Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jabuke su za hladnjačare extra zarada.Kupuju ih za 5-6 dinara a prodaju po 100 i više za kilogram.Bila je skoro vest da su Vučić i Vučićević kupili ili napravili hladnjače. Preisplativ biznis.
Imamo mi hladnjacu. Isto je isla prica hladnjaca je biznis strasan. Evo vec godinama je imamo, mislim da nismo dinara zaradili od nje, sem sto nam sluzi u berbi.

Ali ako znas nekoga u nasim krajevima da mu treba, javi.
Pa neće komplexašica mene da vređa ovde.... Razgovaramo
Ti si sam za sebe uvreda.

Bas sad pitam muza gde su nam milioni od hladnjace, evo se zaneo da mi objasni da to sto imamo nije ‘ona’ hladanjaca o kojoj su pricali, jer ta kosta milion e... (kao da je ova bila za dzabe ali ajde...) :lol:
Te skupe idu u minus a ova nasa do 0.
Nama sluzi za grozdje i kontam da bi moglo i za drugo voce ali nisam se raspitivala.

Jabuka je baza za vecinu sokova, i zato joj treba hladnjaca da se odrzi ako se ne proda odmah. Sve su to veliki i ozbiljni poslovi.

I cena voca treba da bude sto veca. Da od necega zivi i seljak. Sramota me bude kad vidim da se neko na pijaci cenjka... a u kaficu svi ostavljaju olako.

Ali mogu ukratko da prepricam.🙂
Neko je pomenuo,ne znam ko,posto mi je bilo mrsko da se vracam unazad da citam,smokvinu kucu na moru,koju ona fotka iz nostalgije,jer je tu provela mladost,a morala je da je proda.Do kuce se dolazilo nekakvim camcem i bila je valjda u nekoj nedodjiji,koja je sad postala aktuelna.Tu se umijesao munja,koji je negdje u nekim novinama procitao da se kuca prodaje,i pomislio na smokvinu kucu koja je ista takva.Cicak je nesto skocila na munju,valjda ima neki nerijesen konflikt s njim od prije,a zadovoljna domacica je ostavila pripremu rucka i dosla da brani smokvu.Od 105 do 555 strane se razglaba je li kuca nasledstvo od babe,ko je skrtica,kome je krivo,ko je koga uvrijedio...i tako...forumski dani teku...😁

Ali mogu ukratko da prepricam.🙂
Neko je pomenuo,ne znam ko,posto mi je bilo mrsko da se vracam unazad da citam,smokvinu kucu na moru,koju ona fotka iz nostalgije,jer je tu provela mladost,a morala je da je proda.Do kuce se dolazilo nekakvim camcem i bila je valjda u nekoj nedodjiji,koja je sad postala aktuelna.Tu se umijesao munja,koji je negdje u nekim novinama procitao da se kuca prodaje,i pomislio na smokvinu kucu koja je ista takva.Cicak je nesto skocila na munju,valjda ima neki nerijesen konflikt s njim od prije,a zadovoljna domacica je ostavila pripremu rucka i dosla da brani smokvu.Od 105 do 555 strane se razglaba je li kuca nasledstvo od babe,ko je skrtica,kome je krivo,ko je koga uvrijedio...i tako...forumski dani teku...😁

:hvala:
ne volim da sam neobavestena:lol:

Idem seriju da gledam
Nisam stigla veceras, igrala sam domine sa decom...
giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back