- Poruka
- 98.702
najbolji je irvas koji viri iz rerne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Njaaao, diFna sam, ista ja!

Ja nekako tako mislim isto.naravno da moze i to iskljucivo i jedino ona
Ali to dete je inače otišlo za knjižicu onomad u pogrešnu grupu. Grupa A u 9, grupa B u 9:30. I ode lepo u 9:30, a on je grupa A. Kaže, razredna umrla od smeha, jer je ušao i rekao, šta je ovo, jel sam ja promašio grupu ili svi vi?Da se smejes bre!

Pa kazem lepo - da se smejes!Ali to dete je inače otišlo za knjižicu onomad u pogrešnu grupu. Grupa A u 9, grupa B u 9:30. I ode lepo u 9:30, a on je grupa A. Kaže, razredna umrla od smeha, jer je ušao i rekao, šta je ovo, jel sam ja promašio grupu ili svi vi?![]()
Ma ajd molim te,svima se desava.kad je veliki sin bio mali,pred kraj zimskog raspusta pitam ga kad krecu drugo polugodiste,pre ili posle podne.on kaze pre podne.ja skocim,jao da ti nije mene,ti bi otisao ujutru,nista nisi zapamtio,ides popodne,proverila samAli to dete je inače otišlo za knjižicu onomad u pogrešnu grupu. Grupa A u 9, grupa B u 9:30. I ode lepo u 9:30, a on je grupa A. Kaže, razredna umrla od smeha, jer je ušao i rekao, šta je ovo, jel sam ja promašio grupu ili svi vi?![]()

naravno, kad su neke gluposti i sitne carke u pitanju neces i ne treba da se mesas, ali kod ovako ozbiljnih situacija morasJa nekako tako mislim isto.
Mislim, razumem ja Metlu, uglavnom se ne mešam, ali ovde ne mogu da se ne mešam.
Jel ovde bila slika ili si se nekom nakršila nane nanine pa se predomslila?...........

Razmisljam kako bi bilo da im kaze,ako ne pricate medjusobno,ne pricam i ne vidjam se ni ja sa vama.mozda bi to pomoglo,ako im okrene ledjanaravno, kad su neke gluposti i sitne carke u pitanju neces i ne treba da se mesas, ali kod ovako ozbiljnih situacija moras
pa cisto sumnjam da bi bratu okrenula ledja, a verovatno i nema nikakav razlog za toRazmisljam kako bi bilo da im kaze,ako ne pricate medjusobno,ne pricam i ne vidjam se ni ja sa vama.mozda bi to pomoglo,ako im okrene ledja
Kupila sam ćurku iz lidla-katastrofa...sat vremena čupkam korenje i perije sa nje. Minimum 300 do sad, nešto čak i kleštima, ono perije na krilima od 5 cm.
Jel ovde bila slika ili si se nekom nakršila nane nanine pa se predomslila?![]()