gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Pa 180. Meni treba veliko musko.Ma voli samo napred
Taman ne diras ove do 180 za mene
A koliko si ti visoka?
Al ne volim kad su dezmekasti. Volim cvrsto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa 180. Meni treba veliko musko.Ma voli samo napred
Taman ne diras ove do 180 za mene
A koliko si ti visoka?
Ne moze maco ne stoje meni izrazenih boja karminiKupi Lorealov karmin, Erotique. Predivna nijansa za sve tipove tena i za sve prilike.
Ja karmine obozavam, imam jedno 30 komada
A ti si 180Pa 180. Meni treba veliko musko.
Al ne volim kad su dezmekasti. Volim cvrsto![]()

Ma ovaj je nud sto ti rekoh. Eto. Na ovoj slici juce sam njega nosila i to preko balzama za ustaNe moze maco ne stoje meni izrazenih boja karmini
Ja samo neke nud nijanse furam
Znam da ti volis te jace i super ti stoje
Ja ako stavim neki jak dodam sebi 10 god....a zelja mi recimo trulu vusnju da furam mnogo volim takav karmin....ali na moju facu je uzas
Htela alverde imaju lepe te neprimetne nijanse al nije bilo prodali....i ovo se uvatim ne znam ni ciji je ....isto je nude al je taman i tacno drugi utisak ostavlja...
Nema veze onaj cu alverde uzeti sto sam se nameracila kad nadjem...sad su te akcije i sve su rasprodali zene poludele od kupovina....
Pa prerano se testirao,nama je receno da sacekamo bar tri danaNegativan je. Sad tek ne znam sta ćemo
Nije, drugarica radi u laboratoriji, ona mu je vadila krv i radila bris i kaže da od prvog do petog dana test pokazuje. Njemu je ovo treći dan malaksalosti, a drugi temperature.Pa prerano se testirao,nama je receno da sacekamo bar tri dana
Sto ne znaci da je pozitivan naravno
Nama su drugacije rekli.ali super,mozda ga prodje za tri danaNije, drugarica radi u laboratoriji, ona mu je vadila krv i radila bris i kaže da od prvog do petog dana test pokazuje. Njemu je ovo treći dan malaksalosti, a drugi temperature.
Nije, drugarica radi u laboratoriji, ona mu je vadila krv i radila bris i kaže da od prvog do petog dana test pokazuje. Njemu je ovo treći dan malaksalosti, a drugi temperature.
Meni najlepse stoje ruzicasta tamnija koja vuce na malinu.nud,ja ko smrt.probala razne nijanse,na moj zut ten nema sanseMa ovaj je nud sto ti rekoh. Eto. Na ovoj slici juce sam njega nosila i to preko balzama za usta
dobro ti razmisljas.. da se uvalis kao majka, ha?Ovaj milioner,41 god trazi suprugu,ima citav spisak sta sve treba zena da ispunjava.nesto mislim lep si,al u 41 jases kamenog slona i poderano ti koleno,tebi jos uvek treba majka decko
videces sutra i prekosutra kako mu budeNegativan je. Sad tek ne znam sta ćemo
Ništa više ne znam, svi pričaju drugačije. Ona nam kaže iz iskustva, sa tim simptomima, da je korona, test bi sigurno bio pozitivan.Nama su drugacije rekli.ali super,mozda ga prodje za tri dana
A šta da radim sa 3 kile ruske i 5 kila pečenja, da zovem na ručak ili ne?videces sutra i prekosutra kako mu bude
ako prodje idete, ako ne prodje jbg, ne idete
a dobre su sanse da bude nesto brzinsko bre i da odete

pa cuvas za daceA šta da radim sa 3 kile ruske i 5 kila pečenja, da zovem na ručak ili ne?
Ili da čuvam za daće![]()

Mislis da jos uvek sisa?dobro ti razmisljas.. da se uvalis kao majka, ha?
Sad ne voliš, a noćas si htela debelog. Odluči se, ja ne mogu ovako....I sunce ti
Imala sam jednog takvog....al ja sve neke sitnij ugl .... nesto ne volim kad je mnogo velik
(Ne to bre)

Zatvoriš ga u špajz, podrum, šta već imaš i zoveš normalno na ručak.A šta da radim sa 3 kile ruske i 5 kila pečenja, da zovem na ručak ili ne?
Ili da čuvam za daće![]()
Ja sam pokušala da je gledam na superstaru, ali nešto mi nije išloJeste li gledali juce 12 reci domacu seriju,prvu epizodu?
Preporucujem Bridgerton, ako volis kostimirane. Nije istorijska, al lepa limunada i glavni glumac je preeeeelep milina za ocinabasala na odličnu istorijsku seriju, kostimiranu, po 2 i po sata epizoda,
8 komada u nizu, treba to savladati do petka

o da, volim kostimirane serije hvala na preporuci, ovo ću da pogledam kad završim s ratovanjem i odrubljivanjem glava, vrlo je inspirativna trenutno, lete glave i ruke na sve stranePreporucujem Bridgerton, ako volis kostimirane. Nije istorijska, al lepa limunada i glavni glumac je preeeeelep milina za oci![]()