електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Личи на тебе, мајчице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
injaoooo, pa srećan, najsrećniji...lunjo, liči na tebe.I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()
Kako čovek da izdrži, a da ne preskoči preko stola, pa ne zadavi onog Vasiljevića? (Borisa Isakovića)
Kakav je to komšiluk koji ti pokrade stvari iz kuće za pet dana tvog odsustva?
Da li je to slika Srbije?

Још је горе што су нас тако представили и добили награду. Увек ми исоадамо олош![]()

))Ali kad je stanje zaista takvo, i takvi ljudi zaista postoje i na pozicijama moći suЈош је горе што су нас тако представили и добили награду. Увек ми испадамо олош![]()

sad udjoh da cestitam sestricu predivan dan, kad ti se vec oglasilaHvala, hvala, fizički nema na ćaću ništa osim noktiju, a karakter posebno, ima il na moju sestru il na ovu našu žabu, pardon pile
Još mi malo ponekad ne dopire do svesti da sam mater, al imam njega da me svakodnevno podseća))

Srećan divan dan malom veverku!Hvala, hvala, fizički nema na ćaću ništa osim noktiju, a karakter posebno, ima il na moju sestru il na ovu našu žabu, pardon pile
Još mi malo ponekad ne dopire do svesti da sam mater, al imam njega da me svakodnevno podseća))

Ali kad je stanje zaista takvo, i takvi ljudi zaista postoje i na pozicijama moći su
Ljudi moji, pa pogledajte vladajuće strukture, na lokalnom nivou može da bude samo 3 puta gore![]()
То да. Мислила сам на комшије које су после 5 дана обиле кућу и покупиле ствари. А нисмо такви. Пре ћемо помоћи него ојадити.Ali kad je stanje zaista takvo, i takvi ljudi zaista postoje i na pozicijama moći su
Ljudi moji, pa pogledajte vladajuće strukture, na lokalnom nivou može da bude samo 3 puta gore![]()

Већ се поносимо... 

I tako, rodih ja Vučića pre skoro pa četiri godine, u ovo vreme beše hladni januar okovan ledom.
Davide, reci lopatica, lopaticaaa I tako, jedva ga uslikah da liči na dete a ne na prvorođenog, iz nekog razloga![]()

Јесу сви посебни на свој начин, то сам и ја приметилаa činjenica je da su sva forumska deca posebna, svako na svoj način,
al i da su ekstra lepa i talentovana, to mu dođe uticaj foruma na genetiku izgleda![]()