Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim i vi ste gledali film.
Težak film, na stranu što autor nije ni hteo da olakša priču dijalozima, ali je malo prostora ostalo za majku koja se zapalila i zbog koje su deca i oduzeta.
Iako je socijalna služba predstavljena kao mafijaški klan, realno ko bi smeo da decu vraća u kuću u takvu porodicu gde se majke polivaju benzinom. Možda taj deo priče nije istinit... Tu su krivci drugi, to je tek provučeno.

Naš narod i jeste stoka, šta se čudiš.
Не мислим тако. Још како се удружимо, помажемо, донирамо, организујемо... Нисмо народ без емпатије.
Што смо тренутно овако закочили, око свега што се дешава, није ми јасно.

Vidim i vi ste gledali film.
Težak film, na stranu što autor nije ni hteo da olakša priču dijalozima, ali je malo prostora ostalo za majku koja se zapalila i zbog koje su deca i oduzeta.
Iako je socijalna služba predstavljena kao mafijaški klan, realno ko bi smeo da decu vraća u kuću u takvu porodicu gde se majke polivaju benzinom. Možda taj deo priče nije istinit... Tu su krivci drugi, to je tek provučeno.
Isto sam pomislila
Mnogo je mucno
I roditeljska ljubav je nezamenjiva
I snagu svoje ljubavi prema deci ovaj otac pokazuje svaki dan
Ali zaista, da ste socijalni radnik, da li biste decu vratili u porodicu u kojoj je majka htela da ih zapali zbog nemoci sa sobom?
Citam juce u Australiji majka ubila troje dece, pa sebe, negde u Srbiji otac silovao sina I cerku, negde u Rusiji rodjak odsekao 6ogodisnjem decaku glavu, cuvao ga jer je majka otisla da se porodi..
Neki losi ljudi rade u socijalnim sluzbama, ali neki losi ljudi umesto da vole, naude deci

Сви имамо и мане и врлине. Али суштински, неко је или човек или не. Време, ситуација у држави, друштво... су само изговори. Слаби ће их искористити.
Стабилан, јак, частан човек не поклекне. Он има јачи порив од пуног стомака.

Сви имамо и мане и врлине. Али суштински, неко је или човек или не. Време, ситуација у држави, друштво... су само изговори. Слаби ће их искористити.
Стабилан, јак, частан човек не поклекне. Он има јачи порив од пуног стомака.
To je mit da postoji stabilan jak čovek koji neće da poklekne.
Ne govorim o onome što je reprezentativno, što je društveni moral. Čovek može ostati i društveno moralan u najtežim okolnostima, ali ono kakav može postati prema sebi, bližnjima kad sve u šta veruje izmakne pod nogama, to je drugo. Rode se u čoveku osobine za koje nije ni znao da ih ima.

@tara nisam upratila, kako je prošla kontrola?
Pa nista, samo poslusala pluca, ne cuje nista, sto nista ne znaci jer nije cula ni prosle nedelje dok nije uradila snimak
U pon snimam pluca i krv pa ce videti
Moj licni utisak je da sam bolje, pljuc pljuc, ali ni to ne mora nista da znaci kao sto smo vec videli :lol:

I potvrdila mi je da se racuna da od danas nisam zarazna vise tako da je dan poceo zagrljajima i poljupcima <3

Moj muž od 5.januara svaki dan ima temperaturu. Juče smo se ponadali da je konačno bolje, ali uhvatila ga groznica noćas, do 4 nije spavao :(
Kvinsi, njemu su snimali pluca?
Zmuovoj sestri je bilo isto i pluca na snimku cista sve do skenera, ne skeneru obostrana upala pluca
Ne vidi se uopste uvek ni na rendgenu : (
Ne kazem da je upala samo to dugo traje, ne znam, mozda da proverite opet

Jel ste ga fizicki izolovali,nosite maske kad ste sa njim u prostoriji? Mene zanima da li su i deca tada imala ali bez simptoma.nikako da odu na testiranje,ovaj stariji pada u nesvest od igle
Nismo ga izolovali, nemoguće je. Mislim, on je uglavnom sam u jednoj sobi, ustane da jede i ode u wc, uveče sedimo zajedno nas dvobe u dnevnoj sobi. Ne nosimo maske, to mi je suludo.

Kvinsi, njemu su snimali pluca?
Zmuovoj sestri je bilo isto i pluca na snimku cista sve do skenera, ne skeneru obostrana upala pluca
Ne vidi se uopste uvek ni na rendgenu : (
Ne kazem da je upala samo to dugo traje, ne znam, mozda da proverite opet
Snimao pluća, sve je bilo ok, ali nije išao na skener. U utorak ima kontrolu, videćemo šta će da kažu i koje analize će da urade. Pije pancef sve vreme

srecan rodjendan lunjo, divan je, lutka velika i lepa <3
Cek, koji je to rodjos?

Četvrti :D
Dobio je masu poklona, prvo ih je odbijao jer zašto ga deda Mraz više smara njima, jedva smo mu objasnili da su ovi pokloni od nas a ne od dm :lol:
Od mojih je dobio masu neke garderobe, bio je veoma revoltiran tim stvarima 'za telo' :lol:
Mi smo mu kupili kasu, koja je apsolutni hit, celo jutro računa i broji slatke parice, jarac :))))

Sinoc mm pokusao da mi objasni kako ga nerviram i ja se skinula. :malav: Da isprobam onaj recept :lol:
Ne volim da gubim pa to ti je :lol:
Kao da ste zaboravili da mi to sve imamo danas..jutka, simonovic..
A kad ja kazem da su zene nekad bile pametnije i hrabrije i same resavale probleme vi mi ne verujete.
Samo tolerantno i ostale gluposti... a cerke svi imamo i unuke ;)
То да. Мислила сам на комшије које су после 5 дана обиле кућу и покупиле ствари. А нисмо такви. Пре ћемо помоћи него ојадити.
Ови "изнад" душевна јад и беда, никад им доста.
Toga je uvek bilo i bice.
Uopste je nerealno ocekivati neko blagostanje i apsolutnu dobrotu.
Treba imati granice i ne dozvoliti da te uvuku u svoju zlobu, jer nije cilj samo nekoga ojaditi vec da povuci na dno da se zajedno valjamo, e to ne treba dozvoliti. Treba ljudima pokazati da si covek.
A onima koji predju granicu da si covek opet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back