Sve te razumem, šta ću kad smo istema naravno bre, al znaš ti kolko volem da kukam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve te razumem, šta ću kad smo istema naravno bre, al znaš ti kolko volem da kukam![]()

šalu na stranu moram po cigare a vidi kolki sneg napolju a i spava mi se,Sve te razumem, šta ću kad smo iste![]()
Ma jok idi prvo po cigare pa posle spavaj, gde ćeš posle onako sanjiva na sneg... čuvaj se klizavice....za koji dan rekoše 15 stepenišalu na stranu moram po cigare a vidi kolki sneg napolju a i spava mi se,
aj dileme...odoh da spavam pa ću posle napolje, možda se istopi dok se probudim![]()
Ne mogu više da čitam rupu dok se tema ne iscrpi. Ne mogu ni da verujem da neko toliko brani potencijalnog silovatelja
Elektrika, ne znam što se osećaš prozvanom. Neću da širim priču ovde, tamo sam rekla šta sam imala i više ne komentarisem jer mi je bukvalno muka ceo dan.
Zrtve obicno ostaju zrtve ceo zivot.ОК. Твоја ствар. Немаш право да моралишеш без покрића. И да, осетила сам се прозваном. Забога, неко преиспитује психу жртве. Бласфемија...
Ne izvrći moje reči. Ja sam se zgrozila nad određenim postovima koji ostrasceno brane potencijalnog silovatelja, a ne na vaše preispitivanje i analizu psihe žrtve.
Zrtve obicno ostaju zrtve ceo zivot.
Mogu lecenjem da se donekle vrate u normalu ali uz veliki napor se to odrzava.
Pa vidis to i ovde na forumu.
Zrtava svog zivota koliko hoces... zrtve svojih izbora.

Ti si onda slepa kod ociju.Не видим такве врсте жртава овде, извини.
Ti si onda slepa kod ociju.
Sta tačno nije eksplicitno i jasno u rečenici "ne mogu da verujem da neko toliko brani potencijalnog silovatelja"?Онда је то требало јасно рећи и конкретно реплицирати. Овако смо сви сумњиви.
Sta tačno nije eksplicitno i jasno u rečenici "ne mogu da verujem da neko toliko brani potencijalnog silovatelja"?
ništa spavanje, sad se vratila s napoljama, do jutra će sve biti led, samo krcka pod nogama,Ma jok idi prvo po cigare pa posle spavaj, gde ćeš posle onako sanjiva na sneg... čuvaj se klizavice....za koji dan rekoše 15 stepeni ❤

TO svakako cinim.Мисли шта хоћеш.
  34-10 (i to sam ga pustila)