Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napatila sam se nocas.
Legla sinoc pre 21h(kao da promenim lose navike leganja u 2h i vecere posle ponoci), zasp i probudim se u ponoc, naspavana... toalet, vrati se i obrni okreni... muka ziva, ne mogu zaspati ni namestiti se... ko zna kad sam zaspala... :aha:

U 6:30h zvono, ja naspavana. Ali smrcam. I glava me boli. Stukla sam saku vitamina i sad popih paracetamol. Zuji mi. Hocu da spavam al mi se ne spava.

Konfuzno skroz. Samo da me prodje, imam posla ove nedelje. Guza me boli od lezanja. :roll:

Zimo zavrsi se!

Skitali muž i ja po Zemunu i Novom Beogradu. Obavili i Jablanicu i Lidl, nisam srela Elektriku. Kupili farmerice u onoj radnji kod zemunske bolnice. Dvoje za 1760 dinara. :lol: Usput dogovorili sa majstorom mali servis za auto, i da nam promeni pločice na kočnicama.
Muž sada otišao u Novi Sad, Sava otišao na čas matemtike sa nekim detetom, a ja gledam šta ću prvo da počnem.

Skitali muž i ja po Zemunu i Novom Beogradu. Obavili i Jablanicu i Lidl, nisam srela Elektriku. Kupili farmerice u onoj radnji kod zemunske bolnice. Dvoje za 1760 dinara. :lol: Usput dogovorili sa majstorom mali servis za auto, i da nam promeni pločice na kočnicama.
Muž sada otišao u Novi Sad, Sava otišao na čas matemtike sa nekim detetom, a ja gledam šta ću prvo da počnem.

Пролазила сам туда пре сат времена. Чекала сам бус преко пута болнице.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back