Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja plačem otkako je ona ostavila bebu na početku 
Ali film kao film mi se ne sviđa, ali ne umem da objasnim zašto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Isto, boli u dusi vise ono sto znamo od prije nego sto su pokazali filmom. Hladan mi je film.Za Oskara definitivno nije.Ja plačem otkako je ona ostavila bebu na početku
Jedan film ne moze da prikaze sve strahote,ali su prikazali osnovno...svirepost,ubistva,pokrstavanje djece,ucesce katolicke crkve,cak i srpskog seljaka Vukasina Mandrapu iz Hercegovine.Ja plačem otkako je ona ostavila bebu na početku
Jedan film ne moze da prikaze sve strahote,ali su prikazali osnovno...svirepost,ubistva,pokrstavanje djece,ucesce katolicke crkve,cak i srpskog seljaka Vukasina Mandrapu iz Hercegovine.
Samo ne znam da li to razumije neko van ovih prostora.
Da,i nju.И Дијану Будисављевић.
Mislim da su sva imena koja su citali prava.
Mi smo se ovde složile da nećemo da gledamo.Jedem ovsene pločice i pijem jogurt. Pa ću da gledam Daru iz Jasenovca. Moji neće, počeću sama, pa koliko izdržim.
Mi smo se ovde složile da nećemo da gledamo.
Da,nesto fali.Mislim da nisu dublje obradili likove ustasa ili ih nisu glumci odglumili.I logor je prikazan kao da se moglo setati okolo.Narod i zene,i djevojcica su bili dobri.Sve su pokazali ali nesto fali. Ne znam da objasnim sta.
I ja mislim.A i Serbedzija i Tesla su pomenuti.Mislim da su sva imena koja su citali prava.
Pa znala sam zato sam i razgovarala sa ženama u sobi i eto uspele smo da se složimo.Веруј ми да је то за тебе боље. Мени мокро лице, све ми се скупило. И због филма и све.
I ja mislim.A i Serbedzija i Tesla su pomenuti.

Ona mi se dopala u Dug moru.