Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
što li onoliki svet izgibe da se zaustavi hitler i njegova politika ko sme da živi a ko ne sme, ukloniti sve marginalno što samo troši resurse,
ostaviti radno sposobno...ko sme da odluči za drugoga koliko će i kako da živi? ako ima 90 aj ga sklonimo da ne smeta
Ne razumem, nisi za vakcinaciju starijeg stanovništva? Bolje je da umiru na respiratorima?

Ili možda misliš da je virus stvoren da eliminiše starije? Ali čemu onda vakcina, zar ne bi u tom slučaju bilo logično da je ni ne naprave?

Sa druge strane, eventualne dugoročne nuspojave vakcine kod njih ne igraju značajnu ulogu kao kod osobe od npr. 20 godina.

kako lepo svi znamo da vakcina ima vrlo nepoznate a sigurne posledice, ovo znači nema veze ako ih neko od matoraca i dobije, neće još dugo živeti pa nije ni bitno....shvatila ja dobro ovo gore si ti napisala em, jel tako...

Sa druge strane, eventualne dugoročne nuspojave vakcine kod njih ne igraju značajnu ulogu kao kod osobe od npr. 20 godina.

kako lepo svi znamo da vakcina ima vrlo nepoznate a sigurne posledice, ovo znači nema veze ako ih neko od matoraca i dobije, neće još dugo živeti pa nije ni bitno....shvatila ja dobro
Nisu ispitane dugorocne posledice na recimo plodnost, eventualni razvoj maligniteta i slicno...to su sve stvari koje kod starijih ne igraju bitnu ulogu jer fizicki nema vremena da se manifestuje ili je odavno proslo vrijeme za to

• Podržavam
Reactions: Em.

kako lepo svi znamo da vakcina ima vrlo nepoznate a sigurne posledice, ovo znači nema veze ako ih neko od matoraca i dobije, neće još dugo živeti pa nije ni bitno....shvatila ja dobro
Ali ako osoba od 90 godina oboli od korone male su šanse da preživi, zašto misliš da nisu sa pravom uplašeni i da su spremni da se vakcinišu da bi izbegli takav kraj, koji bi ih stigao uskoro i to na respiratoru.

Realno gledano imaju još max 10 godina života, zašto da ih ne prožive?

kako lepo svi znamo da vakcina ima vrlo nepoznate a sigurne posledice,
gde ti vidiš zaveru?
Ovde vidim zaveru,ustvari teoriju zavere.
Najperfidniju,gde se pokusaj da se pomogne proglasava fasistickim metodama ubistva cipovanja i ostalih ...nja da ne kazem cega.
Zato sam vas i usmerio,tamo ima dovoljno tema o tim tvrdnjama.

Nisu ispitane dugorocne posledice na recimo plodnost, eventualni razvoj maligniteta i slicno...to su sve stvari koje kod starijih ne igraju bitnu ulogu jer fizicki nema vremena da se manifestuje ili je odavno proslo vrijeme za to
izgleda da ja gledam na stvari malo drugačije od većine, meni je svako ljudsko biće bitno, malo il veliko, matoro il mlado, ne biram ko će i kakvim kvalitetom života živeti...al izgleda da sam don kihot pa mi sad malo muka

izgleda da ja gledam na stvari malo drugačije od većine, meni je svako ljudsko biće bitno, malo il veliko, matoro il mlado, ne biram ko će i kakvim kvalitetom života živeti...al izgleda da sam don kihot pa mi sad malo muka
Kako sebi opravdavaš to da si protiv vakcinacije starijeg stanovništva? Biće im bolje tako? Pogledaj statistiku umrlih od kovida, oni su u ogromnoj većini. Želiš da ostane tako, da i preostali preminu? Na koji način bi ih ti zaštitila?

Najperfidniju,gde se pokusaj da se pomogne proglasava fasistickim metodama ubistva cipovanja i ostalih ...nja da ne kazem cega.
ne pričaj ono o čemu ne znaš ništa i ne stavljaj mi u usta reči koje nisam rekla, nigde nisam napisala da sam protiv vakcine, ni pomenula čipovanje tako da vodi računa šta mi pripisuješ, pisala sam o tome da je za starce nebitno da li će imati posledice vakcine jer su matori i to na osnovu onoga šta je em napisala i ne viči na mene bez potrebe

Kako sebi opravdavaš to da si protiv vakcinacije starijeg stanovništva? Biće im bolje tako? Pogledaj statistiku umrlih od kovida, oni su u ogromnoj većini. Želiš da ostane tako, da i preostali preminu? Na koji način bi ih ti zaštitila?

Džabe objašnjavaš, ona je tvoj post shvatila da starije ljude treba prve vakcinisati da bi od te iste vakcine što pre umrli i rasteretili zdravstveni sitem.

zavere nema, u fizerkinom flajeru lepo pise da je vakcina koju primas u 3 fazi ispitivanja plus da oni ne znaju koje su dugorocne posledice. navedene su samo prve posledice koje s emogu javiti, a sta ce biti za 5 ili 10 godina to ni proizvodjac ne zna.

jel ti umeš da čitaš? pun mi kufer vas što prođete kroz tekst na 3 sekunde način i ne udubite se, gde sam napisala da sam protiv vakcine????? nađi mi gde to piše???? komentarisala sam tvoj post u kome jasno kažeš da su dugoročne posledice po starce nebitne...zašto ti tako misliš? tebi starci nisu bitni????

Јеба.ле вас/нас како год :lol: вакцине!
Стварно смо дебили, сви. Расправљамо се око начина којим ће да нас као лече уместо да се побунимо против начина на који нас трују па онда као лече.
Стварно ми је мука!

Džabe objašnjavaš, ona je tvoj post shvatila da starije ljude treba prve vakcinisati da bi od te iste vakcine što pre umrli i rasteretili zdravstveni sitem.

pa stavr je u tome sto se oni vakcinisu prvi da bi se videle makar te prve posledice vakcinacije, a kao najosetljivija grupa, ako preteknu, bice vakcina, za prvo vreme, dobra i za ostale.

ocigledno je da su osetljiviji i od dece.

a jos sto vakcinu ne smeju da primaju maldji od 16 godina..to nikom nista. bas neka fina vakcina.

Naravno da je bitno. Ja se jezim od recenice, umiru samo bolesni ili umiru samo stari. Na pocetku je ta prica isla u smjeru, virus je nebitan ionako umiru samo bokesni, a sada je situacija takva, sa mjerama koje je nasa drzava preduzela, takodje da umiru bolesni ali na nacin da zbog recimo mene sa upalom pluca biva izbacen covjek sa karcinomom, jer za nase zdravstvo on je ionako bolestan. A nasli su dovoljno grujicicki koje ce bez pardona da glasno govore kako sve funkcionise praveci privid da sve zaista funkcionise jer niko nije pitao ove iz bolnica u kojima su bolesnici izbaceni i ostavljeni da cekanjem umru.
Ja mogu da umrem od virusa ako imam skrivenu slabost, mogu golemo da se namucim lijececi upalu ali je mala sansa da cu da umrem. Ovaj sa odlozenom terapijom ce mnogo izvjesnije da premine. To, po mojim pojmovima borbe za zivot, nije borba.

jel ti umeš da čitaš? pun mi kufer vas što prođete kroz tekst na 3 sekunde način i ne udubite se, gde sam napisala da sam protiv vakcine????? nađi mi gde to piše???? komentarisala sam tvoj post u kome jasno kažeš da su dugoročne posledice po starce nebitne...zašto ti tako misliš? tebi starci nisu bitni????
Leptir je objasnila, pitanje neplodnosti za njih više ne važi, malignim bolestima trebaju godine da bi se pojavile, zar nije bolje da žive vakcinisani nego da ne žive? Nisi rekla, kako bi ih ti zaštitila? Realna opasnost ih sada vreba, sada im treba neko rešenje, pre nego što za njih bude prekasno.

ma em je mislila da nema vremena da se ispolje dugorocne posledice po ljude od 90 godina, jer svi racunaju da nece oni jos dugo. ne da su nebitni, nego da nema vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back