Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni i dalje fascinantno što verujemo da nas komad krpe može zaštititi od virusa. Takođe su mi u ljudi zanimljivi, mislim, čekaš da primiš neproverenu vakcinu. Ali to i mogu da razumem, u strahu su velike oči....
A najviše će staraca da stane u red.
Moj rođak, 80+ mesecima je pričao kako je gotov, kako će njemu Korona da dođe glave, a i ovako je sav uplašen od smrti kao zec. Paze ga kao belog medveda, ma kao novorođenče.,.i zapatio je koronu, izvukao se, sad će prvi, mogu da potpišem da ode i u starački dom, jer su tamo pelcovali starce.

Ali gde je logika, pelcovati starce od 90 god...pa to govori....Ne znam, nek radi kako ko hoće...

Samo primećujem logičke anomalije....

A najviše će staraca da stane u red.
Moj rođak, 80+ mesecima je pričao kako je gotov, kako će njemu Korona da dođe glave, a i ovako je sav uplašen od smrti kao zec. Paze ga kao belog medveda, ma kao novorođenče.,.i zapatio je koronu, izvukao se, sad će prvi, mogu da potpišem da ode i u starački dom, jer su tamo pelcovali starce.

Ali gde je logika, pelcovati starce od 90 god...pa to govori....Ne znam, nek radi kako ko hoće...

Samo primećujem logičke anomalije....

to dovoljno govori o vakcini...daj prvo da pelcujemo one na izmaku zivota, pa ako oni preteknu onda i ostale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back