Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.709
Koliko vidim na tviteru, ta grupa Novosađanke je hit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja 99%preskacem,mnogo se svadjaju.ali nikog ne poznajem pa se ne uzbudjujem kao ovde.ali ima i dobrih informacijaKoliko vidim na tviteru, ta grupa Novosađanke je hit.
A šta to još od gorenavedenog boli pored epilatora?Kafica, cokolada, epilator, muzika
Dobra ova fora skretanje paznje sa jednog bola drugim![]()
Rarvaljenu rupcagu od zubaA šta to još od gorenavedenog boli pored epilatora?
Mslm kojim bolom skrećeš pažnju sa glavnog bola?
Ma da....
Vadila?
Ne idem nigde sutra osim ako me ne bude zvao doktor sa onkologije.ništa spavanje, sad se vratila s napoljama, do jutra će sve biti led, samo krcka pod nogama,
ti ako sutra ideš čuvaj se dobro, stare čarape na obuću, ne smeš da padneš
Ti si meni hit, kako bih volela da imam bar pola tvog elana, i da me prođe već jednom ova mrzovolja da izađem iz kuće. Doduše nisam bila takva dok ne dođe glupa korona.А ја наумила да одем до Икее, да узмем пар ситница. Шта фали, мало да ми дупе види пут.
Мада, сад видим да раде до осам, не знам колико ми се исплати.
Ti si meni hit, kako bih volela da imam bar pola tvog elana, i da me prođe već jednom ova mrzovolja da izađem iz kuće. Doduše nisam bila takva dok ne dođe glupa korona.

Болеснице.Koliko vidim na tviteru, ta grupa Novosađanke je hit.
normalno da je propao kad si okacila screenshot pa niko nije imao cak ni priliku da klikne i vidi srednji prstNe mogu da verujem da mi je propao fazon za tih vuckovih 100e![]()

Pa vi ste trebali da kazete,ne mogu da otvorim link,pa bih ja okacilanormalno da je propao kad si okacila screenshot pa niko nije imao cak ni priliku da klikne i vidi srednji prst![]()
a izvini, samo nemoj da se ljutis, molim tePa vi ste trebali da kazete,ne mogu da otvorim link,pa bih ja okacila
Ovako nista
Samo sam uspela malo dete da zaebem

Salicilnu kisПогађајте шта имам на ногама![]()

А то ти је маска. Да омекшају од њих се не љуштиш

Пошаљи Лимунаду да те одмениo ne, počinje sezona menjanja košuljice, odo ja u suton