Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne smeta meni on licno
mislim, zakljucili smo vec da se ne poznajemo on i ja
al mi smeta ispreplitanje mita i cinjenica na takav nacin pa jos u sluzbi propagande
koja najdrskije insistira na polaganju prava da idenitet svih nas i to po principu ili si s nama ili si protiv nas, a ako i nisi s nama, nista ti ne vrijedi jer mi znamo ko si ti
i strpljivo sjedimo i cekamo da se predomisl...prosvetlis
Zanimljivo,kako meni pripisujes upravo ono sto ti radis.To se valjda zove projekcija.
Ti mene prosvjetljujes,otvaras mi oci ko je bio Sveti Sava,pokusavas od njega da napravis deda mraza ,dok ja tebi nijednom nisam rekla da ti moras vjerovati u te "mitove",ako ih takvim smatras,niti zelim da te ubjedjujem...ali moras dopustiti da Srbi u sopstvenoj drzavi imaju pravo da vjeruju u sta god hoce i da slave onog kog smatraju prosvetiteljem,a to nikog ne ugrozava.

Zanimljivo,kako meni pripisujes upravo ono sto ti radis.To se valjda zove projekcija.
Ti mene prosvjetljujes,otvaras mi oci ko je bio Sveti Sava,pokusavas od njega da napravis deda mraza ,dok ja tebi nijednom nisam rekla da ti moras vjerovati u te "mitove",ako ih takvim smatras,niti zelim da te ubjedjujem...ali moras dopustiti da Srbi u sopstvenoj drzavi imaju pravo da vjeruju u sta god hoce i da slave onog kog smatraju prosvetiteljem,a to nikog ne ugrozava.
pa ne bas
ti si pitala sta meni smeta
ja ti vrlo lijepo odgovorila
sto niti znaci da to isto tebi treba smetati, niti da uopce znas sta sam napisala
i nema sta da dopustam
ni sta da od njega pravim
on nije imanigarna vec istorijska figura
em je pisao, em su suvremenici o njemu dosta pisali
a ti ako ti je stogod nejasno pa ga brkas s djeda mrazom uzmi pa ponesto i procitaj

kako letis od ponasanja do gramatike...ova gospodja ima malo usporen mozgic, sto me podseti da nisam popila popodnevnu kafu :lol:
Jeste, takav sam. Često sam zadatke iz matematike radio napamet, bez pisanja postupka. Misli mi često lete i odlete scojim putem a ljudi koji nisu ''uhvatili voz'' sa mojim mislima ostanu često bez onog po šta su došli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back