Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још мало развлачење, па шетња, кафа... Смишљам тактику да обратим овог мог око неких промена у стану. Џабе се копрца. Ионако ће бити како ја хоћу :lol:
Da imam para i nosaca,stalno bih mijenjala namjestaj i raspored.😂
Dobro,ne bas tako cesto.Ali volim promjene i neko osvjezenje.

Kaze mi tetka koja zivi u australiji kako prilicno cesto mijenjaju namjestaj. Ali ne kupuju po salonima, nego po kucnim rasprodajama. Svoje izloze, uvijek im se razgrabi, dok oni kupe zanimljive komade kod drugih.
Tata polomio fotelju, ne da da je zamijenimo kao da mu je deda ostavio u nasledje.

Скуп нам је намештај па се људи тешко одлучују за промену. Код нас нема те кућне размене, нажалост.

Kaze mi tetka koja zivi u australiji kako prilicno cesto mijenjaju namjestaj. Ali ne kupuju po salonima, nego po kucnim rasprodajama. Svoje izloze, uvijek im se razgrabi, dok oni kupe zanimljive komade kod drugih.
Tata polomio fotelju, ne da da je zamijenimo kao da mu je deda ostavio u nasledje.
Joj meni je to uzas...
Ja bih odmah pomislila ko je sve tu vodio ljubav, kakvih sve izlucevina ima... sto bi moj komsija rekao ko zna koliko tu nerodjene dece ima... :lol:

Pa nece niko voditi ljubav na ormanu ili polici?Nije namjestaj samo krevet ili fotelja.Ili mozda hoce? 😀
To sam i pomislila al nisam stigla da napisem, rucak me zvao...
A i za te ormane nisam bas sigurna :zper:
Sto ne ocistis dubinski?
Mislis da nismo. Dzabe. Osecaj i mirisi su tu :zaljubljena:
Rekla sam mm, kad zavrsim reprodukciju kupujem nam novi dusek za bracni. Kaze on Pa da a onda ce ti doci unucici da zapisavaju. Kad oni odu onda cemo mi pod stare dane :lol: ne isplati se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back