Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako nemas miris,jesi 100%
Ja sam mislila da zbog nekog drugog pitas.i ja sam imala taj zagoreli miris.pogotovu na kafu i hleb u tosteru.verovatno je i muz imao.nema danas kijavice!!!
Ja sam stvarno mislila da je prehlada, jer ja tako često, čas kijam, čas me boli grlo, ali teram dalje. I nisam ni provalila da nemam ukus i miris jer mi je i inače kad mi ode grlo sve bljak, a bio mi je začepljen nos, pa kako da nešto osetim... I onda posle jedno sedam dana stavljanja Olinta u nos, kad mi je sišlo u grlo, a ono gooorko, fuj, ja ukapiram da sam osećala samo da li je nešto slano ili slatko, ne i koliko. A paljevina koju osećam je kao da je neki uređaj izgoreo, pa tripujem sve redom po kući, a nekad osećam miris cigara, a niko ne puši.....

juce ujutru sam pozvala ribarnicu, kao da bude na vreme
i kazu da im je sve rasprodato za danas
moram da promenim plan sto se hrane tice i da ipak kuvam uobicajeno za badnje vece - prebranac i punjene suve paprike
i nemam pojma sta jos
imam par kora koje su mi preostale od baklave i ne znam sa cime da ih napunim

cerka je imala srece i nasla divan stan u ns kod futoske pijace, na oglas vlasnika, sav skockan, divnih boja, novogradnja, obezbedjen parking 42m2 250e
trenutna stanarka mu izlazi za dve nedelje iz stana i cerka ga zamoli da je saceka do petka kad dolazi u ns po stene i da ako je stan isti kao na slikama, uzimaju ga sigurno..spremni su da plate i nekoliko meseci unapred iako to on nije trazio
covek je prvo sasekao kad je pozvala i rekao - ako ste agencija ne zanima me
onda je trazio za zakupca ili zaposlenu zensku osobu ili par, pa ga je ubedila da ce ona da zivi nekoliko dana nedeljno sa deckom
jutros je zvao i pitao - meni je stvarno neprijatno, ali ja stvarno ne zelim narko dilerima da iznajmljujem stan :lol:
jadan covek, kakva li je iskustva imao do sada
rekla mu je - ni ja ne zelim da ga izdate narko dilerima, nama odgovara savrseno :lol:
kad kaze da ga rentira sportista, imaju lose iskustvo sa njima - to su alkoholicari i oni prave bahanalije u stanu :rotf:

juce su za dobijenu utakmicu, neocekivano, protiv fr dobili sampanjac i pozamasnu premiju
od vodje naravno
premije vise ne daje drzava nego vodja.. kao i sve ostalo
tacno da odbijes pare

juce ujutru sam pozvala ribarnicu, kao da bude na vreme
i kazu da im je sve rasprodato za danas
moram da promenim plan sto se hrane tice i da ipak kuvam uobicajeno za badnje vece - prebranac i punjene suve paprike
i nemam pojma sta jos
imam par kora koje su mi preostale od baklave i ne znam sa cime da ih napunim

cerka je imala srece i nasla divan stan u ns kod futoske pijace, na oglas vlasnika, sav skockan, divnih boja, novogradnja, obezbedjen parking 42m2 250e
trenutna stanarka mu izlazi za dve nedelje iz stana i cerka ga zamoli da je saceka do petka kad dolazi u ns po stene i da ako je stan isti kao na slikama, uzimaju ga sigurno..spremni su da plate i nekoliko meseci unapred iako to on nije trazio
covek je prvo sasekao kad je pozvala i rekao - ako ste agencija ne zanima me
onda je trazio za zakupca ili zaposlenu zensku osobu ili par, pa ga je ubedila da ce ona da zivi nekoliko dana nedeljno sa deckom
jutros je zvao i pitao - meni je stvarno neprijatno, ali ja stvarno ne zelim narko dilerima da iznajmljujem stan :lol:
jadan covek, kakva li je iskustva imao do sada
rekla mu je - ni ja ne zelim da ga izdate narko dilerima, nama odgovara savrseno :lol:
kad kaze da ga rentira sportista, imaju lose iskustvo sa njima - to su alkoholicari i oni prave bahanalije u stanu :rotf:

juce su za dobijenu utakmicu, neocekivano, protiv fr dobili sampanjac i pozamasnu premiju
od vodje naravno
premije vise ne daje drzava nego vodja.. kao i sve ostalo
tacno da odbijes pare
zet rukometas reprezentativac? bravo za zeta!

zet rukometas reprezentativac? bravo za zeta!
krenulo ga od kako je sa cerkom :malav:
salim se, stvarno je divan decko, onakav kakvog svaki roditelj zeli za svoje dete
a i jeste ga krenulo od kako su zajedno
pre desetak dana sam mu rekla da ne znam kako se on oseca u njihovoj vezi, ali da ja ko roditelj vidim da je moje dete sa njim izvukla sve najbolje iz sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back