електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Лаку ноћ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noćlaku noc deco![]()
A privatno?Nego, baš mi je i ova godina počela ko sranje. Bratu mi nije baš dobro, i pored lekova mu skače pritisak, donji mu je visok, puls isto, srce mu preskače.... Interno i kardiologija kod nas ne rade zbog jеbene korone, dr mu je korigovala lekove, pa do petka da vide.....
Jedan dr kod nas radi privatno, ali ne radi do ponedeljka. Ako ne bude uspela njegova dr da mu sredi nešto do petka, moraće privatno.A privatno?
Nadam se da ce biti dobroNego, baš mi je i ova godina počela ko sranje. Bratu mi nije baš dobro, i pored lekova mu skače pritisak, donji mu je visok, puls isto, srce mu preskače.... Interno i kardiologija kod nas ne rade zbog jеbene korone, dr mu je korigovala lekove, pa do petka da vide.....
Za visok donji je zaebato i kardiolozima da potrefe pravu terapiju. Biće to dobro, samo analize i provere.. toliko znam.Jedan dr kod nas radi privatno, ali ne radi do ponedeljka. Ako ne bude uspela njegova dr da mu sredi nešto do petka, moraće privatno.
Zašto ga proganjaš?!?!Ako ste usamljeni, bezvoljni, nemate pravog nacitanog muskarca pored sebe iskoristite priliku i iskoristite krstarica servis za upoznavanje srodnih dusa.
Meni donji isto skače, a pijem več 3 godine lek zbog ubrzanog pulsa koji je u početku išao do 160....3x su mi menjali terapije i doze. Taj pritisak je nezgodan jako, nadam se da će se sve to sreditiJedan dr kod nas radi privatno, ali ne radi do ponedeljka. Ako ne bude uspela njegova dr da mu sredi nešto do petka, moraće privatno.
Mora da se bukvalno ubada terapija...Tako,nedelju probaju sa jednom pa ako ne pomaze menjaju.I desava se da par godina jedna terapija pomaze i u jednom momentu mora da se menja.Jedan dr kod nas radi privatno, ali ne radi do ponedeljka. Ako ne bude uspela njegova dr da mu sredi nešto do petka, moraće privatno.
HahahaZašto ga proganjaš?!?!
Uhvatiš se za jednog forumaša, obavezno nekog finog i ne prestaješ. Misliš da je to zabavno?
Odrasti! Nisi zanimljiv, a ovo nije samo tvoje igralište, pa da radiš šta hoćeš.Hahahanek se celici malo
Da,i medju umrlima je najvise 65+...Meni je logično da se prvo vakcinišu ti oko 90 godina, kada oni ne budu ugroženi rasteretiće se zdravstveni sistem, uglavnom je njima bila potrebna intenzivna nega i respiratori. Sa druge strane, eventualne dugoročne nuspojave vakcine kod njih ne igraju značajnu ulogu kao kod osobe od npr. 20 godina.
Ako ste usamljeni, bezvoljni, nemate pravog nacitanog muskarca pored sebe iskoristite priliku i iskoristite krstarica servis za upoznavanje srodnih dusa.
@Baudrillard sace ti nadjem srodmu dusu
Putem interneta. Ne stidi se svi smo to prolazili.
Meni i dalje fascinantno što verujemo da nas komad krpe može zaštititi od virusa. Takođe su mi i ljudi zanimljivi, mislim, čekaš da primiš neproverenu vakcinu. Ali to i mogu da razumem, u strahu su velike oči....
Знам и ја неке којима је то животни санalo bre...dosta o cipovima.
ima par fanatika na pdf politika koji mastaju da budu cipovani.![]()
što li onoliki svet izgibe da se zaustavi hitler i njegova politika ko sme da živi a ko ne sme, ukloniti sve marginalno što samo troši resurse,Meni je logično da se prvo vakcinišu ti oko 90 godina, kada oni ne budu ugroženi rasteretiće se zdravstveni sistem, uglavnom je njima bila potrebna intenzivna nega i respiratori. Sa druge strane, eventualne dugoročne nuspojave vakcine kod njih ne igraju značajnu ulogu kao kod osobe od npr. 20 godina.
Хајде нама још и некако. Али ако ћутимо и пуштамо шта остаје овој паметној деци? На највећу дужност смо заборавили сервирајући им јело. Јеб.ало нас јело. Ћути, ниси гладан, добро јеОвај живот је постао големо срање.
što li onoliki svet izgibe da se zaustavi hitler i njegova politika ko sme da živi a ko ne sme, ukloniti sve marginalno što samo troši resurse,
ostaviti radno sposobno...ko sme da odluči za drugoga koliko će i kako da živi? ako ima 90 aj ga sklonimo da ne smeta