- Poruka
- 73.784
Ima, desno kao lupa na papiru.Има, Погледај пре објављивања...или је било, сад и ја не видим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, desno kao lupa na papiru.Има, Погледај пре објављивања...или је било, сад и ја не видим.
Рак и риба, два брата рођенаJa nemam dobro iskustvo sa muskim rakom.... ali naravno nema veze sa horoskopom
Ali kad vec pisemo o tome, serre mi se od same sebe i kolicine emocija, placipicka jedna najobicnijauaa rakovi
Nisam bila nikad sa lavomNego sta ja da radim sa lavom koji mora da bude u centru paznje i kmeci za istom...
A zanimljivo da je zadnjih xy tipova koji su me muvali, sve lavovi, ibto dan rodjenja im je +/- 2 dana... i strelcevi muski me vole. Al to su takvi vrtirepi namazani....
Јесу позитивни и млади цео живот. Ја знам само насмејане флегме стрелчевеStrelcevi ,ovi koje ja znam, su kao veliki decaci. Avanturisti, veseli. Al to ne mozes uhvatiti ni za glavu ni za rep hehe
I mora da bude najbolji u odeljenju. Jer ako je dobio tužić zato što nije napisao domaći, evo ti, majko, telefon, zovi učiteljicu da pitaš kako da popravim.Lav ocekuje da mu se divis, ne daj boze kritika neka, ili da mu se ne javis....
Bila sam u braku sa ribomРак и риба, два брата рођена![]()
Ništa ne možeš osim da ga slijepo obožavaš.Nego sta ja da radim sa lavom koji mora da bude u centru paznje i kmeci za istom...
A zanimljivo da je zadnjih xy tipova koji su me muvali, sve lavovi, ibto dan rodjenja im je +/- 2 dana... i strelcevi muski me vole. Al to su takvi vrtirepi namazani....
Ladno ne poznajem nijednog muskog raka.Рак и риба, два брата рођена![]()
Isto.I mora da bude najbolji u odeljenju. Jer ako je dobio tužić zato što nije napisao domaći, evo ti, majko, telefon, zovi učiteljicu da pitaš kako da popravim.![]()
Sa nama je lako dogovoriti se, razumni smo.Nisam bila nikad sa lavom
Ja se trenutno bakcem sa bikom i vagom
Bik iznenadjujuce uopste nije tvrdoglav, dogovori se sve
Ali vaga, majko mila u top cu ga staviti, toliko smo slicni u svom ludilu da je to strasno, i onda se sjajno razumemo za sve gluposti koje pravimo, sve nesigurnosti koje imamo isplivavaju i mozemo otvoreno reci jedno drugome idiote stani....super smo drugari zbog toga
Taman poslaNišta ne možeš osim da ga slijepo obožavaš.![]()
Ko? Vaga ili bik?Sa nama je lako dogovoriti se, razumni smo.
Dok su nam putevi i ciljevi tu negde hehe.
Ovo ti je do pola, ne do znakaAl moram vam to docarati. Pricamo nesto, vozi me kuci i kao voleo bi da svrati al nema vremena, zuri negde.... i ja umorna prilicno, ote mi se iz usta ma sta me briga, radi sta hoces
Taj pogled hahhaa....
kao kako to mislis, rekoh pa lepo, ako nemas vremena, nemas, necu sigurno sad pasti u depresiju zbogbtoga....
promenio planove odma i odjednom ima vremena....hahaha.
Znaci cim nisu centar svega, poremete se.... govorim za lava.
U zaglavlju poruke, desno gore, papir sa lupom na sebi, a klikni i odmah levo do toga, da ti nije uključeno ono što izgleda ovako [ ].
Moj do sada najbolji partner, dasa, je vodolijaЈа сам са девицом која ми баш прија. Мислим да и јесте најбоља опција за мене. Суштински је подршка, а не њањавац који седне и плаче заједно са мном. Уме да ме опасуљи, охлади када зајогуним а дигне када потонем. И толерише када ме ухвати лудило.
Он је смирен, има јако добар однос према животу и себи. Што је до њега реши, што није алали, не једе се. Много сам од њега научила. Само још да спроведем у праксу
А дете ми је близанац. Толерантни филозоф![]()
BikKo? Vaga ili bik?
Већина мојих другарица су ракови. Јако их волим. Ми рибе и оне смо осетљиве, отуд смо често и галамџијеLadno ne poznajem nijednog muskog raka.
Ribe su mi vec slabasne. Ali zene rakovi su me privlacile ranije. Vecina zena koje znam da su bas pune vrlina, ispostavljalo se da su racice
Moguce.Ovo ti je do pola, ne do znaka
Drugaricu ostavi decko. Jos joj natrlja na nos sve zene koje ga jure.
Ona prihvati raskid. Sta sad. I cuju se nesto, ona se spremala za dejt sa drugim tipom.
Jasno je da je sledeci poziv bio da joj objasni kako nema potrebe za drugim tipovima. Kako to da ona ne pati i ne posipa se pepelom, odmah stornira raskid, moli da se vrati![]()
Lav ocekuje da mu se divis, ne daj boze kritika neka, ili da mu se ne javis....
I mora da bude najbolji u odeljenju. Jer ako je dobio tužić zato što nije napisao domaći, evo ti, majko, telefon, zovi učiteljicu da pitaš kako da popravim.![]()
Moj čovek je vodolija. Horoskop kaže, ne, nikako, ali moje iskustvo kaže drugačije.Moj do sada najbolji partner, dasa, je vodolija
Pojma nemam karakteristike tog znaka, nisam se bavila, ali boljeg coveka upoznala nisam i tesko da cu
Naravno da nema veze sa horoskopom....
Отац мог сина је водолија.Moj do sada najbolji partner, dasa, je vodolija
Pojma nemam karakteristike tog znaka, nisam se bavila, ali boljeg coveka upoznala nisam i tesko da cu
Naravno da nema veze sa horoskopom....