Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
Овако Немцима, трговцима, није него...u Lidlu bar ne dajes pare hrvatima, a povrce je nase kao i u Frikomu
У Лидлу на пола производа нема имена произвођача, односно земље порекла.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овако Немцима, трговцима, није него...u Lidlu bar ne dajes pare hrvatima, a povrce je nase kao i u Frikomu
to nisam primetilaОвако Немцима, трговцима, није него...
Овако Немцима, трговцима, није него...
mozeJedna koza ne može imati mleko, znači tu bi bila samo kao družbenica.
Ali ja bez bar pet koza i jednog jarca ne bih ni započinjala osamu.
I tri mačke, ofkors.

))Imamo mi hladnjacu. Isto je isla prica hladnjaca je biznis strasan. Evo vec godinama je imamo, mislim da nismo dinara zaradili od nje, sem sto nam sluzi u berbi.Jabuke su za hladnjačare extra zarada.Kupuju ih za 5-6 dinara a prodaju po 100 i više za kilogram.Bila je skoro vest da su Vučić i Vučićević kupili ili napravili hladnjače. Preisplativ biznis.
Ti si sam za sebe uvreda.Pa neće komplexašica mene da vređa ovde.... Razgovaramo
toliki trud da padne u vodujao, jao kad uvatim gumicu pa vam pobrisem ovih 5 strana...ukoliko ne stanete![]()
na njima je...kak' sam dobra i fina, dajem im mogucnost izbora...ja sam vas Dzoni Stulictoliki trud da padne u vodu![]()

Jeste...nesto oko smokvine kuce na moru,ali ja ukapirala ništa nisam.Овде је фрка нека била данас?
Dakle,koliko koza je potrebno da bi bilo mleka?a da, ti bese veterinar... vcerovatno onda nisam dobro razumeo na sta si mislila
Čudno bašJeste...nesto oko smokvine kuce na moru,ali ja ukapirala ništa nisam.![]()

Pa da.Čudno baš![]()
Ali mogu ukratko da prepricam.
Neko je pomenuo,ne znam ko,posto mi je bilo mrsko da se vracam unazad da citam,smokvinu kucu na moru,koju ona fotka iz nostalgije,jer je tu provela mladost,a morala je da je proda.Do kuce se dolazilo nekakvim camcem i bila je valjda u nekoj nedodjiji,koja je sad postala aktuelna.Tu se umijesao munja,koji je negdje u nekim novinama procitao da se kuca prodaje,i pomislio na smokvinu kucu koja je ista takva.Cicak je nesto skocila na munju,valjda ima neki nerijesen konflikt s njim od prije,a zadovoljna domacica je ostavila pripremu rucka i dosla da brani smokvu.Od 105 do 555 strane se razglaba je li kuca nasledstvo od babe,ko je skrtica,kome je krivo,ko je koga uvrijedio...i tako...forumski dani teku...![]()

a ti propustila..Овде је фрка нека била данас?

Idem seriju da gledam
Nisam stigla veceras, igrala sam domine sa decom...