Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno vise ne mogu da citam o lecicu vakcini ko ima koronu satnice online nastave i sl....skrolujem sve.... nemam zivaca
Do mene je, nema veze sa vama, jednostavno mi je izolacija na zivcima u ovom periodu otisla, sve me smara i nervira istovremeno
I ja pola preskačem,sve te razumijem. Neke ljude ne čitam nikad,a neke kad vidim da su baš odužili samo zaobidjem.

A svako malo trčim u wc da proverim, na granici smeha i plača, histeričnog naravno.
Ти роди, ја ћу да чувам :heart:
Ако се не бојиш негативног утицаја :mrgreen:

Шалим се. Промене утичу на то. Ја сам сада имала три пута, имала сам између два циклуса.

Hahahhahha.
To ja zbog jednog raka iz proslosti.
Ali ta neodlucnost....
Ne, hvala.... sve ostalo mi je bilo i podnosljivo...
Мене често ракови нађу.
Куд баш на мене? :lol:
Пренапорхи су ми. Та потреба да угоде је толика да се осећаш као дебил, као лице са посебним потребама. Све он зна шта теби треба, како ће ти бити боље, да се не умориш, да не покиснеш, да ти се нађе. А мени пара на уши. Терају људе од себе тим наметањем уступака. И мислим да су суштински врло несигурни.
А добри су људи, они које знам.

Мене често ракови нађу.
Куд баш на мене? :lol:
Пренапорхи су ми. Та потреба да угоде је толика да се осећаш као дебил, као лице са посебним потребама. Све он зна шта теби треба, како ће ти бити боље, да се не умориш, да не покиснеш, да ти се нађе. А мени пара на уши. Терају људе од себе тим наметањем уступака. И мислим да су суштински врло несигурни.
А добри су људи, они које знам.
Da, i moj utisak je nesigurnost, otuda i ta neka plahovitost kad treba napraviti neki ozbiljni korak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back