Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se što upadam, al evo moje nesrećne Đuzepe, @Bambi šta da joj radim da je oživim,mrtva je već 6m, spasa joj nema :lol:

Pogledajte prilog 869462Pogledajte prilog 869461
Djuzepa ti jos uvek dobro izgleda. ❤️Listovi joj imaju dobru boju, vidim da rastu i novi. A sa korenom uradi ono sto ti je Zabica napisala.
Ja sad jednu pokusavam spasiti. Procvetala je, a samo dva jadna lista ima. Ne vole jako sunce tako da ih u kasno prolece i leto sklanjam od prozora.
Mozes da stavis i one stapice kao dohranu za orhideje. Pola jednog stapica je dosta.

Zdrave su ove srebrno-zelene? :mrgreen:
da, one zapravo treba da budu zelene, osim ovih sto strce...ali to biva samo kad je tek kupis...kod nas ljubitelja posrebre :lol:

sve sto ne valja seci...provalices i sama, ako je suvo, krto i ono sto ne vidis jer je u zemlji moze da bude i trulo...i alkoholom prvo obrisi makaze. ako ima neku boljku na nekom korencicu da ne razneses na zdrave

Žmu otišao da se testira, i šef i kolega što mu je u petak kašljao u facu su pozitivni, on u pon i utor nije bio na poslu, ali smo mi sve vreme mislili da je detetov virus iz vrtića. Danas otišao na posao, dobro se oseća, sve ok, samo pomalo kašlje, ostali ga izbacili napolje - što je sigurno sigurno.
Sad čekam da vidim kakav je ishod, ja sam sad ok, samo me peku oči i puni su mi sinusi, kao i hiljadu puta do sad, pa ako bude bio neg da ga pošaljem da mi kupi zemljicu.

Ručala malo, donela mi komšinica divan pilav i sarmu za sutra jer neće biti tu. Imam tog pilava i za kasnije opet za jedno 2h. Posle da iscedim limun i narandžu.
Ne znam da li je bolje da spavam što više danas ili da se muvam po kući, ali nemam baš puno snage. Sve se nadam da je to od hemoterapije.
Prati organizam,tako je najbolje.

Ručala malo, donela mi komšinica divan pilav i sarmu za sutra jer neće biti tu. Imam tog pilava i za kasnije opet za jedno 2h. Posle da iscedim limun i narandžu.
Ne znam da li je bolje da spavam što više danas ili da se muvam po kući, ali nemam baš puno snage. Sve se nadam da je to od hemoterapije.

Spavaj afro, odmaraj, ako ti tako traži organizam.
Lako ćeš posle vraćati ritam.

Voli te.
Moj tata je znao da ode u prodavnicu kad se meni i sestri jede cokolada,a mrsko nam da odemo da kupimo.Nista mu nije bilo teško uraditi za nas.💔
Сећам се мог деде... Лето, село... Ја устала ујутру и сконтала да сам добила. Немам улошке. Кажем деди. Ето ти њега на бициклу, клате се они улошци у кеси окаченој о волан... :lol: :heart:
А неке је то срамота (!?).

Сећам се мог деде... Лето, село... Ја устала ујутру и сконтала да сам добила. Немам улошке. Кажем деди. Ето ти њега на бициклу, клате се они улошци у кеси окаченој о волан... :lol: :heart:

Moj tata nije bio naročito dobar ni muž ni otac, ali to je uvek, bez pogovora, radio.
Hbga, odrastao sa tri sestre i majkom, radio sa četiri koleginice i kući imao nas četiri :lol:

Да. Мени отац никада није фалио. Чак сам му и захвална на неки начин што бар није сметао. А неко у зрелом добу вуче тај недостатак.
Meni fali i dan danas.A evo proslo je vec 15 godina od kako ga nema.
A ja slično razmisljam kao čičak...kao dijete nisam mogla zamisliti da mi se roditelji razvedu.Mislim da bi to bio smak svijeta za mene.Možda,da sam imala do pet godina,pa nisam svjesna nicega...ali posle bi bas uticalo negativno.

Voli te.
Moj tata je znao da ode u prodavnicu kad se meni i sestri jede cokolada,a mrsko nam da odemo da kupimo.Nista mu nije bilo teško uraditi za nas.💔
Moj u 2h nocu ode u radnju ako se nama prijede nesto :heart:
I meni je tata objasnjavao menstruaciju :lol: kad sam dobila. A mama me povela u radnju i kaze Biraj uloske. Ja donela kuci one od pupka do supka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back