gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
JelBavim se otvaranjem tegle cvekle
Kako volim taj zvuk prvog otvaranja kad ulazi vazduh.... plop!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JelBavim se otvaranjem tegle cvekle
Kako volim taj zvuk prvog otvaranja kad ulazi vazduh.... plop!

Ne skreci sa temeKoja guzvetina u radnjama, sta ste navalili ko da ce armagedon
Mrzim praznike![]()
Jelvolis plop
![]()

jel useljiv sta vozi jel ima vikendicu na tari da se odmorimo dok nas gostis 
Ima na Zlatiboru
Ti si bas nesto nadarena ovih dana
Ko je povod da cujemo?jel useljiv sta vozi jel ima vikendicu na tari da se odmorimo dok nas gostis
![]()
Da nije komsija sa Cickom jbt?Ima na Zlatiboru![]()
Tooo mackoIma na Zlatiboru![]()
Da nije ciletov muzDa nije komsija sa Cickom jbt?

Ne, ja volim krsne momkeDa nije ciletov muz![]()
Da to su ti momenti kad se menja perjeE zakaAla sam u petak sisanje i farbanjesa š hehehw
I od nedelje manikir.
Jao ima da licim na zensko jbt

nisam se sminkala ne pamtim, plasim kolege hebe mi se...

I sunce ti195, u treningu![]()
)Ja puder nemam.Da to su ti momenti kad se menja perje
Ja juce kupila nov puder
Tek kad sam krenula se mackam za svaleraciju pre neki dan provalim da mu isteko roknisam se sminkala ne pamtim, plasim kolege hebe mi se...
Ajde ti strasilo kazem ja sebi idi kupi nov ako mislis da ne plasis "silne frajere kojima se ne vidi broj ni kraj"
Hebo ovo kurrvanje vise se isplati kad se udas, sminka ti ne treba, nek trpi kad se zajebo![]()
Karma iz a bicbem ti budalu, presolio sam prebranac... tako mi i treba kad zajebavam smokvu
Velik je u svakom pogleduI sunce ti
Imala sam jednog takvog....al ja sve neke sitnij ugl .... nesto ne volim kad je mnogo velik
(Ne to bre)
I moj podvarak je preslan,ne sekiraj sebem ti budalu, presolio sam prebranac... tako mi i treba kad zajebavam smokvu
Pa tebi je koza lepa, greota i da stavljas...meni nije pa namackam ponekad tecni puder....Ja puder nemam.
Stavim kremu, neki kao prajmer samo, za ten i to je to

Ma voli samo napredVelik je u svakom pogledu
Salu ma stranu, i ovaj pre njega je bio 193, sta cu kad volim

Kupi Lorealov karmin, Erotique. Predivna nijansa za sve tipove tena i za sve prilike.Pa tebi je koza lepa, greota i da stavljas...meni nije pa namackam ponekad tecni puder....
I karmin sam kupila nov i zajebala se....tamo u radnji su ona idiotska svetla ne vidim lepo kad stavim na usta....kad sam videla kuci nije mi se svidelo....treba mi svetliji
Muke svaleraske....
bem ti budalu, presolio sam prebranac... tako mi i treba kad zajebavam smokvu