Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu više da čitam rupu dok se tema ne iscrpi. Ne mogu ni da verujem da neko toliko brani potencijalnog silovatelja

Где си то уочила? Све време се гнушаш наших постова којима покушавамо да докучимо зашто је дозволила да се гнусно дело понавља. Шта је у томе тако страшно јбт... Замисли да је твоја ћерка у питању. Не би се запитала шта јој је у глави било? Да се не пожали, да се прави као да се ништа подбог живи не дешава???
Он је своје завршио свакако али питања остају.

Elektrika, ne znam što se osećaš prozvanom. Neću da širim priču ovde, tamo sam rekla šta sam imala i više ne komentarisem jer mi je bukvalno muka ceo dan.

ОК. Твоја ствар. Немаш право да моралишеш без покрића. И да, осетила сам се прозваном. Забога, неко преиспитује психу жртве. Бласфемија...

ОК. Твоја ствар. Немаш право да моралишеш без покрића. И да, осетила сам се прозваном. Забога, неко преиспитује психу жртве. Бласфемија...
Zrtve obicno ostaju zrtve ceo zivot.
Mogu lecenjem da se donekle vrate u normalu ali uz veliki napor se to odrzava.

Pa vidis to i ovde na forumu.
Zrtava svog zivota koliko hoces... zrtve svojih izbora.

Tata doveo decu, oni radili neke domace, sastav i matematike... ja nama skuvala vino... lepo zamirisalo celu kucu...
Htela sam u setnju ali sam izasla da izbacim smece i toliko je hladno da sam odustala.
Igrala sa muzem Eureku, odrala ga :malav: 34-10 (i to sam ga pustila)
Pa onda malenu isto :lol:
Medo nece da igra sa mnom, pocne da histerise cim gubi :lol:

Gledali smo i gledamo crtane na netflixu uz kokice trenutno.

Sad cu da im punim kadu... nek se zabavljaju... i klasika, pranje kose, seca noktiju, pakovanje torbe za skolu...

I da, veceru da spremim dok se kupaju...

Skola sutra :)

IMG_20210117_172024.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back