- Poruka
- 121.845
Pa pise u sastavu da ima i kiselinaА то ти је маска. Да омекшају од њих се не љуштиш![]()

Znaci zajebale smo se??.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pise u sastavu da ima i kiselinaА то ти је маска. Да омекшају од њих се не љуштиш![]()

Ако је ДМ или Лили... Те око 200 су само маска и држе се 20 минута.Pa pise u sastavu da ima i kiselina
Znaci zajebale smo se??.?

Pa da u dm bilo na akcijiАко је ДМ или Лили... Те око 200 су само маска и држе се 20 минута.
Љуштиш се од оних скупљих које стоје 60-90 минута![]()

Ја се од тих нисам љуптила. Можда сам постала имунаPa da u dm bilo na akciji
Ali pise u sastavu salicilna kis.
Drzi se 20 min
Ja sam seljanka prvi put uzela da probam
Znaci zajeb![]()

A koje su za ljustenje? Jel znas naziv ili opisno pakovanje?Ако је ДМ или Лили... Те око 200 су само маска и држе се 20 минута.
Љуштиш се од оних скупљих које стоје 60-90 минута![]()
Узимам Парасофтин.A koje su za ljustenje? Jel znas naziv ili opisno pakovanje?
Ja posle svakog tuširanja mažem pavlovićevu mast, ali pravljenu ne fabričku.Ја пете решавам мажући регенератор за косу.
Ja posle svakog tuširanja mažem pavlovićevu mast, ali pravljenu ne fabričku.

Budale sto su slikali da se vidi da je dmI bogi,nisu novosadjanke samo bolesnicePogledajte prilog 840220
Verovatno nisam ga nikad kupila. Kad odem u BD kupim 3-4 kutije te pavlobićeve od apotekarice koja ga sama pravi, čuvam u frižideru i imam dugo, jer mi samo za to i laktove služi.И кокосово уље је одлично.
Verovatno nisam ga nikad kupila. Kad odem u BD kupim 3-4 kutije te pavlobićeve od apotekarice koja ga sama pravi, čuvam u frižideru i imam dugo, jer mi samo za to i laktove služi.
Mislim da nisi u pravu.tesko da bi prodavacice same to uradile,bez dozvole odgore.ovako cine dobro delo,ali imaju i pogrsku i plus od javnostiBudale sto su slikali da se vidi da je dm
Sad ce uprava cirkus napraviti radnicima tu a kucici vise nikad nece ogrejati dupe u toj radnji
Kako su ljudi glupi boze gospode
Znas koliko puta vidjam kucove/mace kako se greju po raznim prodavnicama.... ali nikad nisam htela da skljicnem i postavim javno negde, jer znam da ce sledeceg momenta biti problem, ostace kuce i mace bez toplog
Toliko se pravila krsi ovim da ce biti haos sad u toj radnji
Ima li kraja ljudskoj glupoci, ne kaci se sve javno jjjebo te
Jadne kuce de ce sad grejati guzu
Sve moze,samo nokte ne pominjite.Пошаљи Лимунаду да те одмени![]()

Ja sam nesto slicno imala iz avona,i dobro je.Bas oljusti pete.

Jesam na zalost, znam im politiku radaMislim da nisi u pravu.tesko da bi prodavacice same to uradile,bez dozvole odgore.ovako cine dobro delo,ali imaju i pogrsku i plus od javnosti
Dva puta sam citala i mislim,kako meni nikad nisu dali tu masku u avionu???Ja sam nesto slicno imala iz avona,i dobro je.Bas oljusti pete.![]()
Dva puta sam citala i mislim,kako meni nikad nisu dali tu masku u avionu???

)Ja bih se odusevila
A i ja pomislih da nisam i napisala avion,jer ne vidim dobro,kucam u mraku.
A mogli su se i u avionu sjetiti nekog lavorceta za noge i maske za pete.)

posebno kad su neke iznenadne jace turbulencije, pa ti lavor sa gljivicama onog spred tebe zavrsi na glaviJa bih se odusevila![]()