proka
Legenda
- Poruka
- 57.100
ovo je sigurno, antitela imaš posle preležane korone, a za vakcine se još ništa pouzdano ne zna i ko zna kad ćeš doći na redKako to mislis da je bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je sigurno, antitela imaš posle preležane korone, a za vakcine se još ništa pouzdano ne zna i ko zna kad ćeš doći na redKako to mislis da je bolje?
meni njonja radi sve vremeNemam pojma, meni dovoljno što od početka decembra ne osećam mirise. Jbš test.
Onda, prase, turšija, svež kupus, ribetine, omega, C, D, cink.....al nemojte šumeće samo ahha..Šta vam je bre pijte te vitamine i jedite malo jaču hranu, nosite maske i distanca bre...![]()
pa dotle možda dodjem i na red za vakcinuNije Bgg zna šta, Proko....Antitela rade od 3 do 6 meseci. Pre 3...
svi imamo koronu, neko jaču neko slabijuVećina bolesna???
Mene umor slama, krši i rastura.....
To sve radi samo ako živiš sam i ne izađeš iz kuće. A ako ukućani rade, deca idu u školu i sve, uzalud.Šta vam je bre pijte te vitamine i jedite malo jaču hranu, nosite maske i distanca bre...![]()
Pelcovaćeš se...? Baš?pa dotle možda dodjem i na red za vakcinu![]()
Da jasno, ja sam to skroz previdela....evo izvinjavam se...To sve radi samo ako živiš sam i ne izađeš iz kuće. A ako ukućani rade, deca idu u školu i sve, uzalud.
Mnogo mi znači to, hvala ti. Evo, izvini i ti.Da jasno, ja sam to skroz previdela....evo izvinjavam se...❤
A najviše će staraca da stane u red.Meni i dalje fascinantno što verujemo da nas komad krpe može zaštititi od virusa. Takođe su mi u ljudi zanimljivi, mislim, čekaš da primiš neproverenu vakcinu. Ali to i mogu da razumem, u strahu su velike oči....
A kako da testiraš vakcinu? Pa sigurno ne po eliti, nego po smrtnicima, da ne kažem potrošnoj robi.ta vakcina da radi posao, prvo bi se ta tzv. svetska elita pelcovala, da zastiti sebe a ne udri vakcinama prvo po penzionerima i nebitnoj sirotinji
ma logicno, nego moram i ja neku da lanemA kako da testiraš vakcinu? Pa sigurno ne po eliti, nego po smrtnicima, da ne kažem potrošnoj robi.
Pa ok, mogu da razumem, ali valjda nećeš stari u red da budeš među prvovakcinisanima?Ја ћу се вакцинисати ако буду сви. Овако, не знам.
Meni i dalje fascinantno što verujemo da nas komad krpe može zaštititi od virusa. Takođe su mi i ljudi zanimljivi, mislim, čekaš da primiš neproverenu vakcinu. Ali to i mogu da razumem, u strahu su velike oči....
Kako ne, kako ne! Ne mogu samo ja da lajem ovuda.ma logicno, nego moram i ja neku da lanem![]()
A najviše će staraca da stane u red.
Moj rođak, 80+ mesecima je pričao kako je gotov, kako će njemu Korona da dođe glave, a i ovako je sav uplašen od smrti kao zec. Paze ga kao belog medveda, ma kao novorođenče.,.i zapatio je koronu, izvukao se, sad će prvi, mogu da potpišem da ode i u starački dom, jer su tamo pelcovali starce.
Ali gde je logika, pelcovati starce od 90 god...pa to govori....Ne znam, nek radi kako ko hoće...
Samo primećujem logičke anomalije....
A zar nije jednostavnije da me čipuju, nego da odem u hajduke. Nit ću da se razmnožava više, bit me voli uvo i da imam 4 glave, al neću iz principa...iz Gavrila...
a bilo bi bas super i da ne preteknu, eto vise love u budzetimato dovoljno govori o vakcini...daj prvo da pelcujemo one na izmaku zivota, pa ako oni preteknu onda i ostale.