Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga :lol:
injaoooo, pa srećan, najsrećniji...lunjo, liči na tebe.

Још је горе што су нас тако представили и добили награду. Увек ми испадамо олош :(
Ali kad je stanje zaista takvo, i takvi ljudi zaista postoje i na pozicijama moći su :(
Ljudi moji, pa pogledajte vladajuće strukture, na lokalnom nivou može da bude samo 3 puta gore :(

Hvala, hvala, fizički nema na ćaću ništa osim noktiju, a karakter posebno, ima il na moju sestru il na ovu našu žabu, pardon pile :lol:
Još mi malo ponekad ne dopire do svesti da sam mater, al imam njega da me svakodnevno podseća :)))
sad udjoh da cestitam sestricu predivan dan, kad ti se vec oglasila :lol:

divan je, ljubi ga tetka u nosic :heart:

:malav:

Er4pOvnXcAAl33h.jpg

Ali kad je stanje zaista takvo, i takvi ljudi zaista postoje i na pozicijama moći su :(
Ljudi moji, pa pogledajte vladajuće strukture, na lokalnom nivou može da bude samo 3 puta gore :(
То да. Мислила сам на комшије које су после 5 дана обиле кућу и покупиле ствари. А нисмо такви. Пре ћемо помоћи него ојадити.
Ови "изнад" душевна јад и беда, никад им доста.

I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga :lol:

Vidi ti njega! Pravi delija! Ja sam mislio da je on baš mali. Beba... :lol:
Srećan mu divan dan, živ i zdrav da bude!
I nema ništa on sa onim antihristom, neću ni da ga pominjem. Vidiš kakav je kao jagoda! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back