Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A moje veliko dete je totalni hit dana!
Kaže 30.12. da u utorak ima rođendan, kod druga, nekoliko njih. Ok, 30. je sreda, znači rođendan je danas. Ja kasnim sa medenjacima, pa isplaniram da radim ponedeljak i utorak, čovek se zameni da može da ga vozi. U međuvremenu, ova s medenjacima kaže da mora u utorak da ih uzme, nema ko u sredu, pa ih završim u nedelju i ponedeljak. Danas se pojavljuje sin, kaže, zvao druga da proveri, rođendan je bio 29. ali njemu nije stigla poruka na vreme.

Počela sam da se smejem histerično, dabome, a onda sam se setila kad je @smokva pogrešnog meseca otišla kod frizera. Ne znam jel ovo moje da se smejem ili da plačem, evo, ne znam....

Ali to dete je inače otišlo za knjižicu onomad u pogrešnu grupu. Grupa A u 9, grupa B u 9:30. I ode lepo u 9:30, a on je grupa A. Kaže, razredna umrla od smeha, jer je ušao i rekao, šta je ovo, jel sam ja promašio grupu ili svi vi? :aha:
Ma ajd molim te,svima se desava.kad je veliki sin bio mali,pred kraj zimskog raspusta pitam ga kad krecu drugo polugodiste,pre ili posle podne.on kaze pre podne.ja skocim,jao da ti nije mene,ti bi otisao ujutru,nista nisi zapamtio,ides popodne,proverila sam
I pre podne sedimo nas dvoje za stolom,nesto vezbamo,zove mija drugarica,sin joj ide u isti razred.pitam ja sta radi milos,kaze on je u skoli.pa sto je otisao u skolu???oni idu popodne!
Ona osula drvlje i kamenje na svoje dete
Naravno da se ispostavilo da sam ja zaebala stvar:whistling:

Onesvestila sam se.Znate gde je bilo jutros 06h sada je 23.40h? A od tada do sada 4.15h keta, ybcine na aerodromu oko aplikacije za Covid, kašnjenja na avion zbog toga, pa brodić pa kiša pa sunce pa večera i muzika i pre svega toga dva koktela onako na prazan stomak pa ako je za vajdu dosta je..
Inače sam pretuzna jer sam čula da je otišao još jedan od nas, sjajan dr i iskreno sam poželela da je srećan i miran gde god da je od danas. A znam da ćemo se sresti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back