Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupi Lorealov karmin, Erotique. Predivna nijansa za sve tipove tena i za sve prilike.
Ja karmine obozavam, imam jedno 30 komada
Ne moze maco ne stoje meni izrazenih boja karmini
Ja samo neke nud nijanse furam
Znam da ti volis te jace i super ti stoje
Ja ako stavim neki jak dodam sebi 10 god....a zelja mi recimo trulu vusnju da furam mnogo volim takav karmin....ali na moju facu je uzas

Htela alverde imaju lepe te neprimetne nijanse al nije bilo prodali....i ovo se uvatim ne znam ni ciji je ....isto je nude al je taman i tacno drugi utisak ostavlja...
Nema veze onaj cu alverde uzeti sto sam se nameracila kad nadjem...sad su te akcije i sve su rasprodali zene poludele od kupovina....

Ne moze maco ne stoje meni izrazenih boja karmini
Ja samo neke nud nijanse furam
Znam da ti volis te jace i super ti stoje
Ja ako stavim neki jak dodam sebi 10 god....a zelja mi recimo trulu vusnju da furam mnogo volim takav karmin....ali na moju facu je uzas

Htela alverde imaju lepe te neprimetne nijanse al nije bilo prodali....i ovo se uvatim ne znam ni ciji je ....isto je nude al je taman i tacno drugi utisak ostavlja...
Nema veze onaj cu alverde uzeti sto sam se nameracila kad nadjem...sad su te akcije i sve su rasprodali zene poludele od kupovina....
Ma ovaj je nud sto ti rekoh. Eto. Na ovoj slici juce sam njega nosila i to preko balzama za usta

Aha,nema slike
Screenshot_2021-01-06-15-04-24-096_com.android.chrome.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back