Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EuxsGpSWYAI4m3n

a to ko ono u kaubojcima..neki divlji konj i smeker kauboj mu stavi kanap oko vrata i ono 5 minuta skace konj dok ga ovaj ne smiri? :D
Мама водила деду код лекара и чекају сатима, таман дошли на ред доктор отишао. Пита мама сестру како је отишао када му је још смена, они чекају... Каже сестра- не знам, ухватите га.
Каже мама- добро, следећи пут ћу понети ласо :lol:

Сада направи неке ружне, нек се хвали! :mrgreen:
Pa ne mogu, ne ide.

a sta te briga :D
ako bude bilo porudzbina morace da porucuje od tebe jer ona ne ume tako da napravi..u neku ruku ti moze i povecati obim posla jer ces dopreti do ljudi do kojih i ne bi..
gledaj na to pozitivno..sta te briga sto se hvali da su njeni ako na kraju ti izvuces profit
Sve to stoji, ali stvarno nisam tako nešto očekivala. Ja budala uvek pođem od toga da ja ne bih nikad tako nešto nekom uradila. Mislim, kako me posle pogleda u oči? Ja ne bih mogla....

Мама водила деду код лекара и чекају сатима, таман дошли на ред доктор отишао. Пита мама сестру како је отишао када му је још смена, они чекају... Каже сестра- не знам, ухватите га.
Каже мама- добро, следећи пут ћу понети ласо :lol:

a cekaj..kako je mogao da ode?
zar ne prijavljujete preglede?
ono, dobijete termin kad da odete na pregled
on je izabran lekar, sem u hitnim slucajevima drugi i ne sme da te pregleda (ne bi trebao)

a cekaj..kako je mogao da ode?
zar ne prijavljujete preglede?
ono, dobijete termin kad da odete na pregled
on je izabran lekar, sem u hitnim slucajevima drugi i ne sme da te pregleda (ne bi trebao)
Ма не знам Табе, деда није жив годинама, то је било пре неколико година. Сећам се само препричане сцене не и детаља.

Како ме нервира када се некоме лепо обратим, персирам наравно, а онда ми он, да ли је тупав или саркастичан одговара у множини. Какав простак!
Где си, гари, јел смо заједно овце чували!? Јел тако убудуће!?

Ne mogu ni to ovaj put. Već sam dogovorila cenu na početku, nikad još nisam menjala, čak ni jednom kad sam provalila da sam se zeznula, ali mi bilo bezveze da na kraju menjam. Mislim, nema veze, samo me nervira takvo ponašanje.
I poskupi medenjake i našaraj u uglu svoje inicijale. Možeš lepo da ugraviraš...
Ko bude grizao, videće i pitaće je ...jednom mi bili kod neke ženine koleginice, slava ili tako neki povod i kol. prima komplimente što su joj savršeni i žena moja kaže....joj, što laže, kupovini su kolači a i ovi blesavi kad ih kupujemo na poslu...

Od jutros na nogama, spremaj decu, vozi u skolu, spremaj kucu, kuvaj rucak, peri, slazi, siri, ribaj... usisavaj, ribaj sporet... kuvala za nas osmoro... pospremi...

Na sve to mi mm sad dodje i prvo sa vrata pocne da se raspravlja sa cerkom zasto joj treba 300 din, da ne moze ona da daje drugaricama pare itd... ajde... onda ulazi u dnevnu i krece sa “Zeno od kad ti drzis otvoreno, hocemo li mi grejati ulicu?!” I zatvara sve... vrhunac je pitanje “Sta je ovo na parketu zaderano?!” Rekoh usisivac novi... :lol: i evo ga sad riba i jede govvna... morala sam i ja da mu kazem da on meni samo pritisak digne cim dodje sa posla... ali ozbiljno... on sa vrata pocinje da kenjja... na nesto...

Sledeci put cu mu ostaviti glibavo da sam usisava i neoprano i nesredjeno i bez rucka... :histericna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back