- Poruka
- 29.459
a bilo bi bas super i da ne preteknu, eto vise love u budzetima
pa bas vala....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bilo bi bas super i da ne preteknu, eto vise love u budzetima

Hahahaha...al 4 kite je u redu alternativa.alo bre...dosta o cipovima.![]()
ima par fanatika na pdf politika koji mastaju da budu cipovani.![]()
Pa ok, mogu da razumem, ali valjda nećeš stari u red da budeš među prvovakcinisanima?
ali zasto bi te cipovali?A zar nije jednostavnije da me čipuju, nego da odem u hajduke. Nit ću da se razmnožavam više, nit me boli uvo i da imam 4 glave, al neću iz principa...iz Gavrila...
E za 4 kite BiH razmislio.....

ja se nadam da ce se nesto desiti neki meteor, asteroid, jelouston u nekom blazem obliku, ali dovoljnom da shebe ovu tzv. civilizaciju pa da gradimo ispocetka.
Hahahaha...al 4 kite je u redu alternativa.
Pa čekaj, moraju nešto da mi ponude, mora da mnom na finjaka...kao razmena neka, neki benefit što bi rekli...

ja cuck stana, a srecica hajduk veljko.![]()
ali zasto bi te cipovali?
imas cipovana dokumenta, svi imamo mobilne, tacno znaju i gde si. sa kim si a i sta radis...samo sto smo im mi onako, bas jako, jako bitan svet pa ne znam da li bi platili ikome samo jednu satnicu da proveri sta npr. radi Zabica![]()
Tome se svi nadamo...barem oni razumniji .ja se nadam da ce se nesto desiti neki meteor, asteroid, jelouston u nekom blazem obliku, ali dovoljnom da shebe ovu tzv. civilizaciju pa da gradimo ispocetka.
pfff pa onda cemo mi Srbi doci na red medju poslednjima, dokle god mozes da kupis glas za kilo brasna nemaju razloga da nas cipujupobune, demonstracije...ma pusti masti na volju.....

Misliš više za njiha bilo bi bas super i da ne preteknu, eto vise love u budzetima

A šta bi radio sa 4 kite, majke ti? Izigravao fontanu na trgu?E za 4 kite BiH razmislio....
za Slaviju mu treba bar 12 komadaA šta bi radio sa 4 kite, majke ti? Izigrava fontanu na trgu?

mislimMisliš više za njih![]()

Ono fora, kao Šveđani, ne nosiš novac, kartice...olakšava posao administraciji i ostalima.. Nije fora tu samo u praćenju.ali zasto bi te cipovali?
imas cipovana dokumenta, svi imamo mobilne, tacno znaju i gde si. sa kim si a i sta radis...samo sto smo im mi onako, bas jako, jako bitan svet pa ne znam da li bi platili ikome samo jednu satnicu da proveri sta npr. radi Zabica![]()
Hahaha aaaaaa... Pa otkud znam, kao, mnogo je 4 kume. U pravu si.A šta bi radio sa 4 kite, majke ti? Izigravao fontanu na trgu?
to mi necemo doziveti odjeOno fora, kao Šveđani, ne nosiš novac, kartice...olakšava posao administraciji i ostalima.. Nije fora tu samo u praćenju.
Još dva ortaka i rešeno!za Slaviju mu treba bar 12 komada![]()