Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Četvrti :D
Dobio je masu poklona, prvo ih je odbijao jer zašto ga deda Mraz više smara njima, jedva smo mu objasnili da su ovi pokloni od nas a ne od dm :lol:
Od mojih je dobio masu neke garderobe, bio je veoma revoltiran tim stvarima 'za telo' :lol:
Mi smo mu kupili kasu, koja je apsolutni hit, celo jutro računa i broji slatke parice, jarac :))))

pametno......:heart2:

Naš narod i jeste stoka, šta se čudiš.
Kad ja kazem mediokriteti mene osudjuju tebe lajkuju.
Dvostruki standardi :lol:
Isto sam pomislila
Mnogo je mucno
I roditeljska ljubav je nezamenjiva
I snagu svoje ljubavi prema deci ovaj otac pokazuje svaki dan
Ali zaista, da ste socijalni radnik, da li biste decu vratili u porodicu u kojoj je majka htela da ih zapali zbog nemoci sa sobom?
Citam juce u Australiji majka ubila troje dece, pa sebe, negde u Srbiji otac silovao sina I cerku, negde u Rusiji rodjak odsekao 6ogodisnjem decaku glavu, cuvao ga jer je majka otisla da se porodi..
Neki losi ljudi rade u socijalnim sluzbama, ali neki losi ljudi umesto da vole, naude deci
Divka, to su posledice ovog cirkusa zvanog Korona. A bice ih jos vise. Ljudi su duzi period pod pritiskom i sad vec dolazi na naplatu. Neko ce uspeti da se vrati na fabricka podesavanja a dosta njih nece. Dosta ljudi ce psihicki da oboli. I to da kazemo relativno psihickih zdravih, pogotovoo onih koji se nisu sretali sa problemima ove vrste.

I nisu samo oni sto imaju tikove ludi. Oni koje zaobilazimo na ulici. Ne. Nasmejace ti se komsinica uz dobro jutro i onda za deset minuta pobiti celu svoju porodicu, sve oko sebe. To se desava. Kad trpis i cutis.

Tako da se treba cuvati. I leciti.
Nisu ljudi krivi, situacija.
Сви имамо и мане и врлине. Али суштински, неко је или човек или не. Време, ситуација у држави, друштво... су само изговори. Слаби ће их искористити.
Стабилан, јак, частан човек не поклекне. Он има јачи порив од пуног стомака.
Pricamo o dve razlicite stvari.
Bolest ne bira bogi.
Jel ste ga fizicki izolovali,nosite maske kad ste sa njim u prostoriji? Mene zanima da li su i deca tada imala ali bez simptoma.nikako da odu na testiranje,ovaj stariji pada u nesvest od igle
:rotf: :rotf::rotf:
Zakljucali su ga u podrum, hranu mu ubace kroz prozor, piski u flasu.

Jbt smoki da li si realna?!

Sa kakvim vi to strahovima zivite?
Cula sam za situacije gde zena muza odvoji PREVENTIVNO u drugu sobu 14 dana dok se ne pokaze da nije zarazan. I krstila sam se.

Jel vi stvarno ne ljubite svoje muzeve i decu i kad su bolesni? Od bilo cega?

A vidis kako smo i muz i ja u isto vreme,a deca nista.nista mi nije jasno kako se neko razboli,a neko ne.nije samo do imuniteta.ovaj stariji je bas svilen
Glava.
Sve ide iz glave.
Ko se najvise plasi taj prvi oboli.
Почела сам да пијем неке витамине. Ни наглас изговорила ни куцала, а реклама за њих ми искаче :eek:
Meni se to redovno desava.
Al da ne ispadnem luda cutim. :lol:

Juce u kolima pesma ide i ja kazem muzu kako sam oduvek pevala sok umesto štok. Posle pr sekundi istim recima spiker ponavlja moju recenicu. Smejali smo se.
A juce ujutru pomislim nesto udjem na net i isto, ista recenica napisana.
:lol:

Desava se.

Cicak zaboravljas da smo mi u kuci imali i smo se i ljubili i da su mi deca non stop sedela na krevetu.pitam jer ne shvatam kako se siri zaraza.
Brate mili toliko umes da pises sa visine da cesto ne primecujes da si zbog toga na samom dnu.Moj ti je dobronameran savet da malo sednes i razmislis zbog cega te ljudi stavljaju na ignor.da li je do njih ili do tebe.ides kroz ovaj forum kao brzi voz gazeci sve pred sobom i ne stajuci da vidis sta radis.
Uzmi par dana sebi lufta da samo razmisljas gde si i zasto

Cicak zaboravljas da smo mi u kuci imali i smo se i ljubili i da su mi deca non stop sedela na krevetu.pitam jer ne shvatam kako se siri zaraza.
Brate mili toliko umes da pises sa visine da cesto ne primecujes da si zbog toga na samom dnu.Moj ti je dobronameran savet da malo sednes i razmislis zbog cega te ljudi stavljaju na ignor.da li je do njih ili do tebe.ides kroz ovaj forum kao brzi voz gazeci sve pred sobom i ne stajuci da vidis sta radis.
Uzmi par dana sebi lufta da samo razmisljas gde si i zasto
Zasto onda pitas jel izolovan?
Zasto bi clan porodice bio izolovan zbog bolesti?
Kako ti takva ideja uopste padne na pamet?
To pokazuje samo nivo i kolicinu straha usadjenu u coveka.

Dobro znas da pisem dobronamerno. Ako neko to ne vidi odmah, videce kasnije. Ako deluje sa visine, to je opet do posmatraca, nije do mene.

A ignor lista me jako potresa. :lol:
Meni nikad niko nije i nece biti na toj listi i to govori o meni. Ako drugima to pomaze, imaju moju apsolutnu podrsku. Uvek sam za zdraviji zivot.

Trenutno sam u krevetu. Zasto? Pa deca su spavala kod mojih. :lol: I zadovoljna sam sa tim gde sam mada imam velike planove.

Почела сам да пијем неке витамине. Ни наглас изговорила ни куцала, а реклама за њих ми искаче :eek:

Ja u petak pričam sa nekim drugarom na telefon. Sam ja u kolima, kola rade, nigde nikog na parkingu osim mene. Priča mi kako je u nekoj dubiozi i trebaju mu hitno neke velike pare. Nema niko da mu pozajmi a hitno mu. Ja mu predložim da ode ako baš mora ovde u neku zalagaonicu, zelenaš neki daje pozajmice. Ali nije hteo, logično, pošto je kamata ogromna.
Prekinemo razgovor posle nekih 10 minuta i vidim imam neku poruku u međuvremenu. Kad ono...

Screenshot_20210117_110718.jpg

Inače nikada ranije nisam dobio ni sličnu poruku.

al sam se izglupirala, lepo sve ispalnirala za juče al me poremetio grdan posao u petak,
juče ni da koraknem, nema veze sutra ću u veliku kupovinu kad ono prc, kolki sneg i još pada, nema šanse da vukljam kolica po ovom kijametu
izginuću od glada joj kuku meni :sad2:
Nije valjda dotle došlo, imaš sigurno nešto u kući da pregrmiš do sutra. Zato ja stalno kad idem u šetnju ili se vraćam od nekud svratim i kupim po nešto, em ne vrčem i koliko ne mogu pa da se iskrivim ko deveti paragraf, em se ne dovedem u situaciju da ne daj bože nemam šta da spremim da jedem. Mene sve češće jedino muči nemanje volje za spremnje bilo čega, i onda ili zbrčkam na brzinu neki čorbuljak ili napravim nešto na tortilji. Užas koliko me mrzi da se bavim kuvanjem, mada nisam ni pre volela, ali sam morala, sad ne moram pa još gore.

Nije valjda dotle došlo, imaš sigurno nešto u kući da pregrmiš do sutra. Zato ja stalno kad idem u šetnju ili se vraćam od nekud svratim i kupim po nešto, em ne vrčem i koliko ne mogu pa da se iskrivim ko deveti paragraf, em se ne dovedem u situaciju da ne daj bože nemam šta da spremim da jedem. Mene sve češće jedino muči nemanje volje za spremnje bilo čega, i onda ili zbrčkam na brzinu neki čorbuljak ili napravim nešto na tortilji. Užas koliko me mrzi da se bavim kuvanjem, mada nisam ni pre volela, ali sam morala, sad ne moram pa još gore.
ma naravno bre, al znaš ti kolko volem da kukam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back