- Poruka
- 17.475
Na RTS 2 pricaju o Dari i imaju inserti ako koga zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni ja...dosla malo da vidim sta radite pa idem daljeНе одмарам се, немам од чега. Нисам баба.
Ni ja, mada možda posedim 5, 10, 25 minuta, pa idem da ribam kupatilo i wc.ni ja...dosla malo da vidim sta radite pa idem dalje
ja necu nista da ribamNi ja, mada možda posedim 5, 10, 25 minuta, pa idem da ribam kupatilo i wc.

kakav kolac i zasto ne posaljes?Колач је готов, сад ћу да се олешим.

kakav kolac i zasto ne posaljes?![]()
moze, saljiТо је онај у који се убаце вишње а тесто је са уљем и јогуртом. И јајима, нормално.

A menimoze, salji![]()

Ovako ću i ja. Ne mogu da ne gledam, bar ću da počnem, pa isto tako, koliko izdržimJedem ovsene pločice i pijem jogurt. Pa ću da gledam Daru iz Jasenovca. Moji neće, počeću sama, pa koliko izdržim.

Ne znam ni ja što se mučim, al mučim se. Ja se ovom filmu više ne vraćam, koliko izdržim, gledaćuPa ne znam sto se mucis : (
Gledaces jednog dana, mozda
Sasvim je ok i da ne gledas
Kakav je to film?Ne znam ni ja što se mučim, al mučim se. Ja se ovom filmu više ne vraćam, koliko izdržim, gledaću
О систему логора Јасеновац с акцентом баш на Јасеновцу као саборном центру и гадостима које су рађене људима (мушкарцима, женама и деци).Kakav je to film?
Hvala.О систему логора Јасеновац с акцентом баш на Јасеновцу као саборном центру и гадостима које су рађене људима (мушкарцима, женама и деци).