Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ste usamljeni, bezvoljni, nemate pravog nacitanog muskarca pored sebe iskoristite priliku i iskoristite krstarica servis za upoznavanje srodnih dusa.
Zašto ga proganjaš?!?!
Uhvatiš se za jednog forumaša, obavezno nekog finog i ne prestaješ. Misliš da je to zabavno?

Poslednja izmena od moderatora:
Jedan dr kod nas radi privatno, ali ne radi do ponedeljka. Ako ne bude uspela njegova dr da mu sredi nešto do petka, moraće privatno.
Meni donji isto skače, a pijem več 3 godine lek zbog ubrzanog pulsa koji je u početku išao do 160....3x su mi menjali terapije i doze. Taj pritisak je nezgodan jako, nadam se da će se sve to srediti :zag:

• Podržavam
Reactions: Red
Ako ste usamljeni, bezvoljni, nemate pravog nacitanog muskarca pored sebe iskoristite priliku i iskoristite krstarica servis za upoznavanje srodnih dusa.

@Baudrillard sace ti nadjem srodmu dusu
Putem interneta. Ne stidi se svi smo to prolazili.

Meni je tužno koliko si ti nezreo, odrasti.
Zezao si ti mene, ja ti uzvratio istom merom, ne moraš sad ići po celom forumu i pominjati me.

Ne znam ni šta se bavim tobom, tako si јеbeno dosadan.

Meni je logično da se prvo vakcinišu ti oko 90 godina, kada oni ne budu ugroženi rasteretiće se zdravstveni sistem, uglavnom je njima bila potrebna intenzivna nega i respiratori. Sa druge strane, eventualne dugoročne nuspojave vakcine kod njih ne igraju značajnu ulogu kao kod osobe od npr. 20 godina.
što li onoliki svet izgibe da se zaustavi hitler i njegova politika ko sme da živi a ko ne sme, ukloniti sve marginalno što samo troši resurse,
ostaviti radno sposobno...ko sme da odluči za drugoga koliko će i kako da živi? ako ima 90 aj ga sklonimo da ne smeta

Овај живот је постао големо срање.
Хајде нама још и некако. Али ако ћутимо и пуштамо шта остаје овој паметној деци? На највећу дужност смо заборавили сервирајући им јело. Јеб.ало нас јело. Ћути, ниси гладан, добро је :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back