- Poruka
- 50.314
Још је горе што су нас тако представили и добили награду. Увек ми испадамо олош![]()
Naš narod i jeste stoka, šta se čudiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још је горе што су нас тако представили и добили награду. Увек ми испадамо олош![]()
Не мислим тако. Још како се удружимо, помажемо, донирамо, организујемо... Нисмо народ без емпатије.Naš narod i jeste stoka, šta se čudiš.
Да, тај случај је језив.Pada mi na pamet ona žena sa dve već odrasle ćerke, živele su negde u inostranstvu, i umrle su sve tri od gladi, ne mogu ni da zamislim taj užas, jer je majka decu uvukla u svoju paranoju i nije im dala da izlaze iz stana.
Isto sam pomislilaVidim i vi ste gledali film.
Težak film, na stranu što autor nije ni hteo da olakša priču dijalozima, ali je malo prostora ostalo za majku koja se zapalila i zbog koje su deca i oduzeta.
Iako je socijalna služba predstavljena kao mafijaški klan, realno ko bi smeo da decu vraća u kuću u takvu porodicu gde se majke polivaju benzinom. Možda taj deo priče nije istinit... Tu su krivci drugi, to je tek provučeno.
Мали човек је диван. И ја сам страшно поносна на насОпет, гледајући серијал 'Тамара у акцији' човек може да закључи да је наш народ диван.

I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()

I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa
I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()
To je mit da postoji stabilan jak čovek koji neće da poklekne.Сви имамо и мане и врлине. Али суштински, неко је или човек или не. Време, ситуација у држави, друштво... су само изговори. Слаби ће их искористити.
Стабилан, јак, частан човек не поклекне. Он има јачи порив од пуног стомака.
Pa nista, samo poslusala pluca, ne cuje nista, sto nista ne znaci jer nije cula ni prosle nedelje dok nije uradila snimak@tara nisam upratila, kako je prošla kontrola?

Kvinsi, njemu su snimali pluca?Moj muž od 5.januara svaki dan ima temperaturu. Juče smo se ponadali da je konačno bolje, ali uhvatila ga groznica noćas, do 4 nije spavao![]()
Srecan rodjendan lepotaneruI tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()
Jel ste ga fizicki izolovali,nosite maske kad ste sa njim u prostoriji? Mene zanima da li su i deca tada imala ali bez simptoma.nikako da odu na testiranje,ovaj stariji pada u nesvest od igleMoj muž od 5.januara svaki dan ima temperaturu. Juče smo se ponadali da je konačno bolje, ali uhvatila ga groznica noćas, do 4 nije spavao![]()
Nismo ga izolovali, nemoguće je. Mislim, on je uglavnom sam u jednoj sobi, ustane da jede i ode u wc, uveče sedimo zajedno nas dvobe u dnevnoj sobi. Ne nosimo maske, to mi je suludo.Jel ste ga fizicki izolovali,nosite maske kad ste sa njim u prostoriji? Mene zanima da li su i deca tada imala ali bez simptoma.nikako da odu na testiranje,ovaj stariji pada u nesvest od igle
Snimao pluća, sve je bilo ok, ali nije išao na skener. U utorak ima kontrolu, videćemo šta će da kažu i koje analize će da urade. Pije pancef sve vremeKvinsi, njemu su snimali pluca?
Zmuovoj sestri je bilo isto i pluca na snimku cista sve do skenera, ne skeneru obostrana upala pluca
Ne vidi se uopste uvek ni na rendgenu : (
Ne kazem da je upala samo to dugo traje, ne znam, mozda da proverite opet
srecan rodjendan lunjo, divan je, lutka velika i lepa <3
Cek, koji je to rodjos?

)))Sinoc mm pokusao da mi objasni kako ga nerviram i ja se skinula.
Da isprobam onaj recept
A kad ja kazem da su zene nekad bile pametnije i hrabrije i same resavale probleme vi mi ne verujete.Kao da ste zaboravili da mi to sve imamo danas..jutka, simonovic..
Toga je uvek bilo i bice.То да. Мислила сам на комшије које су после 5 дана обиле кућу и покупиле ствари. А нисмо такви. Пре ћемо помоћи него ојадити.
Ови "изнад" душевна јад и беда, никад им доста.