Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E zakaAla sam u petak sisanje i farbanje 😁 sa š hehehw
I od nedelje manikir.
Jao ima da licim na zensko jbt
Da to su ti momenti kad se menja perje :rotf:
Ja juce kupila nov puder
Tek kad sam krenula se mackam za svaleraciju pre neki dan provalim da mu isteko rok :rotf: nisam se sminkala ne pamtim, plasim kolege hebe mi se...
Ajde ti strasilo kazem ja sebi idi kupi nov ako mislis da ne plasis "silne frajere kojima se ne vidi broj ni kraj" :rotf:
Hebo ovo kurrvanje vise se isplati kad se udas, sminka ti ne treba, nek trpi kad se zajebo :manikir:

Da to su ti momenti kad se menja perje :rotf:
Ja juce kupila nov puder
Tek kad sam krenula se mackam za svaleraciju pre neki dan provalim da mu isteko rok :rotf: nisam se sminkala ne pamtim, plasim kolege hebe mi se...
Ajde ti strasilo kazem ja sebi idi kupi nov ako mislis da ne plasis "silne frajere kojima se ne vidi broj ni kraj" :rotf:
Hebo ovo kurrvanje vise se isplati kad se udas, sminka ti ne treba, nek trpi kad se zajebo :manikir:
Ja puder nemam.
Stavim kremu, neki kao prajmer samo, za ten i to je to

Ja puder nemam.
Stavim kremu, neki kao prajmer samo, za ten i to je to
Pa tebi je koza lepa, greota i da stavljas...meni nije pa namackam ponekad tecni puder....
I karmin sam kupila nov i zajebala se....tamo u radnji su ona idiotska svetla ne vidim lepo kad stavim na usta....kad sam videla kuci nije mi se svidelo....treba mi svetliji :aha:
Muke svaleraske....

Pa tebi je koza lepa, greota i da stavljas...meni nije pa namackam ponekad tecni puder....
I karmin sam kupila nov i zajebala se....tamo u radnji su ona idiotska svetla ne vidim lepo kad stavim na usta....kad sam videla kuci nije mi se svidelo....treba mi svetliji :aha:
Muke svaleraske....
Kupi Lorealov karmin, Erotique. Predivna nijansa za sve tipove tena i za sve prilike.
Ja karmine obozavam, imam jedno 30 komada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back