Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Sto godina samoce uvek moze da se procita ponovo,i drugacije ces ga doziveti...Ne mogu, mama mi ga je prepričala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto godina samoce uvek moze da se procita ponovo,i drugacije ces ga doziveti...Ne mogu, mama mi ga je prepričala![]()
Sto godina samoce uvek moze da se procita ponovo,i drugacije ces ga doziveti...

Nisi jedina..Ja znam vise ljudi koji su odustali nego koji su procitali...Kako ko, ja ni prvi put nisam uspela![]()
Vi jedete ladnu ćurku ?Ja cu sada dok mi je curka u rerni,da ne palim dva puta
Ako se ne varam, nekada je pisala da joj Kleopatra poručuje torte...U selu muskarac postao zena? E svaka mu cast! Kako se ljudi nose sa tim? Jesu li ga maltretirali?
Šta da čitaš...el to pitanje?Kako ko, ja ni prvi put nisam uspela![]()
Jeste, poručuje, ali moj drug/arica nije Kleopatra.Ako se ne varam, nekada je pisala da joj Kleopatra poručuje torte...
Šta da čitaš...el to pitanje?
Ako ne mora sveže, da miriše na štampu, a voliš trilere...onda jedan lep istorijsko-dokumentaristički triler - Orijantalista (ako nisi vetj čitala)
Stavio sam suljpa u lonac za prebranac. Posle ću da nešto mešam i takoto.
)E moja ti! Kao sto niko nikad nece zameniti crnogorca,tako niko nikad nece zameniti na harija.drugarica mi kupila kraljevstvo,nisam jos ni otvorila,bojkotujem ako njega nema@smokva šta da čitam?
Pročitala sam Nož, fali mi Hari, koga da nađem da ga makar delimično zameni?
Uvek!!! Kao biblijuSmokva preporucuje Katalog iz Lidla![]()
Naseg jednog podstanara je odvela policija,u nasem stanu mu je bio stek za prodajujuce ujutru sam pozvala ribarnicu, kao da bude na vreme
i kazu da im je sve rasprodato za danas
moram da promenim plan sto se hrane tice i da ipak kuvam uobicajeno za badnje vece - prebranac i punjene suve paprike
i nemam pojma sta jos
imam par kora koje su mi preostale od baklave i ne znam sa cime da ih napunim
cerka je imala srece i nasla divan stan u ns kod futoske pijace, na oglas vlasnika, sav skockan, divnih boja, novogradnja, obezbedjen parking 42m2 250e
trenutna stanarka mu izlazi za dve nedelje iz stana i cerka ga zamoli da je saceka do petka kad dolazi u ns po stene i da ako je stan isti kao na slikama, uzimaju ga sigurno..spremni su da plate i nekoliko meseci unapred iako to on nije trazio
covek je prvo sasekao kad je pozvala i rekao - ako ste agencija ne zanima me
onda je trazio za zakupca ili zaposlenu zensku osobu ili par, pa ga je ubedila da ce ona da zivi nekoliko dana nedeljno sa deckom
jutros je zvao i pitao - meni je stvarno neprijatno, ali ja stvarno ne zelim narko dilerima da iznajmljujem stan
jadan covek, kakva li je iskustva imao do sada
rekla mu je - ni ja ne zelim da ga izdate narko dilerima, nama odgovara savrseno
kad kaze da ga rentira sportista, imaju lose iskustvo sa njima - to su alkoholicari i oni prave bahanalije u stanu
juce su za dobijenu utakmicu, neocekivano, protiv fr dobili sampanjac i pozamasnu premiju
od vodje naravno
premije vise ne daje drzava nego vodja.. kao i sve ostalo
tacno da odbijes pare

Ta samBrate ja evo umirem 4.dan sa 37,2 maks, cesto i sa 36,8
Ima i kilavih zena![]()

Pa ne jedemo,ali nuzda zakon menjaVi jedete ladnu ćurku ?
U stvari nikad nisam pekla celu, meni se čini da bi ukusnije bilo da je sveže pečena pa zato planiram sutra da je pečem.
stvarno ne mogu da ustanem sutra u zoru i pecem podvarak i curku,pa da ga hladim da bi moglo u kola,pa u ledince da je na stolu u 1. Moj plan je da sutra u ledincima stavimo u vrelu rernu da se podgreje

ha, i jaŠta da čitaš...el to pitanje?
Ako ne mora sveže, da miriše na štampu, a voliš trilere...onda jedan lep istorijsko-dokumentaristički triler - Orijantalista (ako nisi vetj čitala)
Stavio sam suljpa u lonac za prebranac. Posle ću da nešto mešam i takoto.

Hahaaa,grozan sismoki daje sebi lufta, ako joj ova curka izgori imace vremena za jos jednu![]()

Trebe se vaske,da znasnemoj tako, pa nedavno je one kolace sa neotrebljenim visnjama pravila![]()