dosla da brani smokvu.Od 105 do 555 strane se razglaba je li kuca nasledstvo od babe,ko je skrtica,kome je krivo,ko je koga uvrijedio...i tako...forumski dani teku...![]()
Greska. Nemamo nikakav neresen konflikt.Ali mogu ukratko da prepricam.
Neko je pomenuo,ne znam ko,posto mi je bilo mrsko da se vracam unazad da citam,smokvinu kucu na moru,koju ona fotka iz nostalgije,jer je tu provela mladost,a morala je da je proda.Do kuce se dolazilo nekakvim camcem i bila je valjda u nekoj nedodjiji,koja je sad postala aktuelna.Tu se umijesao munja,koji je negdje u nekim novinama procitao da se kuca prodaje,i pomislio na smokvinu kucu koja je ista takva.Cicak je nesto skocila na munju,valjda ima neki nerijesen konflikt s njim od prije,a zadovoljna domacica je ostavila pripremu rucka i dosla da brani smokvu.Od 105 do 555 strane se razglaba je li kuca nasledstvo od babe,ko je skrtica,kome je krivo,ko je koga uvrijedio...i tako...forumski dani teku...![]()

Ti si los covek.Na šta sam to ljubomoran, paorska kelnerice.
Eo, ne znam...možda na nečiju stabilnu porodicu, uspešnu decu, nekretnine...da fotkamo svi sad sve u svojini ili tuđe kuće da fotkamo, na torte sam ljubomoran, na uspeh u poslu, dečji noćni diskatj, na šta...
(Kino)projektori....Ti si los covek.
Za peticu iz lektire ipak moras cijelu knjigu procitati,ovo je za lose djake.Buahaha..LImune, mašiš opet i loptu, gol, teren, jedino državu možda ne mašiš (:
Ju ala si plašljivaAuu...nemojte ponovo.![]()
Odoh ja dok sam citava.

Ma, biće opet kuće u Ssmokvici uskoro, nema da brineš.Za peticu iz lektire ipak moras cijelu knjigu procitati,ovo je za lose djake.
U koje i sebe ubrajam.![]()
Stvarno si dokon.Na šta sam to ljubomoran, paorska kelnerice.
Eo, ne znam...možda na nečiju stabilnu porodicu, uspešnu decu, nekretnine...A? da fotkamo svi sad sve u svojini ili tuđe kuće da fotkamo, na torte sam ljubomoran, na uspeh u poslu, dečji noćni diskatj, na šta...
Uopšte nisam.Stvarno si dokon.

Kako je napolju? Pise minus 7. Vec par zima su blage,sad kao da je minus dvadeset![]()

Bila je i 2012.ne bih znala,nego mi fejs juce izbacio uspomenu.pisem,zadnje vreme doslo kad carape koje smo nagurali u brus,moramo da obuvamo2017 je bila grozno hladna, sad baš razmišljam kako ja tad tu hladnoću uopšte nisam osetila, bila trudna, ja majicu dugih rukava i tanki kaput, sad sam bila do pošte, smrzla sam se, džemper, debela jakna, kao u bade mantilu da sam bila
Užasno je hladno, nije problem temperatura već taj užasni vetar, grozan je.