- Poruka
- 98.702
jesam, gulas od srneJesi probala meso jelena (da ne kazem jeleninu,zvuci perverzno)?
Ja sam probao usoljeno i dimljeno meso losa,i gulas od jelena...
Prste da polizes.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam, gulas od srneJesi probala meso jelena (da ne kazem jeleninu,zvuci perverzno)?
Ja sam probao usoljeno i dimljeno meso losa,i gulas od jelena...
Prste da polizes.

Mene je užasno bolela glava, mislim da sam popila barem kutiju Brufena. I mučnina, ona najgora, znaš da nećeš da povraćaš, ali ti je baš muka. Drži se!nikako red : (
pocecu da placem na glas od bolova
taman sam juce ujutru mislila ok, to je to, prolazi i onda juce i nocas katastrofa
temp je ona niska konstantno ali bolovi su svremena na vreme nesnosni i ti periodi su sve duzi
poptuno lud virus, potpuno
al necemo da mracimo ovde, ok sam i bicu ok : )

Zar to ne ide preko bar koda, vaga otkuca i očitaju ga na kasi?A ja idem u Lidl da mi vrate 970 din. Sinoć pred zatvaranje sam bila i kupila neke sitnice i izmedju ostalog pileća leđa za supu. Račun izašao 2400. Učinilo mi se da je mnogo i ja kod kuće pogledam račun, a ona mi umesto 0.792kg leđa kucala 9.792kg![]()
onda je rucak zavrsio u smecu i obecala sam mu da cu ih oprati sledeci put kad on opere ves. Naravno on je prao, i moje pepeljare i sve... cak je i usisao stan...

Nisam ni znala da si bila pozitivnaMene je užasno bolela glava, mislim da sam popila barem kutiju Brufena. I mučnina, ona najgora, znaš da nećeš da povraćaš, ali ti je baš muka. Drži se!![]()

Mnogo mi je zao.znam kakvi su bolovi,da odrastao covek jeci i stenjenikako red : (
pocecu da placem na glas od bolova
taman sam juce ujutru mislila ok, to je to, prolazi i onda juce i nocas katastrofa
temp je ona niska konstantno ali bolovi su svremena na vreme nesnosni i ti periodi su sve duzi
poptuno lud virus, potpuno
al necemo da mracimo ovde, ok sam i bicu ok : )

ono perje iz poslednjeg dela krila nije htelo napolje,pa sam taj deo odsekla,to cu u supu,ne mogu sad da operisem curkuma da, secam se da si ti spominjala bol karlice i sad tacno znam o cemu si pricalaMnogo mi je zao.znam kakvi su bolovi,da odrastao covek jeci i stenje
Meni je taj bol bio samo jednu noc.ali je pakao.![]()
Nisam se testirala. Užasne su gužve bile, pa sam pozvala da pitam šta ću, rekli mi ako nemam temp i ne osećam se generalno loše i ne treba mi test, da ne moram što se njih tiče. I tako nisam... A temp možda sam i imala, ali mi bile otišle baterije na toplomeru, a i pila sam Brufene zbog glavobolje, pa ko zna. Uglavnom, čulo mirisa nemam i dalje, više od mesec dana. Sad nazirem neke mirise, ali kao da su izvetreli i često osećam kao neki miris paljevine. Pre mene je muž bio šmrkav, a posle mene niko. Znači, samo ja u mojoj kući...Nisam ni znala da si bila pozitivna
Mislila sam samo prehlada.jesi li bila jedina iz kuce bolesna?
E, jbiga, možda sam ja kupila dlakavog dinosaurusa, bacila sam pakovanje, možda nisam dobro čitala, ali ovo čudo je imalo ono korenje kao tanke slamčice.@Marge Simpson moja curka nije bila preterano dlakavaono perje iz poslednjeg dela krila nije htelo napolje,pa sam taj deo odsekla,to cu u supu,ne mogu sad da operisem curku
Inace sam je isekla na delove,nek mi oproste braca ameri,al ja ne umem onako ucelo
Joj, kakav harmoničan brak.Odmaram.
Ne znam od cega.
![]()
Mm uzeo da usisava jutros.
A njegovo usisavanje je hodnici i dnevna ono sto se vidi. Brzom brzinom. I da, brise prasinu na biblioteci. I poce da gundja kod biblioteke “Sto je ovde hiljadu ovih gluposti, i igracke decije bla bla...” a meni pade ko kec na desetku:”Sta je, prvi put za 10 godina koliko smo u kuci uzeo da usisas i obrises i odmah se bunis!”![]()
Pa jaooooo...![]()
Inace on brise prasinu u dnevnoj i to nazovimo usisavanje obavi ponekad... ali nikad decije sobe, spavacu, kupatila... ali valjda ocekuje da se divim do imbecilnosti njegovoj vrednoci... jer kako cesto zna da kaze “Ja radim sve po kuci, sve te zenske poslove, jedino ne kuvam!”![]()
Na odmoru smo se isto posvadjali oko kucnih poslova, tacnije sudja... oprao covek dva puta... kao i ja... i kaze “Mogla bi ti NEKAD oprati sudje!” Pa jaoooo...onda je rucak zavrsio u smecu i obecala sam mu da cu ih oprati sledeci put kad on opere ves. Naravno on je prao, i moje pepeljare i sve... cak je i usisao stan...
![]()
Volim kad je bezobrazan pa onda sve na kraju uradi sam.
Sto se ono kaze Sam pao sam se ubio.![]()
Mada bi nam jedna kucna pomocnica resila te muke.![]()

Ne znam, znam da su mi kucali 9 umesto 0 i da su mi vratili sada 978 dinaraZar to ne ide preko bar koda, vaga otkuca i očitaju ga na kasi?

Pa ako nemas miris,jesi 100%Nisam se testirala. Užasne su gužve bile, pa sam pozvala da pitam šta ću, rekli mi ako nemam temp i ne osećam se generalno loše i ne treba mi test, da ne moram što se njih tiče. I tako nisam... A temp možda sam i imala, ali mi bile otišle baterije na toplomeru, a i pila sam Brufene zbog glavobolje, pa ko zna. Uglavnom, čulo mirisa nemam i dalje, više od mesec dana. Sad nazirem neke mirise, ali kao da su izvetreli i često osećam kao neki miris paljevine. Pre mene je muž bio šmrkav, a posle mene niko. Znači, samo ja u mojoj kući...
E ako nisi citala deklaraciju,curka je italijankaE, jbiga, možda sam ja kupila dlakavog dinosaurusa, bacila sam pakovanje, možda nisam dobro čitala, ali ovo čudo je imalo ono korenje kao tanke slamčice.

Ja cu sada dok mi je curka u rerni,da ne palim dva putapravim pauzu, obrisala podove i prašinu i kupatilo sredila
a posle cu da napravim kolac za sutra
Nju ću sutra.Pa dobra si a dobar i lud su braca plus je kriza i svima trebaju pariceJa sam kolače napravila. Skromno, 6 vrsta + česnica.Nju ću sutra.
Sada pravim ledene kocke mojoj staroj mušteriji, koja se danas setila da je sutra Božić.
Da vam šapnem, bila je muškarac pa promenila pol.
I pokušavam da odgonetnem da li sam dobra, luda ili alava na pare.
Ja sam kolače napravila. Skromno, 6 vrsta + česnica.Nju ću sutra.
Sada pravim ledene kocke mojoj staroj mušteriji, koja se danas setila da je sutra Božić.
U selu muskarac postao zena? E svaka mu cast! Kako se ljudi nose sa tim? Jesu li ga maltretirali?

Pa dobra si a dobar i lud su braca plus je kriza i svima trebaju parice
I onda jednostavno bude -sta mi tesko-
Obe ste potpuno u pravu.Хиперактивна си.
Ali ne znam šta da radim da se usporim.Pa svima pare trebaju. Ja te potpuno razumem. Tako sam u nedelju i ponedeljak uradila nemoguće, jer pare su pare, a i kako da ne učinim ženi, stalno poručuje.Ja sam kolače napravila. Skromno, 6 vrsta + česnica.Nju ću sutra.
Imas taman vremena i zito da mu spremis i da odes na zimovanjeMuž malaksao, boli ga glava i ima 37.2
3 dana pre zimovanje, pa je. bem ti malera![]()