86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А може и нешто између па још једну рибу Лу да добијеJa navijam da se strpe koji mesec pa da bude bik![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А може и нешто између па још једну рибу Лу да добијеJa navijam da se strpe koji mesec pa da bude bik![]()
Ja stvarno vise ne mogu da citam o lecicu vakcini ko ima koronu satnice online nastave i sl....skrolujem sve.... nemam zivacaSvi smo se o svom jadu zabavili. Teško da može da padne na pamet neka tema koja nema veze sa trenutnom situacijom,a o tome se skoro već reklo .
Treba nam neka trač tema, neka švaleracija da se podžapamo malo,a ne samo oko vakcina.
Mnogo ljudi uopšte ne dolazi ili bar ne piše tako da mrtvilo uopšte ne čudi.
Свима нам је отишла, Метло...скролуј слободно, свако о свом јаду пише.Ja stvarno vise ne mogu da citam o lecicu vakcini ko ima koronu satnice online nastave i sl....skrolujem sve.... nemam zivaca
Do mene je, nema veze sa vama, jednostavno mi je izolacija na zivcima u ovom periodu otisla, sve ne smara i nervira
A rekla si da grickas samo jabuke heheDa je do nas dvoje, ne bi bilo ni prvog, pijani se zaigrali i jbga.
Treba li da kažem da se istorija, izgleda, ponavlja![]()
Мислим да смо сви у тој фази.Ja stvarno vise ne mogu da citam o lecicu vakcini ko ima koronu satnice online nastave i sl....skrolujem sve.... nemam zivaca
Do mene je, nema veze sa vama, jednostavno mi je izolacija na zivcima u ovom periodu otisla, sve me smara i nervira istovremeno
И већ је дечакСвима нам је отишла, Метло...скролуј слободно, свако о свом јаду пише.
Ево, сад планирамо Луњину бебу, чисто да знаш![]()
Ta beba, srednji rodИ већ је дечак
A што?![]()
Па секси веш. И ти свашта питаш.Sta mi kupujete?![]()
Јуу, немам појма...ваљда ме повукао јарацИ већ је дечак
A што?![]()
Али је Мина рекла: девац!Ta beba, srednji rod![]()
Jaoooooo. Moze ♡Па секси веш. И ти свашта питаш.
Moj vrhunac ulepsavanja je pantenol gel krema i alverde nude paleta senki za nas sa alergijamaМислим да смо сви у тој фази.
Једним смо оптерећени а друго не можемо да варимо.
Код себе примећујем, нема везе са Квинсии драго ми је због ње данас, да немам нерве за приче о улепшавању. Када крену другарице о третманима, зубима,... тачно се искључим. Не знам да објасним. Нисам против, само ја тренутно немам слуха за то.
Јесте, она је крива.Али је Мина рекла: девац!
Ja trenutno mackam one korejanske serume.Moj vrhunac ulepsavanja je pantenol gel krema i alverde nude paleta senki za nas sa alergijama
Mani me molim te
Ako treba se prica iz kog ugla je lorealova maskara dobra za fotnuti tu sam, i moram da priznam da sam je jednom probala na kvarnjaka, stvarno je dobra lebac joj poljubim, al je skupa pa necu da kupim
Е, е, зезам се ја, пореметило се од стреса, без паникеA svako malo trčim u wc da proverim, na granici smeha i plača, histeričnog naravno.
Sto se vise nerviras vise ce da kasni ako je od stresa....A svako malo trčim u wc da proverim, na granici smeha i plača, histeričnog naravno.