pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.925
šolja proriče zanimljivu budućnostPogledajte prilog 862416
Кућиште је једноставно, сијалица је та која је битна. Сад, не види се добро каква је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šolja proriče zanimljivu budućnostPogledajte prilog 862416
Кућиште је једноставно, сијалица је та која је битна. Сад, не види се добро каква је.
Tvoje lampe su lepse.šolja proriče zanimljivu budućnost
Baš je simoatična, dopada mi se, deluje mi umirujuće.Pogledajte prilog 862416
Čekaj jel kupuješ kao celu lampu ili se sijalica kupuje posebnoТо је ова:
![]()
Čekaj jel kupuješ kao celu lampu ili se sijalica kupuje posebno
Kako onda znaš koja tačno treba, može li još negde da se kupi ta sijalica ili samo tamo?Посебно.
Kako onda znaš koja tačno treba, može li još negde da se kupi ta sijalica ili samo tamo?
Zato mi se i dopala.Било која. Сијалично грло је стандардно E27. Ову сам хтела јер у њу гледаш без да ти избије очи.
Nemam više inspiracijuMa izazovi,sta te briga,hocu ja da gledam

ako glavna sefica nije nashaNemam više inspiraciju
Saznala sam večeras da je za onaj posao za koji sam konkurisala urgirano za nekoga iz jednog bitnog miniatarstva
Sad smo kao naa dve u najužem izboru, glavna šefica uzela naše fajlove i ona će direktno da odluči.
Više sreće u sledećem izvlačenju![]()

uf, ne znam sta da ti kazemJeste naša
Vrlo retko na takvim pozicijama, ali eto jeste u pic.ku lepu materinu.
Bila sam najbolja na intervjuu ako je za utehu. Nije.
Sačekaj kraj, ipak.Jeste naša
Vrlo retko na takvim pozicijama, ali eto jeste u pic.ku lepu materinu.
Bila sam najbolja na intervjuu ako je za utehu. Nije.

Ma,sta nije trenutak?Sačekaj kraj, ipak.
A zapamti, šta god da se desi, moralo je tako, možda prosto nije trenutak za to. Drži se!![]()
jel brahmi?Namazala onaj losion na glavu, cekam da se osuši kosa. Tačno sam vidjena na presadjivanju kose![]()
Mačko, ne znam šta da ti kažem. Mora i u seoskoj prodavnici neko da radi. Sada, zašto to nisam ja, nego neko drugi, duga je priča...U selu ko nema zemlju, mora da bude negde zaposlen. Jer od nečeg mora da živi. A izabrao je da bude zaposlen, da bi sutra imao neku penzijicu, od koje bi opet mogao da živi.Sad će opet da me kritikuju ali ja stvarno ne razumem na selu ko živi da toliko jako želi da radi u prodavnici kod izrabljivača koji ti skrnavi i telo i pamet i dušu.
Evo domaćica pravi torte. Znaci nasla je način da zaradi i ne zavisi ni od koga.
gledam džempere pletene npr neke gradske ribe uzeše pare onolike na strikane džempere ono klot frket Al hand made a ni jedna žena sa sela nije to uzela da radi. Sad svi znaju na Instagram i školovani i manje, pa ako ne znaš imaš u kući ko zna pa počneš....
Neki prave zimnicu pa nam prodaju u gradu papreno ( i neka) a mi se lozimo kao sve je domaće. I znam da zarade lepo.
sela su nam propala iz više razloga a jedan od njih je sto su nekih godina svi pohitali da rade u fabrikama umesto da rade i obradjuju svoja imanja. Posle re fabrike propale ( konkretno znam za Keramiku Mladenovac) i šta je bilo? Ništa. Beda i jad.
@Zadovoljna domacica ispravi me molim te ako grešim.
Nije. A jel valja to ulje? Čuh da deluje i na nerve, to bi bila dobitna kombinacijajel brahmi?
ne da valja nego raskivaNije. A jel valja to ulje? Čuh da deluje i na nerve, to bi bila dobitna kombinacija![]()
pa de smiju spomenuti tone da valja nego raskiva
imaju i kapsule i provereno su dobre za nerve
nusefekat koji ni ne spominju je da nestaje celulit