Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma em je mislila da nema vremena da se ispolje dugorocne posledice po ljude od 90 godina, jer svi racunaju da nece oni jos dugo. ne da su nebitni, nego da nema vremena.
napraviti vakcinu za manje od godinu dana, delotvornu i sa posledicama za koje se ne zna kakve su, davati je ljudima da bi se zaustavila zaraza ove vrste je kao gašenje šumskog požara čašom vode...ono što sledi će biti veći užas od ovog koji sada imamo...drugo rešenje ne postoji za sada, pa nisam ja blesava pobogu, davati se mora je'l tako, sad su na redu ljudi u dubokoj starosti pa nema veze ako i bude umiranja ali šta kad na red dođe mlađa populacija, hoćemo li reći pa nema veze, neće baš mene neki andrak da strefi...kojom se brzinom menja mišljenje o bitnim stvarima je neverovatno, a vala od sada ga zadržavam za sebe

napraviti vakcinu za manje od godinu dana, delotvornu i sa posledicama za koje se ne zna kakve su, davati je ljudima da bi se zaustavila zaraza ove vrste je kao gašenje šumskog požara čašom vode...ono što sledi će biti veći užas od ovog koji sada imamo...drugo rešenje ne postoji za sada, pa nisam ja blesava pobogu, davati se mora je'l tako, sad su na redu ljudi u dubokoj starosti pa nema veze ako i bude umiranja ali šta kad na red dođe mlađa populacija, hoćemo li reći pa nema veze, neće baš mene neki andrak da strefi...kojom se brzinom menja mišljenje o bitnim stvarima je neverovatno, a vala od sada ga zadržavam za sebe
Pa nije tako, ako ta starosna grupa čini 80-90% pacijenata na intenzivnoj nezi, njihovom vakcinacijom će ta mesta biti prazna, a oni će sedeti u svojim domovima, nezaraženi. Biće efekta, u tom smislu da će zdravstveni radnici biti rasterećni i moći će da se lečenje svih ljudi, obolelih od korone i ostalih bolesti, vrati u normalne tokove.

Hvala vam, ljudi. :heart:

Baš brinem zbog njega, zbog mame, zbog sto drugih čuda, malo mi bude lakše kad ispišem ovde. Pričam drugarici, ona mi kaže da kad me čovek vidi, ja izgledam kao da nemam nikakve probleme. A ja osećam kao da gubim tlo pod nogama i padam, padam, padam....

Želim ti da nađeš to tlo pod nogama. Sve su to problemi ali će se rešiti.

dosadne ste bre
msm drage ste mi al ste pridosadile sa temom o vakcini

ja sam evo ustala
sad pijem kafu, ic je ne osecam al nema veze, posle cu da spremam curetinu samo jos da smslim kako
nesto lajt a fino, imam curece belo ... i brzo, da se ne gnjavim dugo
pa cemo posle da igram dixit, boze koliko je dobra igra i koliko su karte na njoj lude, masta radi samo je moramo prilagoditi zmu i ja j-u
odlicna igra
onda bismo da pogledamo neki porodicni film, crtani, al da je sinhronizovan
nesto toplo, fino
posle mi se pije topla cokolada

zmu radi i badnje vece i bozic jopet al ok
samo ta dva dana radi ove nedelje
mama ce mi spremiti soma i prebranac i posne sarme <3

Hvala vam, ljudi. :heart:

Baš brinem zbog njega, zbog mame, zbog sto drugih čuda, malo mi bude lakše kad ispišem ovde. Pričam drugarici, ona mi kaže da kad me čovek vidi, ja izgledam kao da nemam nikakve probleme. A ja osećam kao da gubim tlo pod nogama i padam, padam, padam....
:zag:
Kада бих знала начин, поделила бих решење...

dosadne ste bre
msm drage ste mi al ste pridosadile sa temom o vakcini

ja sam evo ustala
sad pijem kafu, ic je ne osecam al nema veze, posle cu da spremam curetinu samo jos da smslim kako
nesto lajt a fino, imam curece belo ... i brzo, da se ne gnjavim dugo
pa cemo posle da igram dixit, boze koliko je dobra igra i koliko su karte na njoj lude, masta radi samo je moramo prilagoditi zmu i ja j-u
odlicna igra
onda bismo da pogledamo neki porodicni film, crtani, al da je sinhronizovan
nesto toplo, fino
posle mi se pije topla cokolada

zmu radi i badnje vece i bozic jopet al ok
samo ta dva dana radi ove nedelje
mama ce mi spremiti soma i prebranac i posne sarme <3
gledala sam taj dixit i ucinilo mi se da je premala za to, al mozda grijesim

tako razmisljaju svetske vlade...jer u celom svetu ili barem u vecinskom delu hoce prvo da vakcinisu starce. pa dal na bbc ili cnn su otovreno to izjavili da daju prvo njima, da se vide reakcije.

gledala sam taj dixit i ucinilo mi se da je premala za to, al mozda grijesim

j ga je dobio za ng od kume
prosle god bi npr bio mali,ove je taman da pocne
msm nije kao da ga igras sa odraslom osobom, prosto asocijacije na karte prilagodis detetu i mnogo je zanimljivo da posmatras i slusas njegove asocijacije na iste.. ima svakako onih koje teze poveze sa necim, ali to imamo i mi, msm tacno vidis kako je vise igramo tako se vise opustamo i pustamo masti na volju, ali usmereno : ))

jel ti umeš da čitaš? pun mi kufer vas što prođete kroz tekst na 3 sekunde način i ne udubite se, gde sam napisala da sam protiv vakcine????? nađi mi gde to piše???? komentarisala sam tvoj post u kome jasno kažeš da su dugoročne posledice po starce nebitne...zašto ti tako misliš? tebi starci nisu bitni????
Dugorocne medo...
Aj prst na celo. Ako ce nesto da se ispolji za 20 godina tipa steriliret.... Da li ce to znaciti ista baki i deki od 85... Nece moci da prave decu sa 105 godina pa ce se potresti...?

pa stavr je u tome sto se oni vakcinisu prvi da bi se videle makar te prve posledice vakcinacije, a kao najosetljivija grupa, ako preteknu, bice vakcina, za prvo vreme, dobra i za ostale.

ocigledno je da su osetljiviji i od dece.

a jos sto vakcinu ne smeju da primaju maldji od 16 godina..to nikom nista. bas neka fina vakcina.
I odakle vam da ae vakcinisu prvi.
Mi smo. Dobili dopis jos pre 10ak dana da se prijavi ko hoce da se vakcinise.
Ja se nisam prijavila. Ne zbog teorija zavere i jel ce me bil gejc cipovati i otrovati...
Vec se ja ne vakcinisem ni protiv gripa ni ostalih resp virusa na koji svakkao nemam trajni imunitet

• Podržavam
Reactions: Red
j ga je dobio za ng od kume
prosle god bi npr bio mali,ove je taman da pocne
msm nije kao da ga igras sa odraslom osobom, prosto asocijacije na karte prilagodis detetu i mnogo je zanimljivo da posmatras i slusas njegove asocijacije na iste.. ima svakako onih koje teze poveze sa necim, ali to imamo i mi, msm tacno vidis kako je vise igramo tako se vise opustamo i pustamo masti na volju, ali usmereno : ))
MoE link ako nisi kacila vev

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back