dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
sestrica i njegovu zenu grebe grlo, kaslju, oseca da mu se nesto desava sa plucima
isli su u kovid da izvade bris..iz nosa negativan, naravno da jeste kad im stanje traje par dana
uzeli im iz grla
kaze mojoj sestri da je to samo prehlada
na poslu citava njegova sluzba na bolovanju, jer su pozitivni
njemu u kovidu rekli da ide u izolaciju dok ne dobije sutra rezultat brisa
sa posla ga zvali i rekli da mora da dodje jer nema ko da radi
99,99 je pozitivan, u ovom ciklusu zaraze svi sem njega, zene i klinca smo se zarazili
on je bio pozitivan letos kad se vratio sa mora i to neka skroz blaga forma
pitam se koliko ce ljudi danas da zarazi, posto mora da radi i ima kontakt sa ljudima
i ko ce da im radi sutra kad mu bude stigao rezultat brisa i kad bude morao da ode na bolovanje
mi smo rasturena zemlja, umire nam i dalje preko 30 ljudi dnevno, preko 200 je na respiratorima, a nama popustaju mere
isli su u kovid da izvade bris..iz nosa negativan, naravno da jeste kad im stanje traje par dana
uzeli im iz grla
kaze mojoj sestri da je to samo prehlada
na poslu citava njegova sluzba na bolovanju, jer su pozitivni
njemu u kovidu rekli da ide u izolaciju dok ne dobije sutra rezultat brisa
sa posla ga zvali i rekli da mora da dodje jer nema ko da radi
99,99 je pozitivan, u ovom ciklusu zaraze svi sem njega, zene i klinca smo se zarazili
on je bio pozitivan letos kad se vratio sa mora i to neka skroz blaga forma
pitam se koliko ce ljudi danas da zarazi, posto mora da radi i ima kontakt sa ljudima
i ko ce da im radi sutra kad mu bude stigao rezultat brisa i kad bude morao da ode na bolovanje
mi smo rasturena zemlja, umire nam i dalje preko 30 ljudi dnevno, preko 200 je na respiratorima, a nama popustaju mere