smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ne znaci da je korona,muz je vec imao neku prehladu u decembru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je nesto brzoprolazno!Muž malaksao, boli ga glava i ima 37.2
3 dana pre zimovanje, pa je. bem ti malera![]()
Joj bre
Meni juce fejs izbacio objavu iz 2017,bolesna lezim sa temp isto dva tri dana pre kopaonika.posle me metla pljunula kako kacim sliku da izazovem sazaljenje
Nego sta nego sazaljenje,da se razbolis pred put koji cekas cele godine je vise nego tuzno

Sta sto jes jes? Mozes pisati svoje probleme do u nesvest,citave traktate svaki dan,al ne smes staviti sliku?Što jes' jes'
Strujni napon opet nije u redu, jedva izdinstah meso, a treba musaku da stavim![]()

Sta sto jes jes? Mozes pisati svoje probleme do u nesvest,citave traktate svaki dan,al ne smes staviti sliku?

Ne staj mi na muku i ne soli mi ranuMene je ovo bas pogodilo kvinsi![]()
a sinu prekosutra osamnaesti rođendan, hteli smo da napravimo ručak sa najbližima kod kuće i on da odvede par drugara na piće. Sinoć sam napravila 3kg ruske
a on u 2 dolazi iz noćne, poslali ga kući s temperaturom 
Pa ne skacem,mislila sam da drugacije mislis pa i ja objasnjavam svoj stavZnala sam
Evo da obrazložim: moj komentar se odnosio na činjenicu da je tragično da se razboliš koji dan pred put.
Pošto ste svi ovde osetljivi kao orhideje i odmah skačete kao da vam neko oči vadi,![]()

Pa ok,tu rusku uvek mozes da posaljes nama koji smo koronku vec prelezaliNe staj mi na muku i ne soli mi ranua sinu prekosutra osamenaesti rođendan, hteli smo da napravimo ručak sa najbližima kod kuće i on da odvede par drugara na piće. Sinoć sam napravila 3kg ruske
a on u 2 dolazi iz noćne, poslali ga kući s temperaturom
![]()
Ja sam lepo i u potpisu rekla da sam nežan cvet. Hvala ti na razumevanju.Znala sam
Evo da obrazložim: moj komentar se odnosio na činjenicu da je tragično da se razboliš koji dan pred put.
Pošto ste svi ovde osetljivi kao orhideje i odmah skačete kao da vam neko oči vadi,![]()

Eh, da sam malo bliže, pa da se i ja nađem sad Kvinsi u nevolji sa ruskom i pečenjem...Pa ok,tu rusku uvek mozes da posaljes nama koji smo koronku vec prelezali

nikako red : (@tara , kako si danas? Nadam se da si legla da odmoriš.![]()

za badnje vece?Седим уз кафу, каним се да започнем кухињске радове.
za badnje vece?
boze sto ja volim badnje vece <3
mora da se gleda racun kod njih, ne vrediA ja idem u Lidl da mi vrate 970 din. Sinoć pred zatvaranje sam bila i kupila neke sitnice i izmedju ostalog pileća leđa za supu. Račun izašao 2400. Učinilo mi se da je mnogo i ja kod kuće pogledam račun, a ona mi umesto 0.792kg leđa kucala 9.792kg![]()