smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Meni je interesantno da viktoru savicu oca igra njegov rodjeni otac koji cak ni nije glumac.valjda je glumio prvi put pre par god u seriji petJa sam pokušala da je gledam na superstaru, ali nešto mi nije išlo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je interesantno da viktoru savicu oca igra njegov rodjeni otac koji cak ni nije glumac.valjda je glumio prvi put pre par god u seriji petJa sam pokušala da je gledam na superstaru, ali nešto mi nije išlo
mi smo poceli kosti sinoc
al je teska serijau pm
ma vidim da je dobraНемој да одустанеш, одлична је серија.
nabasala na odličnu istorijsku seriju, kostimiranu, po 2 i po sata epizoda,
8 komada u nizu, treba to savladati do petka

umrecu koliko mi se jede baklava

)))umrecu koliko mi se jede baklava
pa sta vise pozeleti!Ako želiš poslaću ti sverkvinu česnicu, suva je i lepljiva i zube vadi, al je slatka i puna oraha![]()
jede mi se non stop nesto slatko, a ustvari mi je muka, danas posebnoТо је добар знак, нешто ти се једе.
Zovite ne zlatokosaSad ne voliš, a noćas si htela debelog. Odluči se, ja ne mogu ovako....![]()

Cekaj smokvo ne sudi odmah, ne budi zakeralo nego rekni sta trazi???Ovaj milioner,41 god trazi suprugu,ima citav spisak sta sve treba zena da ispunjava.nesto mislim lep si,al u 41 jases kamenog slona i poderano ti koleno,tebi jos uvek treba majka decko

Jel pravimo mi dacu kod tebe na terasi ili neumrecu koliko mi se jede baklava
mislim odluci se vise bre, nema smisla da se neckaspa gde zuris, kamo drama kamo neizvesnost?!Jel pravimo mi dacu kod tebe na terasi ili nemislim odluci se vise bre, nema smisla da se neckas