Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno, kad su neke gluposti i sitne carke u pitanju neces i ne treba da se mesas, ali kod ovako ozbiljnih situacija moras
Pa znam, sve ja to znam, ali baš mi stvara sve to veliki pritisak, na kraju ću da prozviždim ko ekspres lonac...

Razmisljam kako bi bilo da im kaze,ako ne pricate medjusobno,ne pricam i ne vidjam se ni ja sa vama.mozda bi to pomoglo,ako im okrene ledja
Ne bi, a i zašto, ja se nisam svađala. Pogotovo sa bratom nisam...

pa cisto sumnjam da bi bratu okrenula ledja, a verovatno i nema nikakav razlog za to
Tačno!

Pa ja ni ne znam zasto njih dvoje ne pricaju,ali racunam da je za svadju potrebno dvoje.pa sam mislila da mogu da se pokrenu sa mrtve tacke ako im kaze da ili prevazidju to sto imaju,ili da na nju ne racunaju
Nemam pojma,glasno razmisljam
Pale su teške reči, ne bih u detalje, nije to njima ni prvi put, ali stvar i jeste u tome što oni nikad ne prevaziđu to, nego samo zakrpe i nastave dalje, posle, naravno, pukne gde je krpljeno i eto novog problema zbog sitnice....

Inače, brata sam videla, uspeo je malo da spusti pritisak, nadam se da sve bude dobro. Gospođa Majka ga je zvala i plakala jer joj je dete bolesno, a posle se javila i meni, da mi kaže da je boli ruka gde joj je rađena koronarografija, pluća i ne znam šta još....
Ali neće kod lekara, neka umre kod kuće.

Ona je definitivno nekrunisana kraljica drame!!! Ja sam se deset dana sa dušom rastajala, a njoj sam pričala da me uhvatila kijavica i da ne brine, nije ništa strašno....

Inače, brata sam videla, uspeo je malo da spusti pritisak, nadam se da sve bude dobro. Gospođa Majka ga je zvala i plakala jer joj je dete bolesno, a posle se javila i meni, da mi kaže da je boli ruka gde joj je rađena koronarografija, pluća i ne znam šta još....
Ali neće kod lekara, neka umre kod kuće.

Ona je definitivno nekrunisana kraljica drame!!! Ja sam se deset dana sa dušom rastajala, a njoj sam pričala da me uhvatila kijavica i da ne brine, nije ništa strašno....
Ja bih samo menjala temu kad krene da kuka, bilo za brata, za bolesti za sta god...
Pocnes da pricas nesto deseto i zavrsis razgovor
Bez da se i trunku udubis

Onesvestila sam se.Znate gde je bilo jutros 06h sada je 23.40h? A od tada do sada 4.15h keta, ybcine na aerodromu oko aplikacije za Covid, kašnjenja na avion zbog toga, pa brodić pa kiša pa sunce pa večera i muzika i pre svega toga dva koktela onako na prazan stomak pa ako je za vajdu dosta je..
Inače sam pretuzna jer sam čula da je otišao još jedan od nas, sjajan dr i iskreno sam poželela da je srećan i miran gde god da je od danas. A znam da ćemo se sresti...

Ja sam prebesna. I baš tužna.
Pozitivni i bolesni su mi svekar i svekrva.
Onaj moj svekar, nadcovek, živa enciklopedija od čvaraka do astronomije, jedan od osnivača našeg društva matematicara koji je preživeo i rat i rak.
I on i žena, skupa deset teskih bolesti imaju, kod lekara je i dobio, kod mog oftalmologa i ona zena dobila dan pre njega, prelepa žena, sigurno je znaš, tu iz tvog kraja. Toliko je sve tužno da sam besna kako ne pamtim da sam bila, ovo govance, Hitlerovo govance koje bira slaba tela...kao...da ne kažem reč na p...ja se nadam da će deka da mu doskoči i da neće ući u statistiku ogromnih brojeva kao "bio je star, imao je rak, glaukom i aritmiju apsoluta nije od kovida". E bas zato hocu da pobedi, bas zato sto je pobedio i prvo, i drugo, i treće mora da pobedi i četvrto.

Ja sam prebesna. I baš tužna.
Pozitivni i bolesni su mi svekar i svekrva.
Onaj moj svekar, nadcovek, živa enciklopedija od čvaraka do astronomije, jedan od osnivača našeg društva matematicara koji je preživeo i rat i rak.
I on i žena, skupa deset teskih bolesti imaju, kod lekara je i dobio, kod mog oftalmologa i ona zena dobila dan pre njega, prelepa žena, sigurno je znaš, tu iz tvog kraja. Toliko je sve tužno da sam besna kako ne pamtim da sam bila, ovo govance, Hitlerovo govance koje bira slaba tela...kao...da ne kažem reč na p...ja se nadam da će deka da mu doskoči i da neće ući u statistiku ogromnih brojeva kao "bio je star, imao je rak, glaukom i aritmiju apsoluta nije od kovida". E bas zato hocu da pobedi, bas zato sto je pobedio i prvo, i drugo, i treće mora da pobedi i četvrto.
Drzimo fige.

Nego kako mislis to DEBELI? :think::rtfm::dontunderstand::koto:
U pale su teske reci :manikir:
Da vis kako tek pada batina po tintari
palica ona njega.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back