Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego sta ja da radim sa lavom koji mora da bude u centru paznje i kmeci za istom...

A zanimljivo da je zadnjih xy tipova koji su me muvali, sve lavovi, ibto dan rodjenja im je +/- 2 dana... i strelcevi muski me vole. Al to su takvi vrtirepi namazani....
Nisam bila nikad sa lavom :think:
Ja se trenutno bakcem sa bikom i vagom :malav:
Bik iznenadjujuce uopste nije tvrdoglav, dogovori se sve
Ali vaga, majko mila u top cu ga staviti, toliko smo slicni u svom ludilu da je to strasno, i onda se sjajno razumemo za sve gluposti koje pravimo, sve nesigurnosti koje imamo isplivavaju i mozemo otvoreno reci jedno drugome idiote stani....super smo drugari zbog toga

Рак и риба, два брата рођена :rotf:
Bila sam u braku sa ribom
Dva idiota odma da ti kazem
To ko dva teleta pogubljena
A mozes misliti kad u toj prici placipicka rak postane domino i vuce konce de to ode majko mila u tri lepe :rotf:
Ova vaga me podseca mnogo na to, to ne znas ko je ludji, zato od veze ne sme nista biti, samo drugarstvo, zajebi bre

Poslednja izmena:
Има, Погледај пре објављивања...или је било, сад и ја не видим.
Screenshot_20210417-110832_Krstarica.jpg
Kod mene ništa nema. Siroče😘

Al moram vam to docarati. Pricamo nesto, vozi me kuci i kao voleo bi da svrati al nema vremena, zuri negde.... i ja umorna prilicno, ote mi se iz usta ma sta me briga, radi sta hoces 🤣
Taj pogled hahhaa....
kao kako to mislis, rekoh pa lepo, ako nemas vremena, nemas, necu sigurno sad pasti u depresiju zbogbtoga....
promenio planove odma i odjednom ima vremena....hahaha.
Znaci cim nisu centar svega, poremete se.... govorim za lava.

I mora da bude najbolji u odeljenju. Jer ako je dobio tužić zato što nije napisao domaći, evo ti, majko, telefon, zovi učiteljicu da pitaš kako da popravim. :roll:
Isto.
Moja Mirna je lavica.
Cuje pre neki dan da sam zvala skolu da zakazem testiranje kod psihologa.
Mota se oko mene. Koga si zvala? Sta ce tamo da me pita?
Mota joj se po glavi nesto, vidim...
Kad skoci i vadi sve svoje vezbanke da vezba 😅🤣

Nisam bila nikad sa lavom :think:
Ja se trenutno bakcem sa bikom i vagom :malav:
Bik iznenadjujuce uopste nije tvrdoglav, dogovori se sve
Ali vaga, majko mila u top cu ga staviti, toliko smo slicni u svom ludilu da je to strasno, i onda se sjajno razumemo za sve gluposti koje pravimo, sve nesigurnosti koje imamo isplivavaju i mozemo otvoreno reci jedno drugome idiote stani....super smo drugari zbog toga
Sa nama je lako dogovoriti se, razumni smo.
Dok su nam putevi i ciljevi tu negde hehe.

Ја сам са девицом која ми баш прија. Мислим да и јесте најбоља опција за мене. Суштински је подршка, а не њањавац који седне и плаче заједно са мном. Уме да ме опасуљи, охлади када зајогуним а дигне када потонем. И толерише када ме ухвати лудило.
Он је смирен, има јако добар однос према животу и себи. Што је до њега реши, што није алали, не једе се. Много сам од њега научила. Само још да спроведем у праксу :mrgreen:
А дете ми је близанац. Толерантни филозоф :lol:

Al moram vam to docarati. Pricamo nesto, vozi me kuci i kao voleo bi da svrati al nema vremena, zuri negde.... i ja umorna prilicno, ote mi se iz usta ma sta me briga, radi sta hoces 🤣
Taj pogled hahhaa....
kao kako to mislis, rekoh pa lepo, ako nemas vremena, nemas, necu sigurno sad pasti u depresiju zbogbtoga....
promenio planove odma i odjednom ima vremena....hahaha.
Znaci cim nisu centar svega, poremete se.... govorim za lava.
Ovo ti je do pola, ne do znaka:lol:
Drugaricu ostavi decko. Jos joj natrlja na nos sve zene koje ga jure.
Ona prihvati raskid. Sta sad. I cuju se nesto, ona se spremala za dejt sa drugim tipom.
Jasno je da je sledeci poziv bio da joj objasni kako nema potrebe za drugim tipovima. Kako to da ona ne pati i ne posipa se pepelom, odmah stornira raskid, moli da se vrati:lol:

Ја сам са девицом која ми баш прија. Мислим да и јесте најбоља опција за мене. Суштински је подршка, а не њањавац који седне и плаче заједно са мном. Уме да ме опасуљи, охлади када зајогуним а дигне када потонем. И толерише када ме ухвати лудило.
Он је смирен, има јако добар однос према животу и себи. Што је до њега реши, што није алали, не једе се. Много сам од њега научила. Само још да спроведем у праксу :mrgreen:
А дете ми је близанац. Толерантни филозоф :lol:
Moj do sada najbolji partner, dasa, je vodolija
Pojma nemam karakteristike tog znaka, nisam se bavila, ali boljeg coveka upoznala nisam i tesko da cu
Naravno da nema veze sa horoskopom....

Ladno ne poznajem nijednog muskog raka.
Ribe su mi vec slabasne. Ali zene rakovi su me privlacile ranije. Vecina zena koje znam da su bas pune vrlina, ispostavljalo se da su racice
Већина мојих другарица су ракови. Јако их волим. Ми рибе и оне смо осетљиве, отуд смо често и галамџије :lol:
Нервирамо једне друге, али се трпимо. Ко ће коме ако не свој своме? :lol:

Ovo ti je do pola, ne do znaka:lol:
Drugaricu ostavi decko. Jos joj natrlja na nos sve zene koje ga jure.
Ona prihvati raskid. Sta sad. I cuju se nesto, ona se spremala za dejt sa drugim tipom.
Jasno je da je sledeci poziv bio da joj objasni kako nema potrebe za drugim tipovima. Kako to da ona ne pati i ne posipa se pepelom, odmah stornira raskid, moli da se vrati:lol:
Moguce.
Ma zezam se malo s horoskopom.
Vedra tema.
Ali da.

Lav ocekuje da mu se divis, ne daj boze kritika neka, ili da mu se ne javis....

I mora da bude najbolji u odeljenju. Jer ako je dobio tužić zato što nije napisao domaći, evo ti, majko, telefon, zovi učiteljicu da pitaš kako da popravim. :roll:

Kod kritika vrlo oprezno jer tad kreće lavina suza, ko po jajima da hodaš.
A tek frizura...
Joj što su tu osetljivi i prosto obožavaju da kosa vijori slobodna, a dlake sve u oči lete.....
Divni su lavovi, mada ponekad i malo teški, ali naši❤️

Moj do sada najbolji partner, dasa, je vodolija
Pojma nemam karakteristike tog znaka, nisam se bavila, ali boljeg coveka upoznala nisam i tesko da cu
Naravno da nema veze sa horoskopom....
Отац мог сина је водолија.
Наравно, нема везе са хороскопом.

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back